Aktuális, Tények mögött a lényeg

Hagyják ki az egyházat az oltási propagandából: Tomis érseke világosan kijelentette: a templomok nem oltóközpontok, az egyház nem egészségügyi szervezet!

Pár napja látott napvilágot a nemzetközi sajtóban az, hogy az egész globális covid-mizéria egyik nagy kitalálója, főgonosza, Anthony Fauci, Joe Biden amerikai elnök jelenlegi egészségügyi főtanácsadója, már évekkel ezelőtt kijelentette, hogy  egy sikeres, globális oltáskampányhoz, feltétlenül szükséges lesz az, hogy az egyházak, főleg a Vatikán beszálljon az oltási propagandába.

Vagy inkább a jelenlegi covid-mizériát tekintve, Fauci doktor arra célzott, hogy az egyházak által befolyásolt tömegeket az egyház segítségével könnyebben rá lehet venni bármire, például arra, hogy alávessék magukat egy hatalmas genetikai emberkísérletnek, amit történetesen vírus elleni védőoltásnak hazudnak.

És lőn.

Az egyházak zöme ugyanis, összefonódva a globalista háttérhatalmakkal, minden gondolkodás nélkül beállt a covid-terror  és az ehhez kapcsolódó kísérleti oltások tömeges beadásának propagálójának.

Maga Ferenc pápa már olyan buzgalommal szajkózza a vakcina reklámot, hogy félő, hogy lassan csak az áldozhat, aki a szentostya mellé magához veszi a kísérleti oltást is.

Ebben a szolgalelkű egyházi seregletben igazán üdítő olyan papokat is találni, akik egy az egyben szembe mernek menni a minden jogot és emberi méltóságot átíró oltás-kampánnyal.

Mivel Romániában  napok óta kifulladó félben van az oltási kampány, a román kormány covid-fűrerei azt sem tudják, mivel csábítsák be a  népet az üresen kongó oltóközpontokba, s valamelyik beteg, sáátnista elmének eszébe jutott, hogy mi lenne, ha a templomokban vagy ezek udvarán rendeznének be oltóközpontokat.

Erre a blaszfémiás nagy marhaságra reagált Tomis érseke, Teodosie atya.

Az idős görög keleti főpap kijelentette, hogy méltatlannak véli, hogy a politikai erők nyomást gyakorolnak az egyházakra, hogy azokat bevonják egy oltáskampányba.

„  Az egyház nem egészségügyi intézmény, ahogy a politikusok és a papok sem orvosok. Ha az oltásról az emberek szabadon dönthetnek, nem kell nekik semmilyen egyházi, erőltetett példa ahhoz, hogy döntsenek, elfogadják a vakcinát vagy sem. Van elég oltópont, hagyják ki ebből a templomainkat!” – jelentette ki Tomis érseke a România TV műsorában.

-szmm-

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile