Aktuális, Társadalom

Hogyan váltak 2021-ben az országok élsportolói nyomkövetőkkel ellátott  modernkori gladiátorokká a Covid19 terrorizmus rabszolgapiacán?

Figyelve a „sportvilágot” érintő eseményeket  nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a covid-terrorizmus a sportot is sikeresen „átalakította”, egy abszolút kontroll alatt álló modernkori gladiátor poronddá változtatva  az olimpiákat, ahol a rabszolgák,  azaz élsportolók újabban  nyomkövetővel vannak ellátva. Lássuk be, emberségét és értelmét tekintve az ókori gladiátor játékok nem sokban különböznek már ettől. De ha megtehetik és a sportolók ezt eltűrik, akkor meg is fogják tenni…

Vasszigor, azaz dübörgő covid-terrorzimus várja az olimpiára kiutazó sportolókat, edzőket és sportvezetőket. A versenyzőknek nemcsak küzdőtéren kell megharcolniuk a sikerekért, az odavezető út is rendkívül kényelmetlenné vált a koronavírus-járvány miatt bevezetett elképesztő egészségügyi szigorítások miatt.- adta hírül a sajtó.

A magyar olimpiai bajnok egykori úszó, Gyurta Dániel, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjaként már Japánban tartózkodik, s összefoglalta, milyen megdöbbentő reguláknak kell megfelelni.

„A helyzet szigorú. Az idei olimpia nagyon más lesz, mint eddig bármikor. És nem csak a nézők hiánya miatt. Minden résztvevőnek nagyon szigorú szabályokkal kell szembenézni – írta Facebook-bejegyzésében Gyurta..”

Gyurta több érdekességet is felsorolt: még alvás közben is FFP2-es maszkot kellett viselnie a repülőn, útban az olimpiára.(SIC!)

Naponta van PCR-teszt, de más a módszer a japánoknál, akik köpetből veszik a mintát. A 14 napos „soft” karantén miatt egyelőre alig mozdulhat ki, de később a szervezők minden lépéséről tudni fognak, kötelező ugyanis egy helymeghatározó applikációt 24 órán keresztül működtetni, ez „fertőzés” esetén a kontaktszemélyek felkutatásában nagy segítség.

Más kérdés, hogy a sportolók vajon miért tűrik ezt el? Vagy pontosan mennyiért? Az emberi normákat és az orvostudományt tökéletesen lenullázó szabályok ugyanis semmilyen bizonyított  „járványvédelmi” protokollt nem jelentek, csupán a társadalmi rend erőszakos átalakításának sátáni módszerei ezek.

 

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Peka
Peka
2 ani în urmă

Miért? Pénzért. Azok után pedig hogy magyar élsportolókkal hirdetik az oltásokat, nem is csoda.
Ott sem osztják az észt, az biztos. Akiben van tartás, az visszamondta, vannak egy páran.