Aktuális

Íme  covidizmus: az új démoni világvallást terjesztő pszichopatáknak semmi nem szent: a bukaresti Gyermekpalotában  covid szérumos, akár fertőző üvegcsékből építettek “karácsonyfát” és „karácsonyi díszítést”

Mikor már azt hisszük, mindent láttunk, amit a normális, emberi életmód és társadalom ellen a Covid19 hadművelet pszichopata  propagandistái vezényszóra el tudnak követni, még mindig, újra és újra meg tudják lepni az épelméjű embereket egy-egy húzással.

A bukaresti Gyermekpalotában például kiürült ás még tele Covid19 szérumos üvegcsékből rótták össze a karácsonyi díszítést, elmenve odáig, hogy “karácsonyfát” imitáltak az amúgy veszélyes orvosi hulladéknak számító vakcinás üvegcsékből. Olyan szerek üvegcséiből, melyek tartalmában, az mRNS szérumban,  elölt emberi magzatok sejtrészei vannak. És történik mindez a sátáni karácsonygyalázás, a téli ünnepkörben, Jézus urunk születésének ünnepére! A Gyermekpalota szervezői szerint ez ötletes és aktuális és szerintük mindez „az életet szolgálja”.

Gheorghe Piperea bukaresti ügyvéd Facebook profilján erről ezt tette közzé: „Az orvosi hulladékokat ökológiailag meg kell semmisíteni, és nem kell közösségi tervbe kirakni , hogy gyerekek megérintsék őket. Amit a képeken látsz, az bűncselekmény. A 92/2021 törvény ezt határozottan kimondja ugyanis ez a „díszítés”veszélybe sodorja a gyerekeket.”

A több mint démoni karácsonygyalázásra mit is lehet mondani? Valami új, démoni világvallás terjed éppen a Földön és ez az igazi ragály, a mentális, lelki fertőzés?

És mi még azt hittük, hogy a csíkszeredai eset a csúcs, amikor az ottani városvezetés rohammentőre rakta a Mikulást s úgy vélte ez egy megfélemlített, pandémiás időszakban, amikor a sajtó és a kormányhivatalok naponta nyilvánosan tartanak halottszámlálást a népnek,  mennyire stílusos és jópofa ez, a gyerkőcök biztos sikongani fognak örömükben, ha a Mikulás egy szirénázó mentőautóval érkezik, olyannal, amivel mostanában beteg emberek százait vitték a kórházakba. Nos, ez ízlés és felfogás kérdése.  Még akkor is, ha valami furcsa meseíró szervezők azt állították szerkesztőségünknek, hogy a csíkszeredai rohammentőn kiszálló Mikulás egy helyi meséből származik.

Igen, meséből épp elég volt már eddig is, de lássuk be, a bukaresti Pfizer üvegcsékből rakott, akár fertőző karácsonyfa simán lenyomta a csíkszeredai rohammentőn kiszálló Mikulást!

Mintha készakarva gyaláznának meg, próbálnának meg eltorzítani minden keresztény hagyományokra alapozott téli ünnepet…

A kérdés nyitott, hogy vajon mi lehet ezeknek a „szervezőknek”a beteg agyában, az eltorzult lelkivilágában, ha tényleg nem fogják fel a jelenlegi helyzetben ezeknek a gúnyolódás számba menő akcióknak a súlyát?! De minden bizonnyal nem véletlenek ezek…hiába a sátáni propaganda az sátáni propaganda, amivel be kell, mocskolják még a karácsonyt is!

-szmm-

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile