Aktuális

Hatalmas vérrög keletkezett a hasában a covid-oltás után: vékonybelének felét elvesztette egy kanadai férfi

Egy kanadai férfi elveszítette vékonybélének több mint felét az AstraZeneca egy adag covid-vakcinája által kiváltott vérrög miatt, hajszálon múlott, hogy ő is nem vált az oltási kísérlet  egy áldozatává, ezért a Facebookon figyelmezteti az embereket arra, mennyire kiszámíthatatlan és veszélyes lehet a kísérleti vakcina beadatása, írja az Infowars portál .

Shaun Mulldoon a kísérleti vakcina beadása után 10 nappal kezdte érezni, hogy valami nincs rendben vele, holott azelőtt egészséges volt, nem volt semmilyen ismert betegsége. A férfinek elkezdett fájni a gyomra, majd a fájdalom kiterjedt az egész hasára.

Jellemző a korszellemre, hogy mikor jelezte háziorvosának, hogy erős fájdalmai vannak, először csak covid tesztet végeztek rajta, nem foglalkoztak komolyan azzal, hogy veszélyes mellékhatásról kehet szó. Végül ötnapi hasfájdalom után a férfi rosszul lett, azonnal meg kellett műteni, ugyanis az oltás következtében egy nagy vérrög keletkezett a hasában mely miatt vékonybelének 50 százaléka elhalt és ki kellett operálni.

A férfi és felesége figyelmeztette az embereket arra, hogy a kísérleti oltásnak a következményei mennyire veszélyesek lehetnek, s ha bármi rendellenességet éreznek az oltás után, azonnal menjenek be egy kórházba,  de ami már-már sátánian komikus, hogy a Facebook ezeket a bejegyzéseket megjelölte, azzal, hogy az olvasók „csak hiteles forrásból informálódjanak” a covid kísérleti vakcina kapcsán. A Facebook globalista agymosodájában tehát egy olyan ember, aki a saját bőrén tapasztalta az áldatlan mellékhatásokat „veszedelmes konteós”, míg azok, akik  emberek életét kockáztatják egy kísérleti szerrel „hiteles forrásnak” számítanak.

( Forrás: Infowars

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile