Aktuális, Társadalom

Hogyan váltak 2021-ben az országok élsportolói nyomkövetőkkel ellátott  modernkori gladiátorokká a Covid19 terrorizmus rabszolgapiacán?

Figyelve a „sportvilágot” érintő eseményeket  nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a covid-terrorizmus a sportot is sikeresen “átalakította”, egy abszolút kontroll alatt álló modernkori gladiátor poronddá változtatva  az olimpiákat, ahol a rabszolgák,  azaz élsportolók újabban  nyomkövetővel vannak ellátva. Lássuk be, emberségét és értelmét tekintve az ókori gladiátor játékok nem sokban különböznek már ettől. De ha megtehetik és a sportolók ezt eltűrik, akkor meg is fogják tenni…

Vasszigor, azaz dübörgő covid-terrorzimus várja az olimpiára kiutazó sportolókat, edzőket és sportvezetőket. A versenyzőknek nemcsak küzdőtéren kell megharcolniuk a sikerekért, az odavezető út is rendkívül kényelmetlenné vált a koronavírus-járvány miatt bevezetett elképesztő egészségügyi szigorítások miatt.- adta hírül a sajtó.

A magyar olimpiai bajnok egykori úszó, Gyurta Dániel, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjaként már Japánban tartózkodik, s összefoglalta, milyen megdöbbentő reguláknak kell megfelelni.

„A helyzet szigorú. Az idei olimpia nagyon más lesz, mint eddig bármikor. És nem csak a nézők hiánya miatt. Minden résztvevőnek nagyon szigorú szabályokkal kell szembenézni – írta Facebook-bejegyzésében Gyurta..”

Gyurta több érdekességet is felsorolt: még alvás közben is FFP2-es maszkot kellett viselnie a repülőn, útban az olimpiára.(SIC!)

Naponta van PCR-teszt, de más a módszer a japánoknál, akik köpetből veszik a mintát. A 14 napos „soft” karantén miatt egyelőre alig mozdulhat ki, de később a szervezők minden lépéséről tudni fognak, kötelező ugyanis egy helymeghatározó applikációt 24 órán keresztül működtetni, ez „fertőzés” esetén a kontaktszemélyek felkutatásában nagy segítség.

Más kérdés, hogy a sportolók vajon miért tűrik ezt el? Vagy pontosan mennyiért? Az emberi normákat és az orvostudományt tökéletesen lenullázó szabályok ugyanis semmilyen bizonyított  „járványvédelmi” protokollt nem jelentek, csupán a társadalmi rend erőszakos átalakításának sátáni módszerei ezek.

 

 

 

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Peka
Peka
1 an în urmă

Miért? Pénzért. Azok után pedig hogy magyar élsportolókkal hirdetik az oltásokat, nem is csoda.
Ott sem osztják az észt, az biztos. Akiben van tartás, az visszamondta, vannak egy páran.