Aktuális, Tények mögött a lényeg, Tudomány

Intrakorporális (testen belüli) nano-hálózat

Bevezető – A szerkesztő megjegyzése:

Az elmúlt két esztendő COVID19 terrorja alatt mindazokat, akik megpróbáltak valós tudományágakra támaszkodni és ezek segítségével választ kapni a hivatalos hazugság-áradatokból fakadó kérdésekre, a neo-marxista, covidnáci ideológia gondolatcsendőrsége azonnal konteósnak, hazudozónak vagy fantasztának minősítette vagy csak egyszerűen cenzúrázta (fact check), úgy véljük, eljött az ideje annak, hogy az Olvasó elé tárjuk azokat a valós tényeket, melyek  mai napig  „titkos tanokként” vannak kezelve, s aki foglalkozni mer ezekkel a covid-inkvizició azonnal lecsap rá.

Szerkesztőségünk komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy ezt és az ehhez hasonló tanulmányokat ismertessük az Olvasókkal, ugyanis a médiának az a feladat, hogy tájékoztasson és segítse az  embereket az Igazság megtalálásában, főleg egy hazugságokra alapozott, emberiség ellenes bűncselekmény-sorozat érájában. Nem áll módunkban azt a több ezer elő-tanulmányt is leközölni, melyek a lenti tanulmány előzményei voltak, de igyekszünk kiválasztani a legérdekesebb, legérthetőbb írásokat.

Az alábbi tanulmányból akár a laikus is megértheti, hogy amit az emberi szervezetbe juttatható, ültethető nanó-részecskékről és mikro chippekről hallani, egyáltalán nem a „konteó” kategória, ugyanis ilyen kísérletek már régóta folynak azoknak a cinkos politikai kormányok mögött lapuló globalista érdekcsoportok megbízásából, melyek egy „Új Világrendet” (New World Order, Great Reset, Build Back Better) , emberi bió-robotokat (filmekből is ismert cyborgokat) képzelnek el a normális, Isten által Teremtett,  földi, emberi társadalom helyére.

Ezeket a közvélemény elől tudatosan elhallgatott, elrejtett, nem közölt tanulmányokat olvasva és megértve, talán nem nehéz rájönni, most miért is kell(ene) védőoltásnak hazudott  mRNS szérumok sorozatával olyan  nano-összetevőket juttatni az élő emberi szervezetbe, mely  után elkezdődhet az első és eddig legnagyobb emberkísérlet azzal kapcsolatban, hogyan lehet Isten embereiből egy ellenőrzött, lelkét és önálló emberi tudatát elvesztett bió-robot társadalmat létrehozni.

Ezt akár a luciferi, istentagadó sátánizmusnak is nevezhetjük, a teológiai meghatározások fényében.

Nem, nem konteók ezek, hanem a tudománynak egy olyan szintjén történő valós kutatások, melyekről a hétköznapi ember, sőt tudományos végzettséggel és titulusokkal rendelkező személyek sem találkozhattak eddig, hacsak nem a hollywoodi filmekben elrejtett manipuláló, tesztelő célzatú „üzenetekben”.

Ami eddig elképzelhetetlennek tűnt, az ma már valóság.

Akkor is valóság, ha a lebutított, média által agymosott emberek elől ezt el akarják titkolni és az igazság keresőit megfélemlíteni és megbélyegezni.

Szerkesztőségünk lehetőségeihez mérten sorozatban megpróbál olyan tanulmányokat megszerezni és magyarra fordítani, melyek segítségével olvasóink látóköre és valóság-megértése is lényegesen kitágulhat majd.

Az alábbi tanulmányt leíró világhírű tudós pont a fenti okok miatt nem saját nevén teszi nyilvánossá tanulmányait, hanem egy (a tudós világban egyébként ismert) pszeudonima alatt.

Elolvasva a lenti tanulmányt akárki megértheti, hogy a „távirányított” bió-robotok korántsem olyan távoli fantazmagóriák, melyeket az emberek csak például A Stepford-i feleségek című álomgyári vízió-filmben láthattak.

És az is körvonalazódhat, miért titkosították a már több millió emberbe belekényszerített  COVID-oltások összetevőit, melyekről evidenssé vált, hogy nem egy vírusfertőzés megállítását szolgálják, hanem részei a földtörténet eddigi legnagyobb és legaljasabb emberkísérletének.

~LSZMM~

Forrás: https://lilianeheldkhawam.files.wordpress.com/2021/12/12-intracorporal_nanonetwork.pdf

 

Szerző: Mik Andersen (pseudonym)

Rövid összefoglaló 1-es verzió.

Utolsó frissítés: 2021. december 10.

 

 

Az intrakorporális (testen belüli)  sematikus nano-hálózat

 

Az intrakorporális nano-hálózat vázlata

 

 • A nano-hálózat olyan tárgyak és elemek halmaza, amelyek képesek kölcsönhatásba lépni impulzusok, elektromágneses hullámokkal és elektromos mezőkkel mivel képesek a molekuláris spectrumban műkődni.
 • Ezek az alkatrészek már összeszerelhetők vagy önszerelésre várnak, ha a hőmérséklet, a mágnesesség és a környezet feltételei megfelelőek.
 • A nano-hálózaton belül két típus vagy szál különböztethető meg:

                                     Az, ami az agyban rögzült

                                   Az, amelyik a test többi részében rögzítve van

 

Agyi nano-hálózat

 

   • Célja, hogy egy neuronális interfészt alakítson ki, hogy kölcsönhatásba lépjen a kognitív, fizikai és elektromos agyi aktivitási folyamatok neuromodulációhoz, neurostimulációhoz és neurokontrollhoz.
   • Ehhez olyan szén nano-csövek bevezetésére van szükség, amelyek felhasználhatók a neuronok összekapcsolására, az axonok (idegrostok) természetes távolságának lerövidítése. Ez megvalósitható grafén kvantum pontokkal (GQD) és grafén nano-lapokkal, bár a szakirodalom egyértelművé teszi, hogy az egyfalú az SWCNT (Single Wall Carbon Nano Tube) vagy a többfalú szén nano-csövek MWCNT (Multi Wall Carbon Nano Tube) kulcsfontosságúak.
   • A szén nano-csövek a hidrogéllel együtt, amelyben bevonják őket, elektródák, amelyek felveszik a neuronok elektromos aktivitásának ingadozásait és elegendő érzékenység a neurotranszmitterek szegregációjának meghatározásához.
   • Az elektromos tevékenység a szén nano-csöveken keresztül továbbítható, ahogy a jeleket kiváltják az őket körülvevő agyszövet molekuláris aktivitásai, annak érdekében, hogy az egyén agyi aktivitásának térképe valós időben megkapható legyen.
   • Mivel a szén nano-csövek cső alakú grafén-szerkezetek, képesek propagálni az elektromos jeleket a nano-hálózat más összetevőihez, ezek a legközelebbi nano-útválasztók vagy nano-kontrollerek.
   • A nano-útválasztók felelősek az elektromos jel vételéért, dekódolásáért, az adatcsomagok konfigurálásáért és az információ címzettjéért, a MAC (Media Access Control -azonosító és cél IP-cím ellátásáért. Ezenkívül ezek az információk titkosíthatók a biztonság növelése érdekében és, hogy megakadályozzák a bio-hekkelést.
   • Ahhoz, hogy a jelet a test külső részének továbbítsák, nano-interfészre van szükség, amely számos funkciót tölt be, egyrészt az adatcsomagok titkosítása, másrészt, növelje a frekvenciát, hogy megfelelő távolságra terjedjen a testen kívül.

 

Test nano-hálózat

 

   • Ellentétben az agy nano-hálózatával, a test nem igényel szén nano-csöveket a működéshez, és teljes egészében az elektromágneses kommunikáció elméletén alapulhat. emlékezzünk arra, hogy az agy nano-hálózat a molekuláris kommunikáción is működik.
   • Ez a hálózat mindenféle nano-eszközöket és nano-csomópontokat alkalmaz, különösen a grafén kvantumpontokat (GQD), de hidrogélből készült nano-eszközöket vagy nano-szenzorokat széncsöveket és grafén lapokat (nem feltétlenül előre formázottakat).
   • Minden komponens, legyen az nano-szenzor, nano-eszköz vagy grafén kvantumpont (GQD), tudnak továbbítani és megismételni jeleket, hogy nano-antennákként, adókként és vevőkészülékekként működjenek a cél szervekben és szövetekben.
   • A lehetséges megszerezhető adatok, az életjelek, a szívműködés, a légzőszervi aktivitás, vérösszetétel, oxigénellátás mértéke stb. A szakirodalom számos. többek között grafén és szén nano-csöveken alapuló nano-szenzorokat is leir.
   • Az adatokat a grafén kvantumpontoknak (GQD) köszönhetően szerzik meg, amelyek a véráramban, artériákban, kapillárisokban keringenek… Ezek az alkatrészek elektromosan feltöltöttek, és fehérjéket is szállithatnak az abszorpciós kapacitásuk miatt. Amikor az emberi testben rögzített/csatolt bioszenzor közelében halad el (pl. szén nano-csövek hálózata egyszerű áramkört vagy tranzisztort alkotó grafén nano-lemezekkel), potenciális differenciálműveletet hoz létre, és így értelmezhető és továbbítható jelet. Ne felejtsük el a nano-anyag nano-antennáikra való képességét.
   • A jeleket továbbítják a legközelebbi nano-kontrollernek vagy nano-útválasztónak, reprodukálva a ugyanazon jelterjedési folyamatot a testen kivül egy olyan komponens segítségével, amely nano-interfészként működik.

