Diana Șoșoacă Senator
Aktuális, Belpolitika

Ha mi „terroristák” vagyunk, akkor Önök, a jelenlegi kormány tagjai háborús bűnösök!”- Diana Șoșoacă reagált a román miniszterelnök „terroristázó” vádjaira

Mint portálunkon is olvashatták, Florin Cîţu  romániai miniszterelnök megsértette a román népet, mikor leterroristázta a polgárokat, akik nem  támogatják a covid-oltások propagandáját. Erre a kijelentésre reagált Diana Șoșoacă.

A nemzeti liberális (PNL) színeiben bársonyszékbe került, Florin Cîţu eddig sem örvendett  népszerűségnek a romániai polgárok körében, azonban pénteki kijelentésével  rengeteg embernél „verte ki a biztosítékot”, ugyanis standapityere kijelentette, hogy az oltást ellenzők és azok, akik megkérdőjelezik az eddigi covid intézkedéseket, (tehát a kötelező maszkviselést, a gazdaság és a tanügy tönkretételét, az egészségügyi intézmények   haláltáborokká való silányítását és nem utolsósorban az egyre gyanúsabb oltáskampányt) azok terroristák. Ezen a kijelentésen, jó lenne nevetni és legyinteni, de sajnos nem egy utcasarki vita résztvevője, hanem a román kormány feje merészkedett ilyesmit kijelenteni.

Nem maradt azonban adósa Florin Cîţu-nak  a nagy népszerűségnek örvendő független szenátornő, Diana Șoșoacă, aki kikérte a román nép nevében a megengedhetetlen minősítést.

Florin Cîţu

„ Ha mindazok, akik tartanak egy még kísérleti szakaszban levő vakcinától és féltik ettől gyermekeik, családtagjaik életét Ön szerint terroristák, akkor közlöm, én vagyok az első „terrorista” szenátor a román parlamentben. „ – reagált Șoșoacă szenátorasszony az emberek megsértésére.

Cîţu nyilván nem teszi az ablakába azt a politikai nyilatkozatot melyet kapott válaszként a szenátorasszonytól, ugyanis ebben a nyilatkozatban  lényegre látó pontossággal fogalmazta meg a politikusnő több millió román állampolgár véleményét:

„ Ön Cîţu miniszterelnök úr, az eddigi legalkalmatlanabb miniszterelnöke Romániának, pedig elég sok alkalmatlan miniszterelnök feltűnt és elbukott itt az utóbbi időben. Aki pedig így minősíti azokat, akik az alapvető emberi jogaikat és Románia Alkotmányát szeretnék jogerősen visszaállítani és érvényesíteni , ezeket a polgárokat terroristának meri nevezni, akkor Ön miniszterelnök úr, valóban egy neofasiszta miniszterelnök, akinek az emberjogi bíróságon lesz a helye , vagy éppen Önt kellene beutalni sürgősen pszichiátriai kezelésre, ahogy az önök neofasiszta kormánya teszi ezt olykor a veszélyesnek vélt ellenzékiekkel! És én vádolom Önt és az egész jelenlegi kormányt, hogy tudatos genocídiumot hajtanak végre a román nemzet ellen, és ha mi „terroristák” vagyunk , akkor Önök gyilkosok!”

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile