Aktuális, Külpolitika

Halálos vírusként szeretett volna reinkarnálódni a ma elhunyt Fülöp herceg  egy pár éve készített riport szerint

“Ha reinkarnálódnék, halálos vírusként szeretnék visszatérni a földre, hozzájárulni a túlnépesedés megoldásához “ – mondta pár éve a ma 99 évesen elhunyt Fülöp herceg. Bármilyen furcsa is ez a kijelentés, amellyel a királynő férje, II. Erzsébet bekerül a történelembe, nagyon is valóságos, visszanézhető egy  1988-ban a DPA számára készült riportban.

Fülöp herceg a Bilderberg csoport tagja volt, és magas kora ellenére részt vett a globalista szervezet  titkos találkozóin 2018-ban és 2019– ben egyaránt .

Fülöp herceget és Nagy-Britannia királynőjét, aki jelenleg 94 éves , januárban oltották be a covid elleni vakcinával. Fülöpöt februárban kórházba szállították egy  titokban tartott betegség miatt, aztán annyit  hozták nyilvánosságra, hogy szívproblémái vannak.

Négy hétig tartózkodott a kórházban, március közepéig. Most halott. De remélhetően vágyaival ellentétben mégsem  kell reinkarnálódnia, ugyanis az általa  hőn áhított vírus és az ehhez  kapcsolt, emberéleteket követelő gyilkos  társadalmi katasztrófa már a Földön van.

guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Balla Gabriella
Balla Gabriella
2 ani în urmă

Elképesztő, hogy ezek csak ezt tudják elképzelni “megoldásként”. Már a túlnépesedést is kétségbe vonom.

Tomi
Tomi
2 ani în urmă
Răspunde la  Balla Gabriella

Sokan vagyunk, de a föld összes embere elférne a Balaton jegén.