 

Az intrakorporális nano-hálózat vázlata

 

Ez az ábra mutatja az összes komponenst amiket  minden egyes oltással bevezetnek.

Együttesen megfigyelő hálózatként működnek az emberi testben.

 

Intrakorporális nanohálózati komponensek

   1. Szén nano-csövek és származékok CNT, SWCNT, MWCNT
   2. Grafén kvantumpontok GQD
   3. Hidrogél úszók
   4. Fraktál grafén nano-antennák
   5. Nano-router vagy nano-kontrollerek
   6. CODEC vagy Nano-interfész

 

Nano-hálózat topológia

   1. Nano-csomópontok (kvantumpontok *GQD*, Hidrogél úszók, Nano-csövek, Szálak)
   2. Nano-szenzorok (nano-cső áramkörök, grafén nano-lapok)
   3. Nano-kontrollerek (QCA nano-router áramkörök)
   4. Nano-interfész (QCA nano-CODEC áramkörök)
   5. => Kommunikáció a külvilággal =>

 

Szén nano-csövek az agyban

 

   • A szén nano-csövek létrehoznak egy hálót a természetes neuronális hálózat fölött, amely lehetővé teszi, hogy a szinapszisra következtet, és beavatkozik annak működébe, a megfelelő ingert használva.
   • Új kapcsolódási útvonalak a neuronok közt is keletkeznek, amely azt jelenti, hogy a természetes hálózatok már nincsenek használatban és az új struktúrák vannak elönyben, amely lehetővé teszi neuromodulációt, neurostimulációt és az egyéb neuronális aktivitást.

 

 

   • Ez a diagram azt mutatja, hogy a nano-csövek elektródaként működnek amelyekkel a neuronokat ösztönzik.
   • Mivel a grafén, amellyel a CNT-k képződnek egy szuper-vezetőként szolgál, mint egy mesterséges axon (idegrost).
   • Nem szabad elfelejteni, hogy a CNT-k hálózata együtt hidrogélekkel képződhet áramkörök, amelyek megszerzik és terjesztik a jelet a neuronoktól.

 

 

   • Nano-szenzorok a test akármelyik részében képződhetnek nemcsak az agyban. Alapvetően az endoteliumban és az erek falaiban.
   • Ezek a nano-szenzorok nem rendelkeznek előre meghatározott alakkal, szervezkedésük kaotikus, bár vezetőképes útvonalakat képeznek a potenciálisan differenciál elektromos jelek átviteléhez . Ez akkor következik be amikor a grafén kvantumpont (GQD) megközelíti a nano-szenzort.
   • Mivel a nano-szenzorok képesek jeleket terjeszteni, bármilyen lehetséges differenciált jelként továbbítanak.

 

 

   • Figyelje meg, hogy a nano-szenzorok hogy csatlakoznak és alkalmazkodnak a artériás falhoz, és figyelik a váráramban áthaladó kvantumpontokat (GQD).
   • Ez a modell megismételhető az egész testben, az egész keringési rendszerben és valószínűleg a idegrendszerben is.

 

Grafén kvantumpontok GQD

 

 

   • A grafén kvantumpontok mikro nano-méteres skála részecskék, kör alakú grafén- vagy grafén-oxid darabok, hatszögletű, háromszög alakú… alakzatok, amelyek a grafén nano-lemezek lebomlása vagy oxidációja következményének az eredménye.
   • A grafén kvantumpontok (GQD), távol attól, hogy hibák lennének a hálózatban, alapvető szerepet játszanak, mivel méretük lehetővé teszi számukra, hogy nano-antennaként működjenek, de az útjuk a keringési rendszeren, az artériákon, a vénákon, kapillárisokon át vezet, ahol elektromos jelölőként működnek, mivel elnyelik a fehérjéket és egyéb vérben jelenlévő összetevőket.

 

 

   • A grafén kvantumpontok (GQD) által kibocsátott elektromos impulzusok, jel változásokat hoznak létre, módosítások amelyeket nano-szenzorok észlelnek és továbbitják a nano-hálózat többi részére továbbitásra és kibocsátásra.
   • Meg kell érteni, hogy ezek a jelek megkülönböztethetőek és értelmezhetőek az előre meghatározott matematikai minták szerint.

 

Fraktál grafén nano-antennák

 

 

   • Bizonyos feltételek mellett, hőmérséklet, nyomás és vér telítettség, a grafén nano-lapok kikristályosodása előfordulhat és fraktálokat alakítnak ki.
   • A grafén fraktálok a legjobb nano-antennák – kapacitás, sávszélesség, frekvencia működési kapacitás, stb… szempontjából
   • Az artériás és kapilláris falakban, fokozzák a nano-hálózati jelek továbbitását.

 

Hidrogél úszók / nano-szalagok

 

 

 

   • A hidrogél úszók valójában hidrogél és grafén szalagok, amelyek artikulációra képesek, hogy mozgást hozzanak létre a test keringési rendszerében.
   • Kibocsáthatnak a gyógyszereket, de továbbithatják a nano-hálózati jeleket a nehezen elérhető , helyekre amelyeket a nano-antennák nem érnek el.
   • Bioszenzorként is szerepet játszhatnak, egyes publikációkban szerepel is ez az alkalmazás.

 

Nano-útválasztók (routers)

 

 

     • Szinte biztos, hogy a nano-hálózat több nano-útválasztóval működik, amelyek el vannak  osztva az egész testben, olyan helyeken rögzítik magukat ahol kedvező az elektromos tevékenység, például az endotelium, a szív, a tüdő, artériák….
     • Az ideális megfogalmazás, hogy a nano-útválasztók elhelyezkedése a nano-szenzorok és nano-antennák régió közelében legyenek, hogy tudják venni az elektromos impulzus jeleket.
     •  Amikor a nano-router fogadja a jeleket, kezeli a kódolást TS-OOK metódussal és továbbítja őket adatcsomagként a továbbitáshoz. A TS-OOK jelek bináris mintázattal rendelkeznek, amelyeket egyszerű értelmezni és továbbítani, ami növeli a adatátviteli kapacitást és azt a sávszélességet amelyet a nano-hálózat támogat.
     • A nano-útválasztónak nincs szüksége processzorra mivel a QCA (kvantumpont) architektúrában működnek amely lehetővé teszi, hogy órajelfrekvencián működjön, csakúgy, mintha egy számítógépes proceszor lenne.
     • Nagyon valószínű, hogy minden nano-útválasztó saját MAC-címmel rendelkezik, amelyek a memória áramkörökben vannak tárolva és amely megmagyarázza dinamikus működését.

 

   

   • Ily módon a jeleket továbbítják a legközelebbi nano-útválasztóhoz annak érdekében, hogy optimalizálja a nano-hálózatot, és kerülje a jeltelítettséget. Ezért több komponens ezek közül hidrogélnek köszönhetően van tervezve és helyére téve.
  1.  

   Nano-interfész

   • A nano-interfész egy összetettebb QCA áramkör, amely tartalmaz egy nano-antennát a TS-OOK jelek továbbítására és fogadására. Magas annak valószínűsége, hogy van egy CODEC-je az adatcsomagok titkosítására és külső továbbküldésére.
   • Az adatok titkosítása érthető, az információhoz biztonsági rétegeket adnak hozzá a bio-hekkelés megelőzése érdekében.
   • A nano-interfész, mint a nano-útválsztó, több szintből vagy rétegből állhat, amelyekből csak a legkülső látható a mikroszkóp alatt. Ez nem teszi könnyűvé a funkciója kiderítését.
   • A CODEC-kel és a QCA-val együtt, plazmonikus nano-antennákat is találtak, amelyek arra szolgálnak, hogy növeljék és ismételjék meg a nano-interfész kibocsátását. Ez fontos a testen kívüli titkosított adatcsomagok továbbításához. Ehhez le kell küzdeni a bőrgátat (dermis, epidermisz…).

    

   Az összes komponens.                                                   

 

Az elképzelt jövő. Ez vár ránk?

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Era
Era
1 an în urmă

2021.03.10.: Az 510 GBP vakcina jelölt :“…kétkomponensű, önszerveződő nanorészecskén alapul…”
https://cepi.net/news_cepi/cepi-and-sk-bioscience-expand-partnership-to-develop-vaccine-against-covid-19-variants/