Aktuális, Külpolitika

Hadat üzentek a kamionosok a covid-náciknak: Blokád alá akarják vonni egész Ausztráliát – figyelmeztetik az embereket vásároljanak be élelmiszerekből

A különböző közösségi videó megosztókon hoztak nyilvánosságra felhívást az ausztráliai kamionsofőrök, melyben közölték, hogy az egész országot kamionblokád alá fogják vonni egy-két napon belül, így tiltakozva az egyre brutálisabb covid diktatúra ellen.

Több száz kamionos szervezi a mega tüntetést, mely során el fogják állni a tervek szerint Ausztrália útjait. A szigetországot ugyanis az ausztrál kormány ismét, miként a régi megboldogult gyarmati időkben, igazi börtönszigetté alakították, mivel állítólag találtak EGYETLEN darab covid pozitív esetet pár napja.

A dolog azért is ellentmondásos, mert Ausztrália lakosságának nagy része már megkapta a kísérleti vakcinát, tehát a több mint gyalázatos megszorításoknak itt sincs sok értelmes, orvosi magyarázata, hacsak nem hazugság az egész vakcina propaganda.

Az ausztrál nagyvárosokban folyamatosak a tüntetések a covid terrorizmus és a lezárások miatt, s az ausztrál rendőrség igazi börtönszigeti módszerekkel lép fel a tüntetők ellen, nyilvánosan bántalmazzák, letartóztatják a protestáló polgárokat.

A covid ellen tiltakozásra készülő kamionosok figyelmeztették a lakosságot, hogy a következő egy-két nap alatt vásároljanak maguknak élelmiszereket, ugyanis nem lehet tudni, milyen vége lesz a covidellenes kamionblokádnak s bizonyára ezt megsínylik az üzletek polcai is.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile