A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális

Hacsak egy „futóbolond konteós”, vajon miért retteg így tőle a hatalom? Kiűzetés a „terráriumból”? – Kitiltották 22 EU-tagállamból David Icke-t a földi hüllők-alakváltók elmélet atyját

A REPTILIÁN-ELMÉLET ATYJA PERSONA NON GRATA A “DEMOKRATIKUS” EURÓPÁBAN

Egyre több ember számára világos, hogy az emberiség elé tárt valóság, nem maga a Valóság, hanem egy jól megtervezett, hamis látszatokra felépített társadalmi Mátrix, ahol semmi és senki nem az, aminek látszik, aminek mutatják.

Egy, hazugságokra felépített történelmi, vallási, társadalmi makett látszik perceken belül összedőlni, ugyanis a COVID19 hamis világjárvány megkreálói olyannyira túltolták a hazug világképet erőltető propagandájukat, hogy az az arcukba robbant s eresztékeiben rombolja le a felépített Nagy Mátrix tartóoszlopait.

A „konteós” vadászat a COVID-terror alatt egy az egyben olyanná vált, mint egykor a vallásokat és magát Jézust bemocskoló „Szent Inkvizíció”eretnekvadászata, csak most , technológiai lehetőség szerint civilizáltabb és aljasul rafináltabb lett ez az eretnek-üldözés.

Aztán mára már eljutott odáig a Nagy Mátrix bársonyszékeibe telepített sok kétes figura, hogy visszaélve politikai helyzetükkel hisztérikus, furcsa intézkedéseket hoznak, mint a legutóbb szárnyra kapott furcsaságot, miszerint kitiltották z EU-tagállamaiból  David Icke-t a földi hüllők-alakváltók elmélet atyját.

A teljes cikk ITT olvasható.

Iratkozzon fel a Substacken hírlevelemre, és ha tetszett a cikk lájkolja, de hozzászólásokat, észrevételeket is szívesen látok a cikkek alatt.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile