Aktuális

Ismét ölt a vakcina – kicsit sok már a mellékhatásként kezelt haláleset az oltási hajrában

Egy egészségügyi dolgozó agyvérzést kapott, és meghalt, egy másiknak pedig vérröggöket találtak az agyában kevesebb mint 14 nappal az után, hogy beoltották őket az AstraZeneca vakcinájával – írta a Reuters a koppenhágai állami kórházakat működtető hatóság közlése alapján szombaton.

A halálesetet a dán gyógyszerügynökség is megerősítette, de további részleteket nem közölt. Arról sincs egyelőre információ, hogy a két egészségügyi dolgozó mikor betegedett meg. Dániában március 11. óta nem oltanak az AstraZenecával.

Pénteken német kutatók bejelentették, hogy megállapították: az AstraZeneca-vakcina kiválthatja véralvadáskor a vérrögképződést. Közben az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) csütörtökön ismertette az AstraZeneca vizsgálatával kapcsolatos eredményeket, miszerint az oltóanyag biztonságos és hatásos.

Mint az ismert, korábban egy 49 éves zwettli osztrák ápolónő agyi trombózisba halt bele,  miután beoltották az AstraZeneca vakcinájával.

Abonează-te
Notificare la
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Dori Fabian
Dori Fabian
3 ani în urmă

Az EMA népszerűsíteni is fogja… és sajnos az emberek „mindegy mi lesz, csak legyünk szabadok!” alapon minden vackot elfogadnak. Hahó! Akkor sem lesztek szabadok, ha „oltakoztok”…sőt! Életveszélyes! Legyen már világos, ki mit kockáztat!

Jozsef
Jozsef
3 ani în urmă
Răspunde la  Dori Fabian

Bízzuk az életünket Bill Gates-re. A kompjuter tulajdonosokat már rászoktatta, hogy mindig van egy új vírus ami ellen újabb antivírus program kell. Most pedig mindig lesz új koronavírus mutáns, ami ellen újabb oltást fognak kötelezni.

Jozsef
Jozsef
3 ani în urmă

A vakcina tüske fehérje (spike protein) komponense a vérlemezkék összecsapódását aggregációját okozza, disszeminalt vérrög képződés van az erekben, ugyanakkor viszont a trombocita szám csökken a vérben és vérzés veszély keletkezik. A Florida, Miami szülésznőgyógyász orvos is masszív koponyaüregi vérzésben halt meg, 56 éves volt, és nem is AstraZeneca oltást kapott hanem a Pfizer mRNS típusú termékét. Vagyis hát, itt platformtól függetlenül vérrög képződés, trombózis, embólia veszély, plusz vérzés veszély fenyegeti azt aki mRNS vagy pedig adenovírus vakcinát kap, ide tartozik a Pfizer-BioNTech, Moderna mRNS injekciói, az AstraZeneca majom adenovírus alapú terméke, és gyanítom, hogy az orosz Szputnyik V humán adenovírus alapú terméke is. Itt a vérrögök miatt rengetegen meg fognak halni, és a végletekig tagadni fogják, hogy ezért halnak meg emberek napokon belül, vagy esetleg 2 vagy 3 héten belül, az oltás után. Egy kicsit hasonló, ahogyan a gyógyszerlobbi tagadja, hogy nők sőt lányok tízezrei haltak bele a legújabb (negyedik generációs) fogamzásgátló tabletták vérrög képződést okozó mellékhatásába. Elmegy a 16 éves lány az orvoshoz, mert erős vérzéssel vagy hasi görcsökkel küszködik menses idején, felírnak neki egy ilyen fogamzásgátló tablettát, aztán puff, hirtelen összeesik és meghal, 4 vagy 5 héttel azután, hogy a tablettát szedni kezdte. Mert vérrögök keletkeztek, és elzárták a tüdőt, vagy a szívet, vagy az agyat. Ugyanezt kezdem látni a Covid ellenes vakcinák esetén. Rengetegen meghaltak napokon belül, esetleg 2 vagy 3 héttel a vakcinák után, és nagyon gyanús, hogy a vérrögök miatt. Mert vérrögök keletkeztek és elzárták valamelyik létfontosságú szerv vérellátását. Ha így haladunk, egy csomó egészséges embert fogunk megölni puszta jóindulatból, ezekkel a sebtiben osszehozott vakcinákkal. A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Ezeket a vakcinákat állatmodellekben kellene alaposan megvizsgálni, különös tekintettel a tüske fehérje (spike protein) hatására a vérlemezkékre, véralvadásra. Emberiség ellenes bűncselekmény, hogy azt hazudják a naív közember számára, hogy ezek a vakcinák biztonságosak. Én szakember létemre a veszélyes vakcinák helyett a biztonságos IVERMEKTIN gyógyszert választom. Tessék csak megnézni a Földgolyó egyik legszegényebb országát, Haiti-t. Ott egyáltalán nem is volt koronavírus járvány, mert az emberek IVERMEKTIN gyógyszert szednek, védekezésül a trópusi paraziták ellen.