Aktuális, GREAT RESET

GREAT RESET: A nagy „majomhimlő” hazugság: A „majomhimlő” csak azokban az országokban terjed, ahol a lakosság zöme megkapta a Pfizer vakcinát, és a technokratikus nagy újraindítás elősegítésére használják

LEGYEN VILÁGOS, A JELENLEG A MAINSTREAM MÉDIÁBÓL „FERTŐZŐ” MAJOMHIMLŐ JÁRVÁNY EGY NAGY HAZUGSÁG!

FOLYTATÁSA ANNAK A NÉPIRTÓ HAZUGSÁGÁRADATNAK, AMIT ELINDÍTOTTAK COVID 19 P(L)ANDÉMIA NÉVEN!

A „MAJOMHIMLŐNEK” MONDOTT ESETEK NEM MÁSAK MINT A KÍSÉRLETI COVID-VAKCINA EGYIK PROGRAMOZOTT MELLÉKHATÁSA, AHOGY EZ A PFIZER OLTÁSÁNAK ISMERTETŐJÉN FEL IS VAN TÜNTETVE.

A MAJOMHIMLŐ 50 ÉVE  JELEN VAN AZ AFRIKAI ORSZÁGOKBAN, AZONBAN LEHETETLEN AZ, HOGY MAGÁTÓL ELTERJEDT VOLNA ÉS EGYSZERRE TERJEDNE MÁS ÉGHAJLATÚ ORSZÁGOKBAN.

TEHÁT EZ AZ EGÉSZ EGY NAGY NAGY HAZUGSÁG, ÉS A KORMÁNYOK ILLETÉKESEI TOVÁBBRA IS FOLYTATJÁK EZT A HAZUGSÁGPROPAGANDÁT.

HOGY MEGÉRTSÜK EZT,  OLVASSÁK EL AZ ALÁBBIAKAT. LÁSD AZ ÁBRÁKAT IS.

2022 május közepe óta valószínűleg többször is hallotta vagy látta a majomhimlő szót a Mainstream médiában.

Állítólag az afrikai emberek körében több mint 50 évvel ezelőtti felfedezése óta először a majomhimlő vírus egyszerre kering több országban, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Brazíliában, Ausztráliában és Európa nagy részén.

De megesik, hogy minden egyes ország, ahol állítólagosan majomhimlő terjed, egyben olyan ország is, amely beadta  a Pfizer féle  Covid-19 védőoltásnak hazudott mRNS kísérleti injekciót a lakosságának; kivéve néhány afrikai országot, ahol a betegség az elmúlt 50 évben endémiás volt.

 

Érdekesség: Az Egészségügyi Világszervezet egyetlen majomhimlőről szóló jelentést sem kapott a világ egyetlen országából sem, ahol ne adták volna be a Pfizer vakcinát.

Miért is történik mindez?

Nos, egészen biztosan nem azért, mert annak lehetünk tanúi, amiről hamarosan azt mondják, hogy az elmúlt két évben egy második világjárvány sújtja a világot.

Ez azért van így, mert látjuk a következményeit annak, ha emberek millióit fecskendeznek be kísérleti mRNS injekcióval, amely mérhetetlenül károsítja az immunrendszert, és a közegészségügyi hatóságok most azon fáradoznak, hogy leplezzék a Covid-19 vakcina által kiváltott egyik mellékhatást, az övsömört, és lehetőségként használják fel. hogy előmozdítsák a „The Great Reset” végrehajtásának technokratikus programját.

Kattintson az alábbi képre, és nézze meg alaposan, és hasonlítsa össze, mely országok jelentettek majomhimlős eseteket a WHO-nak 2022 májusa óta, és mely országok osztották ki a Pfizer Covid-19 injekciót.

 

 

Minden egyes ország, amely majomhimlős eseteket jelentett, beadatta a lakosságnak a Pfizer „covid-szérumát” is. És már csak néhány olyan ország van, ahol beadták a Pfizer-szúrást, és ahonnan  nem jelentettek majomhimlős esetet a WHO-nak.

Az emberi majomhimlőt először 1970-ben azonosították emberekben a Kongói Demokratikus Köztársaságban egy 9 éves fiúnál. Azóta 11 afrikai országban jelentettek majomhimlős emberi esetet. Csak 2003-ban jegyezték fel az első majomhimlő-járványt Afrikán kívül, és ez az Egyesült Államokban történt.

Nem találjuk  érdekesnek, hogy az 50 év leforgása alatt az afrikai  majomhimlő néhány országon kívül soha nem jelent meg máshol igazán, de aztán a Covid-19 állítólagos megjelenését követő két éven belül a majomhimlő hirtelen mindenhol felbukkan, már ahogy parancsra a Nyugati globalista/sátánista gazdasági maffia ,  a megvesztegetett és megvásárolt közegészségügyi hatóságok, a Mainstream média és az Egészségügyi Világszervezet taktikusan és lássuk be egy nagyon primitív kampányban felpörgeti?

Ne érdekelne tehát minket, hogy a majomhimlős eseteket bejelentő országok hogyan osztották szét, adták be kényszerítve  a Pfizer vakcinát a lakosságuknak?

Egy 1988-ban publikált tudományos tanulmány szerint gyakorlatilag lehetetlen különbséget tenni a majomhimlő és a bárányhimlő között.

A bárányhimlőt pedig a varicella-zoster vírus okozza, és akárcsak közeli rokona, a herpes simplex vírus, ami élethosszig tartó lakója lesz a szervezetnek.

Más rokonához, a genitális herpeszhez hasonlóan a varicella is sok évig hallgathat, megbújhat az idegsejtek belsejében, és később újra aktiválódhat, betegséget okozva a gyötrelmes bőrbetegség, az övsömör formájában, amely hólyagos, égető bőrkiütéssel járA.

Azt mondják Önnek, hogy a „majomhimlő” valójában Covid-19 vakcina által kiváltott herpeszfertőzés, övsömör, autoimmun hólyagos betegség és más betegségek, amelyeket a Covid-19 elleni oltás által okozott legyengült immunrendszer okoz.

CDC Wonder Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) adatbázisa szerint 2022. június 3-ig a CDC 18 026 bejelentést dolgozott fel olyan herpesz- és övsömör fertőzésekkel kapcsolatban, amelyek a Covid-19 injekciók mellékhatásaként jelentkeztek.

Mindeközben ugyanezen VAERS adatbázis szerint a CDC csak 1052 bejelentést kapott olyan herpesz/övsömör fertőzésekkel kapcsolatban, amelyek 2008 és 2020 között az összes rendelkezésre álló influenza elleni mellékhatásként jelentkeztek.

Ez a szám önmagában azt mutatja, hogy a Covid-19 injekciók miatt 1614%-kal nőtt a herpeszhez/övsömörhöz kapcsolódó nemkívánatos események száma.

Ennek nem az az oka, hogy több Covid-19 injekciót adtak be.

A CDC szerint 2008 és 2020 között 1,7 milliárd influenza-szúrást adtak be ( forrás ). Az „Our World in Data” szerint azonban 2022. május 27-én mindössze 588,04 millió Covid-19-szúrást alkalmaztak az Egyesült Államokban.

Most, hogy ismerjük ezeket a számokat, felhasználhatjuk a herpesz/övsömör fertőzésekkel kapcsolatos nemkívánatos események 1 millió beadott adagonkénti arányának kiszámításához.

Az eredmények a következők –

A rendelkezésre álló adatok szerint a herpesz/övsömör fertőzésekkel kapcsolatos nemkívánatos események aránya 1 millió beadott Covid-19 injekcióra vetítve 4925%-kal magasabb, mint a herpesz/övsömör fertőzésekkel kapcsolatos nemkívánatos események aránya 1 millió beadott influenza vakcina adagra vetítve.

Ezért ezek a hivatalos amerikai kormányadatok azt bizonyítják, hogy a Covid-19 elleni védőoltás legalább 4925%-kal növeli az övsömör kialakulásának kockázatát .

A bizalmas Pfizer-dokumentumok, amelyek szerint az FDA megpróbálta 75 évvel késleltetni a kiadást, egy másik olyan állapotot is felsorol, amely rendkívül hasonló a majomhimlőhöz: az autoimmun hólyagos betegséget.

Az állapot a Pfizer újrakiadása_5.3.6 postmarketing experience.pdf dokumentumának végén található, a különleges érdeklődésre számot tartó nemkívánatos események 9 oldalas listájában .

Az autoimmun hólyagos betegség hólyagokat okoz a bőrön és a nyálkahártyákon az egész testben. Érintheti a szájat, az orrot, a torkot, a szemet és a nemi szerveket. Nem teljesen ismert, de a „szakértők” úgy vélik, hogy akkor váltja ki, ha egy olyan személy, akinek genetikailag hajlamos erre az állapotra, kapcsolatba kerül egy környezeti kiváltó tényezővel. Ez lehet vegyszer vagy gyógyszer. Ilyen például a Pfizer Covid-19 injekció?

Ugyanezek a Pfizer-dokumentumok a herpeszvírus-fertőzéseket is a Covid-19 mRNS injekcióval kapcsolatos nemkívánatos események közé sorolják.

 

2021. február végéig, mindössze 2 hónappal azután, hogy a Pfizer vakcina sürgősségi felhasználási engedélyt kapott mind az Egyesült Államokban, mind az Egyesült Királyságban, a Pfizer 8152 bejelentést kapott herpeszfertőzéssel kapcsolatban, és ezek közül 18 már többszörös szervi diszfunkció szindrómához vezetett.

Miért okozza a Pfizer vakcina mindezeket a betegségeket, amelyek figyelemre méltó hasonlóságot mutatnak az állítólagos majomhimlő betegséggel, amelyről mindannyian beszélnek? Ez azért van, mert megtizedeli a természetes immunrendszert.

Az alábbi diagram a Covid-19 vakcina hatékonyságát mutatja be a háromszorosan beoltott angliai populáció körében az Egyesült Királyság Egészségügyi Biztonsági Ügynökségének 2022. évi 3. , 7. és 13. heti COVID-19 vakcina-felügyeleti jelentései szerint –

Az adatok azt mutatják, hogy az oltás hatékonysága hónapról hónapra csökkent legalább 2022 eleje óta, a legalacsonyabb hatékonyságot pedig a 60-69 évesek körében regisztrálták, megdöbbentő mínusz 391%-kal. Ebben a korcsoportban volt tapasztalható a legélesebb visszaesés is, a 3. héten mínusz-104,69%-ról.

A negatív vakcina hatékonyság az immunrendszer károsodását jelzi, mivel a vakcina hatékonysága nem igazán a Covid-19 vakcina hatékonyságának mértéke. Ez az oltott személy immunrendszeri teljesítményének mértéke, összehasonlítva egy be nem oltott személy immunrendszeri teljesítményével.

Miért nem a Covid-19 elleni oltás mértéke? Mert az injekció behatol a sejtjeinkbe, és manipulálja DNS-ünket, és arra utasítja, hogy hozza létre az eredeti SARS-CoV-2 vírus állítólagos tüskefehérjéjének millióit. Az immunrendszer ezután megpróbálja megszabadítani a szervezetet ezektől a tüskefehérjéktől, és az elmélet szerint emlékeznie kell arra, hogy ezt a jövőben is meg kell tennie, ha valaha is találkozik a SARS-CoV-2 vírussal.

Tehát ha az immunrendszer nemcsak ezt nem teszi meg, hanem sokkal rosszabb munkát is végez, mint egy be nem oltott ember immunrendszere, amint azt a fenti UKHSA-adatok igazolják, ez azt jelenti, hogy a Covid-19 injekciók károsították és továbbra is károsítják az immunrendszert. rendszert hosszú időn keresztül.

Ez viszont a herpeszfertőzések fellángolásához vezet, ami olyan állapotokhoz vezet, mint az övsömör, az autoimmun hólyagos betegség és a többszörös szervi diszfunkció szindróma, és azt mondják, hogy ez majomhimlő.

De nem csak azért mondják ezt, hogy eltitkolják, hanem a hatóságok a technokratikus programjuk előmozdítására is használják.

Politikai és vállalati vezetők rejtett szövetsége kihasználta az állítólagos Covid-19-járványt azzal a céllal, hogy összeomolja a nemzetgazdaságokat, és előkészítse az utat a globális digitális valuta bevezetéséhez. A vezetők között van Emmanuel Macron francia elnök, Justin Trudeau kanadai miniszterelnök, Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök és Boris Johnson, az Egyesült Királyság miniszterelnöke.

A „majomhimlő” lehetővé teszi számukra, hogy újra bevezessék a félelem kampányát, és további drákói korlátozásokat hajtsanak végre, és ez a jegyük egy olyan digitális identitás/társadalmi hitelrendszer megvalósításához, amelyben elvesznek az alapvető emberi jogok, amelyeket mindannyian magától értetődően vettünk. örökké.

Az évforduló óta számos ország jelentette be terveit az online cenzúra kiterjesztésére, a tényleges szociális hitelrendszerek bevezetésére és a digitális identitások bevezetésére, miközben a nemzeti digitális valuták bevezetésének gondolatát lebegteti.

Íme a cikkek listája néhány példával kapcsolatban –

De ahhoz, hogy ez működjön, a Világgazdasági Fórum technokratái által beszivárgott hatóságoknak ( forrás ) szükségük van a nyilvánosságra.

És tudják, hogy az emberek túlnyomó többsége megkérdőjelezhetetlenül betartotta a Covid-19-korlátozásokat az elmúlt két évben, hogy ez nem lesz probléma, különösen akkor, ha a megvásárolt és kifizetett mainstream média segít nekik.

Forrás: The Exposé

New York – Majomhimlő oltás

 

Rochelle Paula Walensky ( született Bersoff ; 1969. április 5.) amerikai orvos-tudós , a Centers for Disease Control and Prevention adminisztrátora – kéjesen bejelenti a vakcinák elérhetőségét 5 éven aluli gyerekeknek.

 

 

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Egészen logikus, és mondhatni cáfolhatatlan a magyarázata a cikknek!
Az igazságról általában el lehet mondani: (1) Tiszta, (2) Egyenes, (3) Logikus, (4) Mindenki számára érthető, (5) Teljesen mentes az ellentmondásoktól.
Viszont a hazugságra egyvalami nagyon jellemző, és ezt Latabár Kálmán fogalmazta meg az „Egy szoknya, egy nadrág” c. filmjében, a következő szavakkal, amikor jellemezte önmagát, aki női ruhába öltözve nőt játszik a filmben: „Én semmit sem változtatok el, és ezzel a figura annyira valószínűtlen, hogy már-már valószínű.” Csortos Gyula (Kálmán, a Főrendező) erre azt válaszolta: „Ezt mint rendező meg tudom érteni.”

Csakhogy a sok sok “behipnotizált” ember a hazugságot annak ellenére elhiszi, hogy egyikük se “Főrendező”. Inkább olyanok akik nem gondolkoznak :((