Aktuális, Belpolitika

Hatalmas a közfelháborodás: rendőrök vertek véresre és hagytak eszméletlenül egy nőt az utcán, mert nem viselt maszkot

Óriási a közfelháborodás  Romániában amiatt, mert szerdán kora este az Arad megyei Buttyin (Buteni) faluban három rendőregyenruhás férfi véresre vert és ájultan az út szélén hagyott egy 54 éves nőt, mivel az nem viselt szájmaszkot az utcán.

A dolog részletei egyelőre nem szivárogtak ki, annyit tudni, hogy a három agresszor az aradi közlekedési rendőrség egyenruháját hordta, mikor megtámadták a nőt. Az áldozat és a szemtanúk vallomása szerint ketten lefogták a nőt a harmadik pedig ököllel ütötte. Mikor látták, hogy áldozatuk vérzik és elájul, a rendőr egyenruhát is meggyalázó pszichopata szörnyetegek elfutottak a helyszínről. A vérző, összevert asszonyt ezt követően sorsára hagyták, a járókelők hívták ki a mentőket, akik köröskisjenői kórházba szállították az asszonyt.

A sajtó megkeresésére az Arad Megyei rendőr főkapitányság illetékesei annyit nyilatkoztak, hogy az eset kapcsán vizsgálat folyik, és ki fogják deríteni mi történt valójában és amennyiben bebizonyosodik a rendőrök vétkessége, akár fel is függeszthetik azokat.

( Forrás: ActiveNews)

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile