Aktuális

Ingyen fagylalttal csalogattak oltásra kiskorúakat, a szülők tudta nélkül – A covid terroristák elvennék a szülői jogokat az emberektől?

Egy botrányos és nagy felháborodást kiváltott videó felvétel kering az interneten napok óta. A felvétel a kanadai Torontó városában játszódik, ahol a covid terroristák projektjének részeként egy parkban, a játszótáér közelében  állítottak fel egy ideiglenes oltóközpontot.

Kiskorú gyerekeket csábítanak arra, hogy akár szülői beleegyezés nélkül is, de menjenek s oltassák be magukat, s azonkívül, hogy ez milyen menő dolognak számít, még egy ingyen fagylaltot is kapnak.

A beszámolók szerint felháborodott szülők egy csoportja, mikor megtudták mi folyik ott, a helyszínre siettek és felszólították a gyerekeket szülői beleegyezés nélkül oltókat, hogy azonnal hagyják abba ezt a minden szempontból törvén ytelen dolgot, azonban a jelen levő, szép számban kirendelt torontói rendőrség az oltóközpont alkalmazottait védte a szülőkkel szemben.

 

 

A világ valamennyi országában érvényes a törvény, miszerint kiskorú gyereken csakis a szülő tudtával és annak jóváhagyásával lehet bármilyen orvosi beavatkozást végezni. De úgy tűnik, a covid terroristáknak már rég nem számítanak a törvények.

Világszerte egyre nagyobb a felháborodás és az ellenállás a kísérleti vakcinák etikátlan propagálása miatt.

A torontói estet ITT nézhetik meg.

Forrás: ActiveNews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile