Aktuális, Vélemény

Helyzet „viccországban”: Nem jut eszembe, hogy a régen beadott oltások pl. enyhébb lefolyású gyermekparalízist vagy feketehimlőt okoztak volna, s arra még kevésbé, hogy háromhavonta emlékeztetni kellett volna a szervezetet, újabb dózisokkal

Október 5. óta nincs kormánya ennek a viccországnak. Azóta folyik a hürrmürr a koncon, illetve konkrétan nincs egy odavaló ember és egy párt(szövetség) akit bátran ki lehetne nevezni, akinek a kormányát simán elfogadná a parlament. Ami most körvonalazódik az egy politikai kabaréban állhatná meg jó esetben a helyét. Mindenki olyan kalappal köszön, amilyen van.

Közben a C19-nek nevezett hullámvasút újra leszálló ágban van, a politikusoknak a marakodások és kétoldali bénázások, árulások és szószegések mellett nem jutott elég idejük arra, hogy a görbe ne laposodjon ilyen hamar.
Na nem baj, „van másik”! Azért az is tragikomikus, hogy egy Matu (ejtsd Mücu) nevű népdalénekes halála több port ver fel a tömegtájékoztatás mocsarában, mint az erkölcsi hulla Catu (ejtsd: Kűcú) akit kidobnak az ajtón és vissza próbál mászni az ablakon!
A megyék szépen kisárgulnak lassan, de ne keressék közte a legátoltottabbakat, mert a WHO elnöke is megmondta, hogy „az ellen nem véd” csak enyhébb lefolyást biztosít!
Köszönjük!
Közben akárhogy erőltetem az agyamat nem jut eszembe, hogy a régen beadott oltások pl. enyhébb lefolyású gyermekparalízist vagy feketehimlőt okoztak volna, s arra még kevésbé, hogy háromhavonta emlékeztetni kellett volna a szervezetet, újabb dózisokkal.
Ráadásul van egy megye ami effektíve már zöld, pedig a tegnap nagy tüntetések voltak a székhelyén a megszorítások ellen.
Ki érti ezt?
Forrás: Á.L. / Facebook 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile