Aktuális

Három belga, kiskorú kerékpáros lett súlyos szívbeteg a Pfizer vakcina első adagja után – mégsem olyan „ritka mellékhatás” a szívizomgyulladás a Pfizer GMO-s szere után!

Belgiumban a Kempen Acrog-Tormans csapat három kerékpárosának súlyos szívproblémái lettek , miután megkapták az első oltást a Pfizer géntechnológiás szerből   – adta hírül  a La Pekoranera   olasz hírportál.

Az oltás után megbetegedett kerékpárosok mind kiskorúak. A három fiút kórházba szállították, egyiküket intenzív osztályon ápolják.

A Belga Kerékpáros Szövetség orvosa levelet kapott a FAMHP -tól (egyfajta egészségügyi igazgatóság mint például a FDA  vagy a  DSP), amelybenelismerik, hogy ezeket a mellékhatásokat a Moderna és a Pfizer által gyártott mRNA vakcinák okozzák.

Fontosnak tartjuk néhány részlet fordításának közzétételét:

A fiatal, kiskorú  sportolók Yarno Van Herck (15) Joppe Erpels (17) és Xander Verhagen (17), a Kempen Acrog-Tormans csapat három fiatal kerékpárosai. Van Herck erős mellkasi fájdalmat érzett és rosszul lett egy versenyen Vorselaarban, és így diagnosztizálták a szívizom gyulladását. Erpels szívproblémával is intenzív ellátásra szorult, míg Verhagen rosszul lett az edzés során. A három sportoló addig teljesen egészséges volt. Ez az eset megdönteni látszik azt az eddigi mentegetőzését a vakcina gyártóknak és a kormányhivataloknak, miszerint csak ritka esetben okoz szívproblémát egészséges fiataloknál a kísérleti covid-vakcina. Ugyanis az, hogy egyetlen sportklubban 3 versenyzőt ér utol ez a baj, azt igazolja, korántsem beszélhetünk egy ritka mellékhatásról.

A belga hatóságok megpróbálták eltitkolni a kerékpárosok esetét és nyilván több fiatalkorú megbetegedését az oltást követően, azonban a hír megjelent több  európai lapban. A sportolók különösen veszélyeztetett kategóriába esnek, ugyanis egyre több hivatásos sportolót ér utol mellékhatásként a szívizomgyulladás, vagy más szívbetegség.

Kris Van der Mieren, a Belga Kerékpáros Szövetség orvosa elmondta:
„Júliusban levelet kaptam a Szövetségi Gyógyszer- és Egészségügyi Termékek Ügynökségétől (FAMHP) a két MRF -vakcina, a Pfizer és a Moderna kockázatairól. Azt mondják, hogy nagyon ritka esetekben myocarditis és pericarditis – a szívizom gyulladása és a szívmembrán gyulladása – előfordulhat az oltást követő 14 napon belül. És gyakrabban a második adag után fiatal férfiaknál és sportolóknál. „
 „Azt mondták nekünk, hogy ez ritka eset, de most már három esetről tudunk egyetlen csapatban. Szóval ez már nem olyan „ritka”!  Szerintem most már  aggódnunk kell! ”- nyilatkozta  a csapat orvosa.
Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Csaba
Csaba
2 ani în urmă

Kedves Mária!
Kérem, nevezzem meg a forrását!