Aktuális, Külpolitika

Hangfelvétel: Szóbeli minisztériumi utasítás Magyarországon, hogy az oltatlanokat „nem lehet” ellátni – Miniszterelnöki üzenet. “Nincs más orvosság csak az oltás! “

Az alábbi , hangfelvételt a magyarországi szilajcsiko.hu portálról vettük át, amely egyike azon kevés magyaroszági médiumnak, ahol értelmes, gondolkodó emberek szembe mernek szállni a minden képzeletet felülmúló  magyarországi covidterrorizmussal. A hangfelvételen állítólag egy magyar orvos nyilatkozata hallható, aki azt állítja, minisztériumi utasítást kaptak arra, hogy az “oltatlan” betegeket  nem szabad úgy ellátni a magyarországi kórházakban, mint az “oltottakat”.

Ezzel kapcsolatosan két dolgot  jegyeznénk meg.

  1. Gratulálunk a bátor orvosnak, amennyiben a hangfelvétel a valóságot mutatja be,  és magának a szilajcsiko.hu portálnak, hogy elkezdték ott is nyilvánosságra hozni a tudatos népirtás  alapos gyanúját felvető hangfelvételeket.
  2. Sajnos nem áll módunkban ebben a pillanatban  leellenőrízni, hogy valójában mi történik a magyarországi  “halálkórházakban” is , és hogy KI az illető, létező egészésgügyi dolgozó ott, aki  a hangfelvételen beszél, de figyelembe véve, hogy szombaton a magyarországi miniszterelnök, Orbán Viktor Facebook  profilján egy olyan kampány-plakát jelent meg, mely szövege nemes egyszerűséggel csak ennyi: ” NINCS MÁS ORVOSSÁG  CSAK AZ OLTÁS!”  EZT AZ ÜZENETET ÉS A LENTI HANGFELVÉTELT ÖSSZEVETVE, ÚGY VÉLJÜK , KEZDJÜK MEFÉRTENI MIÉRT IS AKKORA A HALÁLOZÁSI ARÁNY MAGYAROSZÁGON IS A KÓRHÁZBA KERÜLTEK KÖZÖTT.

“Jaj! Szóbeli minisztériumi utasítás, hogy az oltatlanokat „nem lehet” ellátni

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile