Aktuális

Hol is van a szupervakcina ígérte immunitás? : Az Egyesült Királyságban naponta 400 covid  fertőzést regisztrálnak a teljesen beoltott emberek körében

Valami nagyon nem stimmel a szupervakcinának beállított covid19 kísérleti szerrel Angliában (sem), derül ki a Sky News hírportálon közzétett adatokból.

Ezek alapján naponta 400 olyan személy betegszik meg  úgynevezett covidis tüneteket produkálva azok közül, akik  már megkapták a szupervakcinának mondott kísérleti szer mindkét adagját, mutatott rá az Egyesült Királyság kormányának volt tudományos főtanácsadója Sir David King. Márpedig ha ez így van, akkor nagyon úgy fest, maga az oltószer betegíti meg az embereket.

Ugyanis, ahelyett, hogy a beoltottak tényleg védettekké váltak volna, éppen ellenkezőleg, közülük kerülnek ki az újabb megbetegedettek. Lássuk be ez nem éppen az, amit az ember egy védőoltástól elvárna.

Az Egyesült Királyság amúgy magasan vezet a lakosság átoltottságában s úgy látszik hamarosan vezetni fog az új, furcsa megbetegedésekben is. Amit valószínűleg nem a vírus, hanem az oltóanyag  idéz elő.

Naponta körülbelül 400 fertőzés van azok között az emberek között, akik mindkét oltást megkapták – mondta Sir David, aki a Sage Independent Group elnöke.

Egyre világosabb valami nagyon zavaros és hazugságokra felépített biológiai manőver zajlik világszerte, politikai érdekekkel hangolva.

Figyelembe véve, hogy a kormányok oltásközpontjai nyilván éppúgy torzítják az oltási adatokat is, ahogy a covidosnak mondott esetszámokat, egyelőre marad a ködösítés és a káosz. Érdekes megjegyezni, hogy míg az EU-ban éppen a statisztikai adatokkal játszadozók a járvány legyőzését alakítják, addig Angliában  ennek ellenkezőjére készülhetnek, ugyanis egyre több helyen jelenik meg a brit sajtóban, hogy  az Egyesült Királyság úgynevezett „harmadik hullámra és lezárásra készül”.

( Fotó: illusztráció, a 2012-es angliai Olimpiai Játkok sátánian szürrealista táncbemutatójából, melyen egy az egyben  „eltáncolták” a 2020-ban  megtörtént covid19  p(l) andémiát)

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile