Aktuális, Belpolitika

Ioana Mihăilă, a végleges szőrtelenítésből megtollasodott báb-egészségügyi miniszter most a „beoltatlan”orvosokat fenyegeti és zsarolja

Ioana Mihăilă, Románia jelenlegi egészségügyi minisztere ( a p(l)andémiás  szezon alatti negyedik egészségügyi miniszter)  természetesen nem virológus, nem járványügyi szakértő, hanem egy endokrinológus, aki  Nagyváradon  abból szedte meg magát, hogy magánklinikáin végleges szőrtelenítéseket végzett burjánzó szőrzetű kliensein. Nem is lehet tehát kétségbe vonni, mekkora szaktudással rendelkezik a virológia és a járványkezelés terén. A tipikus marionett-politikusok mintájára most Ioana Mihăilă jól beidomítva szajkózza a globalista gazdáktól kapott szöveget s rémítget negyedik hullámmal, fenyegeti azokat az egészségügyi dolgozókat, akik nem hajlandóak beadatni maguknak a kísérleti Covid-szert.

Már az is jelzésértékű, ha orvosok és ápolók tömegesen nem kérik a több mint gyanús szert, ami nem nevezhető még védőoltásnak, sem, csak egy különös géntechnológiás kísérleti valaminek.

A román egészségügyi miniszter azt nyilatkozta a Digi 24 vasárnap esti műsorában, hogy ha bizonyos szint fölé emelkedik a koronavírus-fertőzések száma, az általa vezetett tárca javasolni fogja, hogy a beoltatlan egészségügyi alkalmazottakat saját költségükön rendszeres tesztelésnek vessék alá. Ez persze egy az egyben törvénytelen, ugyanis az orvosok akár oltottak, akár oltatlanok éppógy adóznak és fizetik az egészségügyi biztosítást is.

A miniszter kifejtette: az oltás opcionális ugyan, de bizonyos ágazatok – például az egészségügy – dolgozóinak tekintettel kell lenniük azokra az emberekre, akikkel érintkeznek munkájuk során.

„Úgy gondolom, hogy az egészségügyi személyzet felelőssége, hogy ne veszélyeztesse azokat, akikkel kapcsolatba kerül” – mondta fel a miniszter a betanított szöveget, azokról az emberekről akik a hírhedt covid protokoll áldozatai lettek a halálkórházakban érdekes módon most sem beszélt, mint ahogy a kísérleti vakcina halálos szövődményeiről és súlyos mellékhatásairól is hallgatott.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile