Aktuális

Hivatalos orvosi tanulmány és nem „konteó” – Dr. Michael Roth : A grafén-oxid és a COVID-19 közötti kapcsolat. Átvitel és kiküszöbölés

Mivel a fősodratú covidmédia hatására, az agymosó, hazug propaganda szövegektől eltérő véleményeket, vagy akár kérdéseket a Covid19 féle kísérleti vakcináról, illetve az ezekben található  grafén-oxid jelenlétéről, illetve a PCR-tesztek és az úgynevezett  „orvosi covid-maszkok” szennyezettségéről, a covidfasiszta ukáz szerint azonnal „konteónak” akarják nyilvánítani, az alábbiakban leközlünk egy hivatalos orvosi tanulmányt erről, bízva abban, hogy nemcsak laikusok, de orvosok, egészségügyben dolgozók is elolvassák és felfogják, összeesküvés-elméleteket nem nehéz gyártani akkor, amikor éppen az emberiség elleni legnagyobb összeesküvés szemtanúi és áldozatai vagyunk.  És bűnösök közt cinkos aki hallgat!

Úgy véljük, akit érdekel, mi a konteó és mi nem, és közelebb akar jutni az életet jelentő Igazsághoz, időt szakít az alábbi tanulmány elolvasására.

Hogy megértsük, mivel is akarják „átoltani” a Föld nevű bolygó „emberállományát” a globalista hóhérok.

Olvasd el,mentsd le és terjeszd! Harcolj az életedért, a saját és a gyermekeid jövőjéért! 

„Dr. Michael Roth 
2021. július 30
Ennek a cikknek a tárgya a grafén- oxid  (GO) bevonása  a COVID-19 *injekcióba, amely összetevőt jelenleg több száz millió embernek adnak be világszerte, szerkezete, célja, átviteli módja (vektor és nem vektor) és a lehetséges mellékhatások.
* (a jelenlegi COVID-19 injekciók értelemszerűen nem tekinthetők valódi vakcináknak)
Ezenkívül foglalkozunk az általa okozott káros hatások csökkentésének, megszüntetésének és / vagy megelőzésének módjaival, valamint a szervezetből való eltávolításának módjaival.
Az információkat a CDC, NHI, WHO, Pubmed, NaturalNews, Brighteon, Grolltex, Nature, Orwell, Two, International Journal of Environmental Science and Tech, Sgtreport, Sciencedirect, Forbes és további forrásokból szerezték be. (Bibliográfia kérésre rendelkezésre áll).

Grafén -oxid – összefoglaló

Az első lépés az, hogy pontosan megértsük, mi a grafén -oxid, és hogyan használják ipari és biomedikai alkalmazásokban.
Meghatározás: A grafén -oxid (GO) a grafén oxidált formája; egyetlen atomrétegű anyag, amelyet a grafit oxidációja okoz. 1. A grafén maga a valaha ismert legvékonyabb (1 atom vastag) vegyület és a legerősebb. Könnyű, rugalmas és átlátszó, valamint nagyon jó vezető mind elektromosan, mind termikusan. Bár síkban feldolgozható, vannak funkcionális csoportok, amelyek a 2D síkból nyúlnak ki.
A grafén -oxid egyik fő előnye, hogy vízben diszpergálható. Ez lehetővé teszi az oldat-alapú folyamatokban való felhasználását, például a szennyvízben lévő nehézfémek kelátképzését.
A grafén -oxid másik tulajdonsága, hogy kémiai, termikus vagy elektrokémiai módszerek alkalmazásával grafénné (rGO) redukálható. Miután a redukált grafén -oxidot előállították, számos módon használhatók funkcionalizálására (változó viselkedésű vagy fizikai vagy kémiai tulajdonságokkal rendelkező nanorészecskék hozzáadása), az rGO film tulajdonságainak növelésével és különféle alkalmazásokban, például érzékelőkben ., elektronikus alkatrészek, intelligens textíliák és így tovább.
A grafén -oxid kiváló adszorbens tulajdonságokkal rendelkezik a nehézfémek, festékek és antibiotikumok számára, és nagy adszorpciós felülettel is rendelkezik. Funkcionalizálható EDTA * -val , kiváló ion -kelátképző szerrel és kitozánnal (rost a rákfélék héjában), kémiai szilanizációs reakcióval, hogy jelentősen megnövelje az adszorpciós kapacitást a nehézfém -ionok (beleértve a cinket, kadmiumot, higanyt) eltávolítása érdekében , vas és ólom), ökológiai hasznossággal. 2
 * (Ahhoz, hogy a grafén-oxidot nehézfém-kelátképzőként, például szennyvízben hatékonyan lehessen használni, először külső EDTA-val kell funkcionalizálni, és így EDTA-mGO-t kapunk, amely javítja a fém kelátképződését, elektrosztatikus vonzását és ezáltal adszorpciós képességét).
EDTA tulajdonságok
Fontos, hogy mielőtt továbblépnénk, röviden megvitassuk a kelátképzés szerves részét képező EDTA -t. Azon kívül, hogy erőteljes kelátképző szer, az EDTA hiperkalcémiás és véralvadásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik. Több mint 50 éve használják az orvosi területen, elsősorban vezető kelátképzőként. Ugyanakkor kimutatták, hogy kötődik a kalciumionokhoz és nehézfémekhez is, stabil oldható komplexeket képezve, amelyek könnyen kiválasztódnak a vesék által, ami a szérum kalciumszintjének csökkenéséhez és a toxikus nehézfémterheléshez vezet.
Az EDTA -ról is kimutatták, hogy csökkenti a szívkoszorúér -betegségeket. Nagy affinitással rendelkezik a szervezetben lévő kalciumhoz, és kimutatták, hogy csökkenti vagy megszünteti a meszesedett artériás lepedéket.
A nehézfémek * képesek reaktív anyagokat termelni a szervezetben, amelyek gyulladásos kaszkádot váltanak ki. Az így létrejövő citokinek / gyulladásos viharok negatív hatással lehetnek az idegrendszerre, és neurotoxicitáshoz vezethetnek. Az EDTA hasznos lehet ezeknek a hatásoknak a kezelésére és megelőzésére.
* (Technikailag a grafén nem fém, de kvázi fémként ismert, mert tulajdonságai hasonlóak a félvezető fémekhez. A grafénérc számos egyedi tulajdonsággal rendelkezik, amelyek más anyagokban nem találhatók meg. fémes, és ezért kelátképző).
A legtöbb EDTA-fém-kelát nem hatol be a sejtmembránba; így az EDTA nagy része a vesén keresztül történő kiválasztásig az extracelluláris folyadékban marad. A mellékhatások általában bizonyos ásványi anyagok hiányához kapcsolódnak.
Nehézfémek eltávolítása grafén -oxid nanokompozit kitozánnal és EDTA -val történő funkcionalizálásával
Ipari / orvosbiológiai alkalmazások
A grafén -oxid szubsztrátként hasznosítható a szövettervezéshez, részben a lemez összetételétől, a kémiai funkcionalizációtól és a mérettől függően. A grafén -oxid vezetőképessége lehetővé teszi az ideghálózatok kiképzését és kikérdezését, valamint stimulálja az idegsejtek növekedését és differenciálódását, a regeneráló gyógyászatban is alkalmazva, amellett, hogy befolyásolja az idegsejtek ingerlékenységét és fiziológiáját. Ez ahhoz vezetett, hogy megoldásokat találtunk a vér-agy gáton való áthaladásra, az idegsejtek elérésére és a specifikus gyógyszerek igény szerinti szállítására.
Érdekes, hogy a grafén felülete erős és roncsolásmentes kölcsönhatásokat tesz lehetővé sejtszinten, amelyek fokozhatók specifikus kémiai funkcionalizációval. Ez igaz a szövet javítására és regenerálására használt grafén alapú szubsztrátumokra és csontvázakra; valójában ígéretes eredmények születtek az idegi és csontszövetek létrehozásában. A grafén nanorészecskék diszperziója során, amelyeket elsősorban gyógyszerek / gének szállítására és képalkotó diagnosztikai célokra szántak, a komplexitás nehéz kérdés, és ennek az anyagnak a biztonságát külön és alaposan elemezni kell.
A grafén-oxidot a vakcinák új nanoadjuvánsának tekintik a sejtes immunitás erőteljes stimulálása révén. 4 Egy részletes jelentés szerint a funkcionalizált nanorészecskéket (NP -ket) és a kvantumpontokat tartalmazó nanoanyagok, amelyek a nanotechnológiához, a vakcinafejlesztéshez és a nanomedicingyártáshoz kapcsolódó innovatív kimutatási módszerekkel rendelkeznek, beavatkoznak a patogén vírusokba. A Nanocarrier / NP bejuttató rendszerek általában megvédhetik a nano-vakcinákat a korai lebomlástól, növelhetik a stabilitást, kiváló adjuváns tulajdonságokkal rendelkeznek, és elősegítik az immunogének célzott / ellenőrzött szállítását az antigénbemutató sejtekhez (APC-k). Az NP -k jelentős mennyiségű semlegesítő antitest termelését okozhatják a homológ vírus ellen. Az NP-k ígéretes és hatékony profilaktikus megközelítés lehet a MERS-CoV fertőzés (Covid-19) ellen. Lehetőség van arra is, hogy utánozza a vírus szerkezetét vagy méretét valódi fertőzés nélkül.
Neurológiai hatások
Az INBRAIN Neuroelectronics nevű vállalat a közelmúltban finanszírozást kapott az első AI-grafén-agy interfészhez, mondván, hogy ezt a technológiát „epilepszia és Parkinson-kór kezelésére használják, kevésbé invazív neuromodulációs készülék segítségével neurológiai rendellenességek, mesterséges intelligencia és grafén elektródái” kezelésére. . ” Ezek a grafén bioáramkörök olyan platform, amely szükség szerint frissíthető.
Érdekes megjegyezni, hogy Moderna, a COVID-19 elleni mRNS-injekció megalkotója, technológiáját „operációs rendszerként” írta le, amely bármikor frissíthető és átprogramozható.
Az INBRAIN nemrégiben bejelentette, hogy együttműködik a Merck-lel a „hüvelyi ideg” grafén bioelektronikai terápiák következő generációjának kifejlesztésében, amelyek súlyos krónikus betegségeket céloznak meg neurostimulátorok használatával. 5
Az INBRAIN úgy mutatja be technológiáját, hogy képes „olvasni” egy személy agyát, kimutatni bizonyos neurológiai mintákat és irányítani az adott személy idegsejtjeit az agy működésének megváltozásával. Az „intelligens neuroelektromos rendszer” kifejezés a vállalatok azon tervére utal, hogy automatikus idegimpulzusukat egymásra helyezik a test természetes idegrendszere felett. Mike Adams (The Health Ranger) ezt úgy írja le, mint a vágyat, hogy a természetes idegrendszer „hiányosságait és hibáit” saját kedvenc ingerek és válaszok katalógusával helyettesítsék, ami közelebb visz minket a transzhumanizmushoz.
Az „Emberek összeszerelt mágneses nanoszisztémái” című dokumentumban az emberek biológiai áramköreinek és vezérlőrendszereinek kibernetikus interfészéhez, beleértve a „DNA Hydrogel” technológiát , kiderül, hogy a grafén-oxidot használó „önszerelési” technológiát biológiailag tesztelik. rendszerek legalább két évtizede.
Az „önszerelési” rendszer olyan utasítások halmaza, amelyeket injekcióval vezetnek be a szervezetbe, majd ezt követően egy szerkezet összeállítása történik a vérben rendelkezésre álló erőforrások (például vas- és oxigénatomok) felhasználásával. Tény, nanotechnológia öntapadó eszközöket, hogy a mikrochip nem kell „injektált” be valaki, mert az áramkörök lehet összeszerelni in vivo injektálás után.
A Földön minden biológiai lény az öngyülekezés élő példája: DNS-szekvenálás, genetikai replikáció. Kiderült, hogy a vírusreplikáció egyben az önszerveződés folyamata is.
Számos tanulmány jelent meg, amelyek a mágneses nanoanyagok (MNM) önszerelésére és a vas-oxid nanorészecskék (SPIONS vagy Super paramagnetikus vasoxid-nanorészecskék) önszerelésére összpontosítanak, amelyek fontos szerepet játszhatnak a DDS-ek (Drug Delivery) felépítésében ). Rendszerek). Ezen adatok szerint a külső mágneses mezők a nanoszerkezetek önálló összeszerelését okozhatják, amelyek biológiai áramkörű kibernetikus interfészrendszerekként működhetnek az emberi szervezetben, valamint az „intelligens” hidrogéleket, amelyek mágneses vezérlésű DNS-t tartalmaznak az oxid nanohuzalok összeszerelésével. A test belsejébe szerelt nanostruktúrákat külső mágneses mezők vagy bizonyos elektromágneses hullámok vezérlik, amelyek nagyon kevés energiát igényelnek. *
* (Ennek az információnak a nagy részét 2012 decembere óta publikálták. A technológia még régebbi. Tehát képzelje el, mit lehet tenni ma!).

Bizonyítékok – Grafén -oxid jelenléte a vakcinákban

Annak ellenére, hogy az FDA és a 6 * tényellenőrzők nemrégiben ezt cáfolták, a vakcinagyártók grafén-oxidot használtak adjuvánsként az antigén immunogenitásának javítására és a biomolekulákkal szembeni hosszú távú (éves) immunitás kiváltására. Széles körben alkalmazták a rák fototermikus kezelésében, a gyógyszerek átvitelében, az antibakteriális terápiákban és az orvosi képalkotásban is.
* (Nyilvánvaló volt, hogy sok tényellenőrző cikket a gyógyszergyártó cégek írtak. A tényeket nem jelentették be, nem adtak bibliográfiát, a nemkívánatos eseményeket és a haláleseti statisztikákat minimálisra csökkentették vagy figyelmen kívül hagyták, és a bázis nélküli támadásokat indítottak ezek ellen. aki igazat mondott és a visszaélést bejelentő személyeknek, bibliográfia nélkül.)
Egy nemrégiben Spanyolországban végzett tanulmány, amelyet La Quinta Columna (ötödik oszlop) jelentett be 7 fontos bizonyítékot szolgáltat a grafén -oxid oltásokba való bevonására. Részletes elemzést végez a covid -19 injekcióról optikai és pásztázó elektronmikroszkópia, EMF technikák és UV spektroszkópia segítségével – amely egybeesik a grafén -oxid hullámhosszú csúcsával. A tanulmány azt az állítást tartalmazza, hogy az AstraZeneca, a Pfizer, a Moderna, a Sinovac, a Janssen és a Johnson & Johnson COVID-19 injekcióinak minden fő formulája jelentős mennyiségű grafén-oxid-nanorészecskét tartalmaz, a teljes térfogat 99,2% -áig.
Ezenkívül bizonyítékok vannak arra, hogy a grafén -oxid felelős lehet a COVID19 járványért. Ez összhangban áll a kutatók állításával, miszerint a koronavírus-19 vírust a mai napig nem izolálták, és hogy a grafén-oxid toxicitása ugyanazokkal a tünetekkel jár, mint a súlyos COVID-19.
A kutatók szerint a grafén mágneses tulajdonságokat szerez a testben, és szupravezető az energia és a tárolás szempontjából. Meggyőzően mértük teslaméterrel, multiméterrel és magnetométerrel. A mágneses vagy álmágneses jelenséget az oltás után szerzik be; lényegében a beoltott embereket szupravezetőkké alakítja.
Izgatott állapotban a grafén -oxid megsokszorozza a frekvenciákat. Minimális jelzéssel sokkal gyorsabban oxidálódik, és megtöri az egyensúlyt a glutationszintek és a szervezet toxicitása között, kétoldalú tüdőgyulladást okoz, megváltoztatja az immunrendszer viselkedését, amely nem képes megbirkózni, ha a neutrofilek úgy próbálják fagocitálni, mintha kórokozó lenne , mint pl. SARS-CoV-2. „
Megjegyzés: 2020 közepén a szerző azt gyanította, hogy az éves influenza elleni védőoltást fel lehetett használni a COVID-19 serkentésére azáltal, hogy „valamit” juttattak a szervezetbe, amelyet egy másik vektor, esetleg az influenza vagy az oxid okozta grafén vált ki. környezet (levegő, ruházat, akár maszkok). Ezt a következtetést osztották a spanyolországi Almeriai Egyetem kutatói – lásd alább)
„Észrevettem, hogy összefüggés van az influenza elleni oltások száma és a COVID-19 okozta halálozás között, és logikusan feltételeztem egy lehetséges ok-okozati összefüggést. A másik kapcsolat az elektromágneses mezőkre vonatkozott. Amiről nem tudtam, hogy ezek az emberek célcsoportja elektromágneses célzás. – halálos fegyver, amely mágnesessé teszi az embereket, logikusan megérti, hogy ha ezek a sugárforrások olyan bizonyos gyakorisággal és minőségben lépnek kölcsönhatásba, amely oxidálja őket, akkor a szervezet oxidáló biomarkereinek redox -egyensúlya megszakad, és betegséget okoz A COVID-19 csak a mellékhatása annak, hogy ezt a nanokompozitot különböző módon vezetik be, és gyanítjuk, hogy a 2019-es influenza elleni kampányban vezették be. „
Azt is megjegyezték, hogy „Az influenza elleni vakcina grafén-oxid-nanorészecskéket tartalmaz, és új oltásokat az influenza ellen. Az általuk készített új és állítólagos formulájú intranazális anti-COVID-19 is hatalmas dózisú grafén-oxid-részecskéket tartalmaz.”
Megjegyzés: Link  a „rekombináns nano -koronavírus -vakcinához, amely grafén -oxidot hordozóanyagként használ”, és közzétesz egy szabadalmi bejelentést, amely az összefoglalóban azt írja: „Az új korona vakcina grafén -oxidot, karnozint, …”
tünetek

Amikor a grafén-oxid a szervezetbe kerül, a COVID-19 vírushoz hasonló tüneteket okozhat, többek között:

    • Fémes íz

    • Az illat és az íz elvesztése

    • Fáradtság

    • Láz

    • hidegrázás

Ezenkívül a grafén -oxid a következő biológiai eseményeket mutatta: 8
    • Trombuszképződés, véralvadás és megváltozott immunrendszer; összeomlása a glutation tartalékokhoz kapcsolódó oxidatív egyensúly dekompenzálásával és a citokin vihar kiváltásával fiatal és idős korban egyaránt.
    • Felhalmozódás a tüdőben, kétoldali tüdőgyulladást okozva a tüdő alveolusaiban való egyenletes elterjedéssel.
    • DNS -károsodás, apoptózis / nekrózis (sejthalál) és autofágia
    • Erős mágneses tulajdonságok * előállítása a test belsejében, amelyet sok vakcinázott személy is bizonyított  * (az elektromágneses indukció jelensége a fémben, amely az oltási terület közelében tapad. Szupravezető).
    • Amikor a grafén nanorészecskék átjutnak a levegő-vér gáton, felhalmozódnak, és főként a tüdőben maradnak, ahol granulomákat és tüdőfibrózist okozhatnak, akadályozva a normális oxigéncserét.
    • Amikor a vérben van, a grafén -oxid megmarad a tüdőben, a májban, a lépben és a csontvelőben, nagy koncentrációban mérgező. Egy tanulmány gyulladásos sejtek beszűrődését, granuloma képződését és tüdőödémát mutatott ki egerekben intravénás GO injekció után.
    • A reaktív oxigénfajok túlzott képződése (oxidáció) – a karcinogenezis, az öregedés és a mutagenezis mechanizmusainak első lépése.
    • Jelentős genotoxikus tulajdonságok, amelyek súlyos DNS -károsodáshoz, kromoszóma -fragmentációhoz, pontmutációkhoz és oxidatív DNS -változásokhoz vezetnek.
    • A glutation lebontása, amely az egyik legfontosabb antioxidáns az élő emberi sejtekben.
    • Hozzáférés a mélyebb szervekhez a normál élettani korlátok, például a vér-levegő gát, a vér-here gát, a vér-agy gát és a placenta gát átlépésével. 9 *
* (ezek természetes akadályok, amelyek megvédik a test bizonyos struktúráit a fizikai és kémiai sértésektől. Ez felveti a kérdést: miért tervezték a potenciálisan halálos anyagokat ezeknek a védőgátoknak az átlépésére?)
A European and Global Summit CLINAM 2016: State-of-the-art Medicine, Prof. univ. Dr. Bengt Fadeel, MD, PhD, a Stockholmi Környezeti Orvostudományi Intézet (Stockholm, Svédország) munkatársa (2016. december 7.) bemutatott egy tanulmányt: A grafén -oxid kölcsönhatásai a veleszületett primer emberi immunsejtekkel: Fókusz a neutrofilekre és a makrofágokra. 10
Ebben a nagyon részletes tanulmányban Dr. A Fadeel bizonyítja, hogy a grafén -oxid citotoxicitást és sejtelhalást vált ki a makrofágokban, valamint hipergyulladásos választ (citokinvihar). A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a GO úgy tűnik, megtöri a citoplazmatikus membránt. Ugyanakkor azt is megemlíti, hogy vannak természetes gyógymódok, amelyek képesek ezt leküzdeni (később tárgyaljuk).
A Karolinska Intézet, a Manchesteri Egyetem és a Chalmers Műszaki Egyetem kutatói kimutatták, hogy az emberi immunrendszer a grafén -oxid ellen a kórokozókhoz hasonlóan viselkedik. A grafén -oxidot megtámadják a neutrofilek, amelyek megpróbálják fokozatosan megszüntetni, lenyelni, alvadni. Ez lehet az egyik olyan mechanizmus, amely segít megmagyarázni, hogy a grafén -oxid miért képez vérrögöket és trombusokat.
A tanulmány azt is kimutatja, hogy a neutrofilek, a leggyakoribb fehérvérsejt-típus, amely a fertőzések leküzdésére specializálódott, mint a kórokozók esetében, úgynevezett extracelluláris neutrofil csapdákat (NET) bocsátanak ki, amikor grafén-oxidnak vannak kitéve. A NET -ek hasonlítanak egy pókhálóhoz, amely DNS -ből készült, és fehérjéket tartalmaz, amelyek segítenek a neutrofileknek elpusztítani a mikroorganizmusokat, például a baktériumokat és a gombákat. A kutatók azt találták, hogy a GO specifikus változásokat okoz a neutrofil sejtmembrán lipidösszetételében, ami nagy mennyiségű NET felszabadulásához vezet (hipergyulladás). Arra is rámutat, hogy az antioxidáns kezelés segíthet visszafordítani ezt a folyamatot. 11
Elterjedtség
Egyre növekvő aggodalomra ad okot a grafén-oxid átvitele vagy a „lerakódás” olyan személytől, aki a COVID-19 számos injekciója közül egyet kapott, vektorok vagy nem vektorok által vakcinázatlan személynek.
Biológiai tény, hogy élőlények lévén lények vagyunk, amelyek megszüntetik, szétszórják a részecskéket. Még az élettelen tárgyak is eltávolítják a részecskéket. Az ember naponta fertőz. Minden nap elveszítjük a hajat, több száz millió bőrsejtet, vérsejtet, vizet, normál baktériumokat, vírusrészecskéket, vegyi anyagokat, például szén -dioxidot és ammóniát stb. Ez vonatkozik az idegen anyagokra is.
Emlékeznünk kell arra, hogy az egészségügy és az orvostudomány folyamatosan változik, és fejlődő területek. Az új technológiák és felfedezések képesek megtenni azt, ami 10 évvel ezelőtt megkérdőjelezhető vagy hiányos volt. Ezenkívül a tudomány nem mindig fehér vagy fekete; elméletek, hipotézisek és tények kombinációja. Tehát, bár a CDC és a gyógyszeripari vállalatok továbbra is hevesen tagadják, még agresszíven is, elegendő bizonyíték van arra, hogy a tüskefehérjék valószínűleg a vektormentes átvitel okai azoktól, akiket a COVID-19-be injekcióztak, azoknak, akiket nem injekcióztak. Hasonló COVID tünetekről számoltak be, mint például: pericarditis, övsömör, tüdőgyulladás, vérrögök a végtagokban és az agyban, Bell bénulása,
A Pfizer közzétett egy dokumentumot, amelynek címe: 1/2/3. TANULMÁNY , PLACEBO KONTROLLÁLT, RANDOMIZÁLT, OBSERVATIVE BLIND, DOSAGE EVALUATING BIZTONSÁG, TOLERABILITÁS, IMMUNOGENITÁS ÉS HATÉKONYSÁG. 12
A 67-69. Oldalakon különleges óvintézkedések vonatkoznak a várandós nőkkel, családtagokkal, egészségügyi szolgáltatókkal és foglalkozási dolgozókkal kapcsolatban, akik „ki vannak téve a vizsgálatnak [azoknak, akiket oltottak] belélegzéssel vagy bőrrel érintkezve … amelyek meghatározhatják vagy nem határozzák meg a AE (nemkívánatos esemény). „
Ez lehet egy érv arra vonatkozóan, hogy a tüskefehérje hulladéka (elterjedése) a kísérleti injekciókban jelen van.
 Ebből természetesen következik, hogy a grafén -oxidot hasonló módon eliminálják vagy továbbítják egyik személyről a másikra, mivel ez egy átmeneti anyag, és nem minden grafén -oxidot tart vissza a szervezet.
 Valójában számos tanulmányt végeztek a grafén -oxid eltávolításával és az emlős sejtmembránjainak károsodásával. „A grafén -oxid hatására az RBL (patkány bazofil leukémia) sejtek citoplazmatikus membránja nagymértékben göndörödik, ami jelentős mennyiségű membrántöredék terjedését eredményezi.”
A tudósok több grafén -oxid által stimulált sejtválaszt figyeltek meg, amelyek néhány órán belül bekövetkeznek, mint például a vakuoláció, a citoplazmatikus membrán permeabilitása, hullámzása, fragmentációja és a citoplazmatikus membrán receptorok endocitózisa. 13
Ugyanebben a cikkben ezt olvassuk: „Egyre több adat áll rendelkezésre az extracelluláris vezikulumok (különösen az exoszómák) azon képességéről, hogy gyulladást okoznak, vagy hozzájárulnak a patogén fehérjék terjedéséhez neurodegeneratív rendellenességekben (amiotrófiás laterális szklerózis Alzheimer -kórban).”
A grafén nanorészecskék nem csak a covid-19 injekciós üvegekben találhatók; A PCR -hez és az antigén vizsgálatához használt maszkokat és tamponokat is megtaláltak a maszkokban. A Science Direct egyik közelmúltbeli cikke szerint a grafén-oxid-nanorészecskék arcmaszkokban való funkcionalizálása célja a pamut- vagy poliuretánmaszk által megtartott SARS-CoV-2 fertőzőképesség gátlása. * A cikk azt is megállapítja, hogy a A COVID -fertőzés veszélyeztetett területein csak fizikai akadályt jelent, amely csökkenti a fertőzés valószínűségét, és nem inaktiválja a vírust. A berendezések azonban lehetnek grafén -oxid továbbító módszerek.
* (a poliuretán ismert rákkeltő anyag, nem porózus anyag, vízszigetelésre szolgál, és nem „lélegzik.” A maszkban lévő szálakat egyszerűen poliuretánnal borították be, vagy az egész maszkot poliuretánba áztatták [megakadályozva az oxigén átjutását is] keresztül] Tudomásom szerint a jelenlegi, ruhás vagy sebészeti maszkok egyike sem tartalmaz poliuretánt, sem N95, amely nem szőtt polipropilénből készült).

A lehetséges alkalmazásoktól a bizonyos letalitásig – Állatkísérletek

A Science Direct cikket, Blood expozíció grafén-oxid okozhat anafilaxiás halál főemlős állatok, azt a következtetést vonták le, hogy a grafén-oxid lerakódik a  tüdő területén. Távolabbi  és  hozzájárul a magas IgE szintjének és súlyos tüdőkárosodást ezt követő halála állatok (főemlősök) anafilaxiás úton. 14
A Science Direct két másik állatkísérletre is hivatkozik, amelyek arra a következtetésre jutottak, hogy a viszonylag nagy dózisú grafén -oxid szívproblémákat okozhat az embriófejlődés során, koncentrálódhat a vesékben, és ezen a szinten toxicitást okozhat.
Szubletális expozíció 15
A Scientific Reports (2020. A HaCaT-ok * egyhetes kezelése szubletális sFLG-dózissal a metabolom átalakulásához, a mitokondriális funkció egyensúlyhiányához és az egyensúly proxidáns helyzetek felé billenéséhez vezetett. A tartós expozíció (30 nap) sejtproliferációt és mitokondriális károsodást eredményezett. Metabolikus változások, DNS -károsodás, sejtelhalás és apoptózis még alacsony GRM -koncentráció esetén is előfordultak.
* (aneuploid halhatatlan keratinociták sejtvonala, amely spontán módon átalakult a felnőtt emberi bőrből)
Az sFLG nemcsak a H2O2 szintet növeli, hanem a teljes redox egyensúlyt is befolyásolja azáltal, hogy csökkenti az antioxidáns molekulák, például a GSH szintjét, és citotoxicitást indukál. Az SFLG csökkenti a glutaminszintet, és kettős hatást gyakorol a sejtes homeosztázisra, ami befolyásolja a mitokondriális biológiát. Pontosabban, az sFLG által előidézett anyagcsere -átalakítás és a sejtes események hasonlítanak a bőrsejtek által az tumortermelés korai szakaszában, mielőtt bármilyen nyilvánvaló sejtes átalakulás bekövetkezne, az UV által előidézett változásokhoz.
Ugyanezekben a tanulmányokban, amelyek bemutatják a grafén-oxid biomedikai alkalmazását, a következő figyelmeztetések szerepelnek: „a fő akadály a GO in vivo használatának biztonságával kapcsolatos aggodalom. Ezért feltétlenül szükséges a GO emberi egészségre gyakorolt ​​hatásának felmérése . ” „A GO aggregátumok a biológiai folyadékokban, és sejtpusztulást idéznek elő, miközben csökkent bioszolubilitást és biokompatibilitást mutatnak.”
Az 5G és a grafén -oxid kapcsolata
A szerző emlékszik egy videóra, amelyben a 4G sejtek tornya közelében található levéltetvek (levéltetvek) néhány másodpercenként „ugrálnak”, a 4G jel impulzusával együtt. Ugyanez a videó megmutatta a közeli növényzetre gyakorolt ​​mérgező hatást, amely vagy természetellenes mutációkat, vagy egyszerűen hervadást és haldoklást mutatott.
Újabban egy rövid videón látható, hogy egy mobiltelefon egy kis halom grafén mellett, majd csatlakozik egy jelhez. A grafén halom szó szerint elkezdett „táncolni” az elektromágneses jellel együtt, ami nem csupán mágneses vonzerőt jelent.
Mivel a grafén -oxid közismerten kiváló villamosenergia -vezető, kidolgoztak olyan módszereket, amelyek kombinálják a grafén rugalmasságát a terahertz -érzékeléssel (elektromágneses hullámokat keltő frekvencia), hogy lehetővé tegyék a csatlakozást a ” tárgyak internetéhez „. – IoT -technológiák keresztül 5G … mint például az intelligens telefonok. 16
Mint minden anyagnak, a grafén -oxidnak is rezonanciafrekvenciája vagy elektronikus abszorpciós sávja van – egy bizonyos frekvencia, amely felett az anyag gerjesztődik és nagyon gyorsan oxidálódik, ezáltal megtöri az egyensúlyt, elősegítve a toxicitást, csökkentve a glutation természetes antioxidáns tartalékait. A grafén-oxid véletlenül az új 5G vezeték nélküli technológia által kibocsátott frekvenciasávban van, ami a COVID-19 tünetek aktiválásának egyik tényezője lehet.
Ezen túlmenően, az idegsejtek befolyásolására való képességét már bebizonyították egereken végzett kísérletekben, amelyekben SPION -ok (szuperparamágneses vas -oxid -nanorészecskék) szerepelnek a célszövetekbe történő bejuttatáshoz, és neuromodulációt (agykontroll) okozó „mágneses” fehérjék.
Megjegyzés: A COVID állítólag a kínai Vuhanban kezdődött, ahol 5G sugárzást indítottak. Ezenkívül az Európai Orvostudományi Társaság jelentést tett közzé, amelyben kijelenti: „Az Egyesült Államokban a COVID-19 okozta esetek és halálesetek statisztikailag magasabbak az 5. generációs vezeték nélküli távközléssel rendelkező államokban és megyékben.”

A természetes emberi enzimek biológiailag lebonthatják a grafént

A szervezet elképesztő természetes képességgel rendelkezik a tisztításra és méregtelenítésre, amennyiben egészséges és nem túlterhelt. Az immunrendszer kifejezetten erre a célra létrehozott és tervezett természetes „harcosok” milliárdjaiból áll.
Az ép grafén lebomlása akkor következik be az emberi szervezetben, amikor kölcsönhatásba lép egy természetes enzimmel a tüdőben – jelentették be a Graphene Flagship partnerei; Francia Nemzeti Tudományos Kutatóközpont (CNRS), Strasbourgi Egyetem, Karolinska Intézet és Castilla-La Manchai Egyetem (UCLM). 17
Annak tesztelésére, hogy a grafén hogyan viselkedik a szervezetben, Alberto Bianco és csapata a CNRS Graphene Flagship partnerében számos tesztet végzett annak megállapítására, hogy a grafén emberi enzim hozzáadásával lebomlik -e. A mieloperoxidáz enzim (MPO) egy peroxid – egy olyan enzim, amelyet a neutrofilek bocsátanak ki, a tüdőben található sejtek, amelyek felelősek a szervezetbe belépő idegen testek vagy baktériumok eltávolításáért. Ha idegen elemet vagy baktériumot észlelnek az emberi testben, akkor neutrofilek veszik körül, és MPO -t választanak ki, így megsemmisítve a fenyegetést. A nem funkcionalizált grafén szerkezete azonban ellenállóbbá teszi a lebomlást.

A grafén -oxidot méregteleníteni kell

Láttuk a grafén -oxid pusztító hatásait az emberi szervezetre. Nos, mivel tudjuk, hogy a betegség etiológiai ágense nagy valószínűséggel mérgező kémiai vegyület, nem pedig biológiai ágens, ezért gyengülhet. Ezért létfontosságú, hogy megakadályozzuk, hogy kárt tegyen a szervezetben, és kiküszöböljük, ha a szervezetben jelentős felhalmozódás következik be a vakcinák vagy más közegek / vektorok miatt.
Legalább három antioxidáns kulcsszerepet játszik a grafén -oxid eltávolításában:
1. N -acetil -cisztein (NAC)   – természetesen helyreállítja a glutationszintet. *
2. További glutation – az alacsony szint normalizálására.
3. Dimetil -glicin (DMG)
* (~ Június 17-én az FDA közleményt adott ki arról, hogy az N-acetilciszteint 57 évig közönséges mukolitikus szerként való használat után betiltották a forgalomból).
Egyéb hasznos kiegészítők:
    1. Resveratrol – kiküszöböli a grafén -oxid pusztító oxidáció képességét
    2. Klór -dioxid, amelyet, bár még mindig vitatott, több ezer, különböző autoimmun betegségben szenvedő ember sikeresen használt
    3. D -vitamin.
    4. Cink
Az antioxidánsok fontosak ahhoz, hogy megvédjék a szervezetet a pusztító oxidációtól azáltal, hogy a grafén -oxidot egyszerű grafénné alakítják, hogy megszüntessék.
Mind az N-acetilcisztein, mind a glutation lebontja a grafén-oxidot18. A NAC a glutation természetes növekedését okozza a szervezetben. A glutation növelése ellensúlyozza a szabad gyököket és az oxidálószereket, és megszünteti a grafén -oxidot. A glutation -tartalékot az életkor előrehaladtával növelni kell, mivel a glutation -termelés 30 év után csökken, 65 év után pedig gyorsan. A glutation -termelés alacsony az elhízott embereknél is. Ez lehet az oka annak, hogy a COVID-19 lényegesen súlyosabb az időseknél (az immunhiányosok mellett), a túlsúlyosaknál és azoknál, akik nagyon alacsony D-vitamin-szinttel rendelkeznek. Ez lehet az oka annak is, hogy a gyermekeket és a sportolókat nem érinti a COVID -19, mert természetesen rendelkeznek ilyen megnövekedett glutation tartalékokkal.
Mivel a szervezet képes lebomlani és eltávolítani a grafén-oxidot, a szervezetben tartásának szükségessége lehet az egyik oka annak, hogy népszerűsítik a COVID elleni emlékeztető rendszeres adagolását.

A szerző hipotézise

Beszéltünk arról, hogy a specifikus antioxidánsok és tápanyagok hogyan hatnak profilaktikusan a szervezetben. De ha már a szervezetben van, van valami módja annak, hogy megakadályozzuk, hogy átlépje a vér-agy gátat vagy más természetes akadályokat, és kiürüljön a szervezetből?
Ebben az esetben az EDTA rendkívül fontos lehet a grafén -oxid megkötésének folyamatában, akár a szervezetre gyakorolt ​​káros hatásainak mérséklése, és / vagy a szervezetből történő kiürülés felgyorsítása és növelése érdekében.
A publikált cikk a toxikus fémek [beleértve a grafén -oxidot] szerepét tárgyalja a neurodegeneratív betegségek (ND) etiológiájában. A vizsgált személyek EDTA -kelátot (dinátrium -kalcium -etilén -diamin -tetracetát) kaptak, hogy 20 mérgező fém jelenlétét azonosítsák a vizeletmintákban, induktív csatolású plazmaspektrometria segítségével. Az eredmények azt mutatták, hogy szinte minden fém állandó jelen van. A mérgező fémek jelenléte mindig szignifikánsan magasabb volt az ND -ben szenvedő betegeknél, mint a kontrollcsoportban, amely egészséges egyéneket tartalmazott. Az EDTA kelátkezeléssel végzett kezelés megszünteti a mérgező fémeket és javítja a beteg tüneteit.
Egy másik, ugyanarról a helyről származó tanulmány arra a következtetésre jut, hogy az EDTA kelátterápia használata kiváló lehetőség a tünetek enyhítésére. Az EDTA kezelések rendszeresen, sok éven át mellékhatások nélkül végezhetők, amíg a beteg teljes méregtelenítése be nem következik.
Tudjuk, hogy az EDTA -nak affinitása van a nehézfém -ionokhoz. Amikor megköti őket, nagy és idegen vegyületet kapnak a testből, így gyorsan felfedezik és eltávolítják. Ez a folyamat bizonyított és jól dokumentált. A grafén nehézfém kötőanyag vagy kelátképző is, amely hatékonyabbá válik a GO EDTA -val történő funkcionalizálása előtt, mielőtt mérgező külső közegbe kerül, de biológiai környezetben valószínűleg kevésbé hatékony.
 Láttunk bizonyítékot arra is, hogy a grafén -oxidot adjuvánsként alkalmazzák olyan anyagok, mint a vakcina -vegyi anyagok szállítására és hatékonyabbá tétele érdekében. Ha a GO nanorészecskék jelen vannak a szervezetben, és kötődnek nehézfémekhez, például kelátképző szerekhez vagy adjuvánsokhoz, például alumíniumhoz vagy higanyhoz (thimerosal), amelyek hatékonyságát növelik a grafén -oxid félfém tulajdonságai, úgy tűnik, hogy az EDTA jelen van a vér, szövetek és / vagy intersticiális folyadékok ugyanazokhoz a nehézfém -komplexekhez – grafén -oxidhoz – kötődnének. Ez megakadályozhatja mind a grafén-oxid, mind a nehézfémek átjutását a vér-agy gáton, és lehetővé teszi az új fő vegyület (GO, EDTA és nehézfém) gyors eltávolítását a szervezetből. A szerző tudása és kutatása szerint ezt még nem tanulmányozták részletesen. A fentieknek a grúziai mikrobiológia és immunológia doktori címen történő bemutatása után azonban ezt ésszerű és megvalósítható hipotézisnek tekintették.

Záró gondolatok / vélemények

Bár nem kimerítő, ez a dokumentum kísérlet volt arra, hogy a lehető legtöbb információt gyűjtse össze, szervezze meg és terjessze a grafén-oxid COVID-19 elleni injekciókban való felhasználásának szándékáról, mint lehetséges biológiai fegyverről az ellenőrzés és az elnéptelenedés tekintetében. Nehéz feladat volt navigálni több száz webhelyen, dokumentumban és megjegyzésben, valamint folyamatosan frissíteni a helyi és nemzeti politikákat, utasításokat és kezdeményezéseket. Óránként új adatok jelennek meg. Mint már említettük, ami ma friss, holnap régi hír lehet.
Mélyre kell ásnunk, hogy a napi cenzúrán túli igazsághoz jussunk. Ha továbbra is hallgatjuk a médiát, a politikusokat és azokat, akik nagyobb vagyonra és befolyásra törekszenek, az egészség és a jogszabályok jelenlegi állapotát felhasználva, az igazság soha nem fog hallani, megérteni vagy elfogadni.
Egy megőrült világra tekintünk, amelyben a logikus és racionális gondolkodás, valamint a józan ész exponenciálisan eltűnt. Szerencsére több tucat hazafi dolgozik a színfalak mögött, hogy minél többen eljuttassák az igazság fényét. Ez volt az expozíció fő célja.
Fel kell készülnünk. A dolgok sokkal rosszabbra fordulhatnak, mielőtt javulnak. A La Quinta Columna becslése szerint az Egyesült Államokban naponta tízezrek halnak meg az 5G bevezetésekor. Ez egy rettenetes, de reális lehetőség. De … megváltoztathatjuk ezt az eredményt.
Egységesnek kell lennünk, és meg kell védenünk szabadságainkat. Ellen kell állnunk a zsarnokságnak, és nemet kell mondanunk a bibliai és alkotmányellenes törvényekre, parancsokra és napirendekre, még kockázatvállalás mellett is. Szabadságunk megéri!
Mindenekelőtt Istent kell előtérbe helyeznünk; térjetek meg, forduljatok és bízzatok benne. Ő az egyetlen, aki végre le tudja győzni a gonoszt, amely annyira átható és hatással van a bolygó minden emberére.
    14. https://doi.org/10.1016/j.nantod.2020.100922 Jogok és tartalom beszerzése
    15. Több kis grafénréteg szubletális expozíciója elősegíti az emberi bőrsejtek metabolikus változásait | Tudományos jelentések ( nature.com ) Közzétéve: 2020. október 27
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile