Aktuális, Külpolitika

Ha Orbánékon múlna sosem érne véget a p(l)andémia Magyarországon: a covid-miniszterelnök ismét meghosszabbítatta a vészhelyzetet egészen  őszig

Tetszik vagy sem egyeseknek, de mára már bátran kijelenthetjük, a magyarországi miniszterelnöknek, Orbán Viktornak és kormányzói  csapatának úgy kell ez a jelenlegi, hamis vírusmizéria, p(l)andémiás  társadalmi kontroll, mint egy falat kenyér. Elnézve intézkedéseiket, nyilván ha rajtuk múlna, soha nem lenne vége a covid-anarchiának s ezzel az Orbán kormány teljes covid-pallosjogának, mellyel kontrolálja egész Magyarországot.

Annak ellenére, hogy hetek óta csak azt hallani a magyarországi kormánymédiából, milyen nagyszerűen teljesítenek a lakosság átoltásával s egy-kettő lenyomják a keleti vakcináknak hála a valójában sosem létezett  világjárványt, most, amikor a legtöbb ország enyhítésekre készül, Orbánék újra meghosszabbították a veszélyhelyzetet, nem is 2 hétre vagy 30 napra, hanem egyenesen őszig.

Ez nem is meglepő, hiszen így elejét veszik azoknak a tüntetéseknek, melyeket a vészhelyzet  megszűnése után terveztek az elégedetlen, az agresszív oltáskampánytól és az „izraeli szigorral” bevezetett vakcina igazolványtól besokallt magyarok.

 

 

A veszélyhelyzet a korábbi rendelkezések értelmében május 23-án érne véget, de a magyarországi parlament az őszi ülésszak kezdete utáni 15. napig meghosszabbította azt a mai döntésével.

A koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat elfogadásához kétharmados többségre volt szükség, 128 igen szavazattal és 58 nem szavazattal, tartózkodás nélkül fogadták el a képviselők.

A továbbra is érvényben lévő, veszélyhelyzet miatt hozott kormányrendeletek hamarosan megjelennek a Magyar Közlönyben, a 80/2021-es kormányrendelet tartalmazza a további részleteket.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile