Aktuális

Hány beoltott ember halála  téríti észre a társadalmat és a kísérletező covid-nácikat!? Újabb vakcina-áldozat: elhunyt egy 19 éves egyetemista, miután megkapta a második adag Moderna oltást

Egy Egyesült Államokbeli egyetemista lánynál a Moderna cég covid19 féle géntechnológiás kísérleti szere olyan szívelváltozásokat okozott, hogy a fiatal lány  nem élte ezt túl.

Simone Scott (19), az Illinois állambeli Evanston északnyugati egyetemének elsőéves hallgatója június 11-én halt meg egy szívátültetés közben, ugyanis az oltást követően a szíve olyan módon károsodott, hogy egyetlen megoldásként csak a transzplantáció maradt volna, azonban az áldozat nem élte túl a beavatkozást.

A második adag kísérleti vakcina után, az ADDIG TELJESEN EGÉSZSÉGES, FIATAL NŐ  miokardiális infarktust kapott, írta meg a The Defender.

A lány május elsején kapta meg a második oltás, ami után kezdte rosszul érezni magát. Másnap orvoshoz fordult, covid tesztet is végeztek neki, de az negatív lett. A lány állapota azonban egyre romlott.

A lány másnap már nem tudott felkelni az ágyból, telefonon értesítette többszáz kilométerre lakó szüleit, akik riasztották az egyetemi illetékeseket, akik elmentek a lány lakására. A helyszínre kiérkező mentősöknek újra kellett élesszék a fiatal nőt, majd kórházba vitték és műszívre kapcsolták.

A lány kezelőorvosa szerint a beteg szívizomgyulladásban szenvedett.

A szívizomgyulladás szívritmuszavarhoz és halálhoz vezethet. A Ritka Rendellenességek Országos Szervezetének kutatói szerint a szívizomgyulladás fertőzések eredménye lehet, de „a leggyakoribb szívizomgyulladás a szervezet immunválaszának eredménye a szív kezdeti károsodásával szemben”.

Az egyetem vezetősége megpróbálta a többi hallgató elől eltitkolni az eset valódi okát, attól tartva, hogy ezt követően a többi fiatal nem adatja be magának a kísérleti oltást, és azt hazudták, az elhunyt lány a szívátültetés szövődményeibe halt bele. Azonban a vakcina áldozattá vált lánynak azt megelőzően soha semmilyen szívrendellenessége nem volt, a baj közvetlenül a vakcina beadása után lépett fel, ezt maguk az orvosok is belátták. – számolt be a The Daily Northwestern.

 

FForrás: The Defender

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile