Aktuális, Társadalom

Hogyan készül a sikeresnek tálalt vakcina-maraton? – csalással, kirendelt propaganda sajtóval és zenekarral

Míg a kormány vezérelte covid média nagy sikernek számolja el a hétvégi temesvári „vakcina maratont”, addig más forrásokból az derül ki, korántsem volt az akkora siker és tolongás a kísérleti covid vakcinákért a Bánát fővárosában.

De kell a habverés, a hazudozás, ugyanis főhet a romániai covidnáci vezérek feje, mert  egyre kevesebben vállalják be a kísérleti vakcinák beadatását Romániában.

A fősodratú covidsajtóban ez olvasható:

”  6722 személyt oltottak be a hétvégi oltási maratonon Temesváron – vont mérleget a romániai oltási kampányt koordináló bizottság a Ro Vaccinare hivatalos Facebook-oldalon hétfőn délelőtt, miután véget ért az országos premiernek számító akció.”

A független hírportálok és Facebook bejegyzések azonban azt engedik sejteni, hogy korántsem volt akkora, zökkenőmentes siker ez a temesvári vakcina buli.

A FocusTim portál beszámolója szerint az történt, hogy simán átverték az oltakozni vágyókat a szervezők. Mindenkit, aki feliratkozott a  hétvégi temesvári oltási maratonra 16 órára hívtak SMS-ben az oltási helyre.  A többszáz  ember tehát egyszerre érkezett az oltási központhoz és ott derült ki csak a turpisság, ugyanis ekkorra hívták oda a sajtót, tévét az oltás szervezők, akik természetesen arra futottak be, hogy ( az átvert) emberekből valóban  nagy tömeg áll az oltásra várva.

Így megteremtették azt az illúziót, hogy Temesváron hosszú-tömött sorok várnak a csudavakcinára. Az emberek közül azonban sokan hazamentek látva a tumultust, amiről a szervezők még nem ismerték el, hogy véletlen baki vagy jól szervezett szélhámos vakcina –PR volt.

Sok oltásra jelentkező kifogásolta azt is, hogy semmilyen orvosi szakmaiságot nem tapasztalt a nagy  oltakozási-akolban, nem kérdezték ki az embereket az alapbetegségeikről, allergiákról, hogy voltak e covidosak? Az oltásra vágyók ott torlódtak (minden annyira fontosnak vélt távolságtartás nélkül) egymás-hegyén hátán. Sokan sérelmezték azt is, hogy a megkérdezésük nélkül, a személyiségi jogaikat semmibe véve, vették őket az odacsődített televíziók kamerái az oltás, azaz egy orvosi beavatkozás alatt.

 

Zenekar és propaganda-sajtó volt, orvosi profizmus nem igazán a nagy temesvári oltó-akolban

 

Mint a birkák oltása, olyan hangulat lehetett ott, a beszámolók szerint. A beszámolók szerint egyszerűen szürreális volt például, hogy a várakozóban, ahol a frissen oltottaknak 15 percet kell várakozni, nehogy hirtelen és azonnali allergiás reakciójuk legyen egy odarendelt zenekar muzsikált hangosan.

Tehát a covid-nácik az emberi méltóságot és az orvosi alapokat lenullázva Temesváron is nagyot alakítottak az ún. oltási-maratonnal, volt ott minden, egyszerre programált, átvert, csalással megrendezett tömeg, kirendelt propaganda sajtó, tévékamerák, zenekar… csak az emberség , az igazi orvoslás és az igazság hiányzott…

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile