Aktuális

Hat adag géntechnológiás kísérleti szert nyomtak egy nőbe s azt állítják, nem lehet komoly baja

Egyre több olyan, orvosi műhibának számító eset lát napvilágot, a globális oltási őrület során, melyből egyértelműen kiderül, minden idők legnagyobb emberkísérletében igen furcsa dolgok megtörténhetnek.

Orvosi megfigyelés alatt tartanak egy  toscanai kórházban egy 23 éves nőt, akinek véletlenül hat adagot adtak be a Pfizer-BioNTech géntechnológiás kísérleti oltóanyagából.

Az AFP hétfői híre szerint a nő egészségi állapota állítólag jó. Az orvosi műhibát az oltást végző asszisztensnő követte el, aki tévedésből egy teljes ampullányi – hat adagnak megfelelő – vakcinát fecskendezett be a nő karjába.

A Pfizer oltóanyagának használata óta volt már több túladagolásos esetről számolt be a sajtó, Szingapúrban például egy férfinek egyszerre öt dózist adtak be, de hat adagra még nem volt példa.

Virológusok (?) szerint a túladagolásnak nem lehetnek súlyos egészségügyi következményei (SIC!), ám a vakcina mellékhatásai erőteljesebben jelentkezhetnek. Ez elég furcsa, hiszen a vakcina adagolása hajszálpontosan kell(ene) történjen, mint minden gyógyszeré, ugyanis az adagoláson, a mennyiségen van  talán a legnagyobb hangsúly.

Ez a magyarázat azért is eléggé hajánál fogba előrántott, ugyanis eddig azt szajkózták, hogy szigorúan be kell tartani a vakcinára vonatkozó szabályokat, aztán derült ki, nincsenek szabályok, csak egy aljas, hazug, a megzsarolt, megfélemlített emberiségre rákényszerített globális gyógyszerkísérlet van. Az is biztosa, bármi történjen a balszerencsés nővel, a valóságot úgysem fogják nyilvánosságra hozni. A nagy gyógyszermaffiák pedig feljegyezhetik, milyen tüneteket vált ki egy emberarcú kísérleti patkányon 6 adag génmódosító szer.

(Forrás: HotNews)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile