Aktuális

Hirtelen elhunyt Tanzánia elnöke, aki bebizonyította, hogy a PCR tesztek nem alkalmasak víruskimutatásra

Elhunyt  61 éves korában Joseph Magufuli tanzániai elnök – jelentette be Samia Suluhu Hassan alelnök a TBC állami televízióban szerdán.

„Elhunyt a Tanzániai Egyesült Köztársaság elnöke, a tiszteletre méltó dr. John Pombe Joseph Magufuli szívelégtelenségben a Dar es Salaam-i Mzena kórházban, ahol kezelték” – ismertette Hassan.

Magufuli az afrikai kontinens egyik legismertebb koronavírus-szkeptikusa volt.

Február 27-e óta nem jelent meg nyilvánosan, ami olyan feltételezésnek adott alapot, hogy esetleg ő is elkapta a fertőzést. A vegyész végzettségű Magufuli 2015 novembere óta töltötte be az államfői tisztséget. Ő volt az, aki már tavaly bebizonyította, hogy a PCR tesztet alkalmatlanok bármilyen vírus pontos detektálására, s bebizonyította, hogy a papaya gyümölcs, a kecske és a motorolaj is covid pozitívnak jön ki a PCR tesztek szűrőjén.

Tanzánia elnöke, John Magufuli nemrég arra figyelmeztette országa lakosságát, hogy a koronavírus elleni vakcinák veszélyesek lehetnek – írja az Aljazeera.

Az államfő arra bíztatta az embereket, hogy az oltás helyett inkább „hagyományos módszerekkel” védekezzenek a fertőzés ellen.

A tanzániai elnök haláláról pontos részletek nincsenek, ezért máris találgatások tucatjai keltek szárnyra, sokan feltételezik, hogy az afrikai ország elnöke nem véletlenül és természetes úton hunyt el.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Lilili
Lilili
3 ani în urmă

Nanà,majd èletben hagyjàk…miiii???

Telefon
36365356
TUNGLI
TUNGLI
3 ani în urmă