Aktuális, Tények mögött a lényeg

HOL KÉSZÜLT A “PANDÉMIA” ? Az ukrajnai biolaborokban már akkor kísérleteztek a COVID19-féle fertőzéssel, mielőtt hivatalosan „felfedezték” volna – Az USA Védelmi Minisztériuma szerződést kötött a „COVID-19 kutatásra” Ukrajnában, már 3 hónappal azelőtt, hogy a Covid létezéséről a világ bármit tudott volna

A világ hivatalosan 2020. január elején kezdett először hallani egy új koronavírusról, amikor egy állítólagos új tüdőgyulladáshoz hasonló betegségről érkezett hír, amely a kínai Wuhanban terjedt el. A világ azonban valójában csak 2020 februárjában tudott a Covid-19-ről, mert az Egészségügyi Világszervezet csak abban a hónapban 11-én nevezte el hivatalosan az új koronavírus-betegséget Covid-19-nek.

( szerk. megjegyzés: Magyarként, azért eszünkbe juthat, hogy a nagy COVID-kutatónak és “életmentő” vakcinafejlesztőnek titulált titkos- és gyógyszerügynök Karikó Katalin, akire a magyaroknak büszkének kellene lenniük, vajon hogyan magyarázná ezeket a napvilágot látott tényeket, melyek igazolják hogy az egész pandémiás, vakcinás propaganda egy előre megírt projekt volt,   miközben a magyar propaganda médiában is dőlt  a hazugság és kamu díjak tucatjait kapta, állítólag a népirtó kísérleti szérum felfedezésében  való részvételéért? )

A kérdés azonban az, ha ez a hivatalos verzió, ez lenne az igazság, akkor miért is mutatják az Egyesült Államok kormányának adatai, hogy az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (DOD) 2019. november 12-én legalább egy hónapos szerződést ítélt oda a Labyrinth Global Health INC.-nek a „COVID-19 kutatására” , azaz már az új koronavírus állítólagos megjelenése előtt, és három hónappal azelőtt, hogy hivatalosan Covid-19-nek nevezték el?

A megdöbbentő eredmények azonban még nem értek véget. A 2019 novemberében a „COVID-19-kutatásra” odaítélt szerződést nem csak Ukrajnában kötötték meg, hanem ez egy sokkal nagyobb szerződés része volt a „biológiai fenyegetés-csökkentési programnak, ugyancsak Ukrajnában” .

Talán ez a magyarázata annak, hogy a Labyrinth Global Health miért működik együtt Peter Daszak EcoHealth Alliance-ével és Ernest Wolfe Metabiotával annak 2017-es megalakulása óta.

Az Egyesült Államok kormányának van egy „ USA Spending ” nevű weboldala, amely a szövetségi kiadásokkal kapcsolatos információk hivatalos nyílt adatforrása. 

Az oldal szerint 2021. április 12-én az Egyesült Államok kormánya elképesztő 3,63 billió dollárt költött „válaszként a COVID-19-re”. 

De nem ez az egyetlen információ a Covidról, amely megtalálható az oldalon.

A „Díjkereső” között elrejtve találhatók a Védelmi Minisztérium által a „ Black & Veatch Special Projects Corp ” nevű cégnek odaítélt szerződés részletei, amely állítólag „egy infrastruktúra-fejlesztésre szakosodott globális mérnöki, beszerzési, tanácsadó és építőipari vállalat”. .

A kapcsolattartót 2012. szeptember 20-án ítélték oda, és „Szakmai, tudományos és műszaki szolgáltatások”-ként írják le. Nyilvánvaló, hogy ez nagyon homályos, és valószínűleg kevéssé érdekli azt, aki véletlenül belebotlik. De van valami mélyen a részletekben, aminek mindenkit és mindenkit érdekelnie kell.

A szerződéshez tartozó „Award History”-ban található egy „Részdíjak” fül, amely részletezi a címzetteket, az akció dátumát, az összeget és nagyon rövid leírást 115 részdíj-tranzakcióról. Az aldíjak többsége rendkívül hétköznapi az olyan dolgok tekintetében, mint például „laboratóriumi felszerelés Kijevnek” vagy „irodai bútor Kijevnek”.

De van egy aldíj, amely kiemelkedik a többi közül, és ezt a Labyrinth Global Health INC kapta a „kkv-k kéziratos dokumentálásáért és a COVID-19 kutatásáért”.

A Covid-19-kutatás díja nem éppen megdöbbentő, amikor a világ állítólag egy Covid-19 világjárvány markában van, de figyelembe véve azt a tényt, hogy az alvállalkozói szerződést 2019. november 12-én ítélték oda, legalább egy hónappal a koronavírus állítólagos megjelenése előtt. az új koronavírus, és három hónappal azelőtt, hogy hivatalosan Covid-19-nek nevezték el, a Covid-19-kutatásért járó díj mindenki számára sokkoló lesz.

A sokk azonban ezzel még nem ér véget, mert a Covid-19-kutatással foglalkozó kapcsolattartó Ukrajna volt, csakúgy, mint a DOD által a Black & Veatch Special Projects Corp. -nak odaítélt teljes szerződés .

Az „USA Spending” oldalon található szerződés részletei valójában azt mutatják, hogy a kapcsolatfelvételt odaítélő konkrét DOD osztály a Defense Threat Reduction Agency (DTRA) volt. A szerződést 2012. szeptember 20-án ítélték oda, és 2020. október 13-án kötötték meg.

Noha a részletek homályosak, az Egyesült Államok kormányának webhelye azt is feltárja, hogy a 116,6 millió dolláros kapcsolatfelvételből 21,7 millió dollárt egy „biológiai fenyegetés-csökkentési programra” költöttek Ukrajnában.

Miért fizetett a védelmi minisztérium egy olyan vállalatnak, amely állítólag „egy infrastruktúra-fejlesztésre szakosodott globális mérnöki, beszerzési, tanácsadói és építőipari vállalat”, hogy segítsen megvalósítani a „biológiai veszélyek csökkentésére irányuló programot Ukrajnában”?

És miért fizetett mind a DOD, mind az említett vállalat a Labyrinth Global Health INC-nek azért, hogy Ukrajnában végezzen COVID-19-kutatást legalább egy hónappal az új koronavírus állítólagos megjelenése előtt, és három hónappal azelőtt, hogy hivatalosan Covid-19-nek nevezték el?

A 2017-ben alapított Labyrinth Global Health állítólag egy „nők tulajdonában lévő kisvállalkozás, amely mély szakértelemmel rendelkezik, és bizonyítottan támogatja a tudományos és orvosi fejlődést célzó kezdeményezéseket”.

Magukat a következőképpen írják le: „multikulturális és nemzetközi szervezet, amelynek irodái négy országban vannak, és szakértői csoportja változatos háttérrel és kompetenciákkal rendelkezik, beleértve a mikrobiológiát, virológiát, globális egészségügyet, feltörekvő fertőző betegségek ápolását, orvosi antropológiát, terepi epidemiológiát, klinikai kutatást és egészségügyet. információs rendszerek.”

Az egyik ilyen iroda történetesen Kijevben, Ukrajnában található, amelyet a cég „Kelet-Európa kapujának” titulál.

 

Forrás:THE EXPOSE 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile