Aktuális

Hazugság, hogy a Pfizer vakcina megkapta volna a végleges alkalmazási engedélyt a FDA-tól, állítja Dr. Robert W. Malone, kutatóorvos  az mRNS géntechnológia feltalálója – a kormányok kreálják a „negyedik hullámot” (+videó)

Szó sincs arról, hogy a Pfizer géntechnológiás kísérleti vakcinája megkapta volna a véglegesített engedélyt, amint azt a fősodratú, a covid-kormányok által ellenőrzött sajtóban közzé tették, állítja Dr. Robert W. Malone, kutatóorvos  az mRNS géntechnológia feltalálója.

 

A kutató azt nyilatkozta Steve Bannonnak, America’s Frontline Doctors-nak adott interjúban, hogy valójában a  Pfizer vakcina véglegesített engedélyezését állító sajtóhírek egy az egyben hazugságok. Nincs semmilyen végleges engedélyeztetés a Pfizer géntechnológiás szerére.

A FDA ( U.S. Food and Drug Administration) azaz az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Igazgatóságnál ugyanis nincs nyilvántartva, iktatva semmilyen olyan dokumentum, ami igazolná azt, hogy a PFIZER-BIONTECH vakcina megkapta volna a végleges forgalmazási és alkalmazási engedélyt.

 

Malone lényegében azt állítja, amit Robert F. Kennedy Jr. is elmondott már többször a nyilvánosság előtt.

Az FDA-nál két engedély van iktatva , KÉT különböző vakcinatipusra vonatkozóan:

1) Az első engedély a jelenleg rendelkezésre álló, jelenleg alkalmazásban levő  PFIZER-BIONTECH vakcinára vonatkozik, amely csak sürgősségi, úgymond ideiglenes vészhelyzeti  felhasználási engedélyt (EUA) kapott, és amely alkalmazásánál  pont e miatt a gyártó mentesül minden felelősség alól, amit az esetleges mellékhatások okozhatnak a beoltott embereknél.

 

2)Az a Pfizer  oltóanyag, melyre végleges szabadalmaztatást és engedélyestetést kértek, egyelőre NEM LÉTEZIK a forgalomban.

Nincs olyan Pfizer covid-vakcina, ami véglegesített engedélyt kapott volna.

„A végleges engedélyt kapott vakcina gyártása és címkézése nem kezdődött el” – és amikor rendelkezésre áll, a gyártó többé nem mentesíthető a felelősségre vonás alól, a vakcina mellékhatásait illetően.” – jelentette ki Malone profeszor.

Malone azz interjúban elmagyarázza, hogyan érti a biológiai engedély iránti kérelem jóváhagyó levelének tartalmát: a Pfizer BioNTech gyártotta covid oltás általános jóváhagyása nem tartalmazza a teljes engedélyezést CSAK LEGHAMARABB 2023 -ban vagy 2024 –ben kaphat véglegesített jóváhagyást, amikor a teljes klinikai vizsgálat befejeződik. Addig ez a szer kísérleti szakaszban levő kísérleti szernek számít.

Fontos megjegyezni azt is, hogy a BioNTech vakcina nem adható 16 év alatti gyermekeknek, ellentétben az engedélyezett sürgősségi vakcinával, amelyet 12 év feletti gyermekeknek is be lehet adni vészhelyzet esetén. Logikus, hogy ezért kreálják a „vészhelyzetet” a gyógyszermaffiákkal kollaboráló kormánypolitikusok.

Tehát ha figyelmesen meghallgatjuk Malone doktor nyilatkozatát, eleve megértjük miért kell „negyedik hullámos járványt” kreálni és sosem bizonyított, orvosilag sem alátámasztott  kijelentéseket közzé tenni mindenféle képtelen, vírus mutációról. Azért akarják feltornázni ismét az esetszámokat, negyedik, ötödik hullámokat hazudva ezzel és mindenféle kitalált mutációt, mert ha a szükségállapot és ezáltal a sürgősségi helyzet miatti alkalmazása a vakcinának megszűnik, akkor nem lehet a még kísérleti szakaszban levő szerre hivatkozva zsarolni az embereket és megszorításokat, kényszeres oltakozási bevezetni. Ha nincs hivatalos, mediatizált járványhelyzet, a covid oltások kényszerített, tömeges alkalmazása TILOS lenne és jogilag is BŰNCSELEKMÉNYNEK számítana.

Érdekes, hogy mindezidáig senki nem cáfolta meg hivatalos dokumentációkkal alátámasztva  Malone professzor nyilatkozatát, pedig milyen egyszerű lenne, a hatalmas propagandahálózatot működtető amerikai (és többi) kormánynak egész egyszerűen bemutatni a FDA által kiadott hivatalos engedélyt.

Ez azonban nem történt meg mindeddig.

Mivel több országban, így Magyarországon is elkezdték a 12 évet betöltött gyerekek beoltását a Pfizer kísérleti szerrel, egyértelmű, hogy azoknak a kormányoknak, amelyek ezt megteszik, fenn kell tartaniuk a negyedik, ötödik hullámot, hogy szükségállapotra hivatkozva olthassanak a kísérleti szerrel és elhárítsanak minden felelősségvállalást a mellékhatások kapcsán.

Sajnos, nagyon úgy fest, hogy a kormányok hazudnak és szépszerével, önszántukból nem fognak véget vetni ennek a hamis pandémiára alapozott vakcina-háborúnak.

Mint ahogy az is kezd körvonalazódni, miért is kell pont akkor órarend szerint és mindenütt egyszerre „negyedik hullámot”hirdetni, mikor elkezdik a 12 évet betöltött gyerekek beoltását, ezzel a gyerekeket is (Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök szavaival élve a kis „közjószágokat”) belevonva a Föld történetének legnagyobb és leggyalázatosabb emberkísérletébe.

Ugyanis ha nem hirdetnék meg a negyedik hullámos járványhelyzetet, a vakcinát alkalmazó és ezzel kényszerítéseket foganatosító kormányok illetékesei felelősségre vonhatóak lehetnének, amiatt, hogy kényszerítő intézkedéseket vezetnek be az oltásokkal kapcsolatban és kiskorú személyeknek adják be a kísérleti szakaszban levő szert.

Dr. Robert W. Malone nyilatkozata IDE KATTINTVA nézhető meg.

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
György Melinda
György Melinda
2 ani în urmă

Üdvözlöm. Kis plusz információ, pontosítás. A Comirnaty nevű oltóanyag, ami végleges engedélyt kapott az FDA-tól, egy létező anyag, nem kitalált. A Biontech gyártja és Magyarországon ezzel oltanak. Ez a megnevezés van az elektronikus covid pass-ban, mint használt oltóanyag azoknak, akik úgymond Pfizert kaptak. Amerikában nincs forgalomban, nem is ismerik. Amerikában a Pfizer által gyártott anyagot forgalmazzák és oltják. A két anyagra két külön levél ment ki az FDA-tól.