Aktuális

Izrael bizonyítottan a Pfizer nagy emberkísérleti laboratóriuma lett – de mi a helyzet Magyarországgal, a magyar népből is kísérleti egereket csinálnak?!

A világ „globális laboratóriumának” nevezte Izraelt Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója, aki nem is titkolta, hogy tesztelik az embereken a kísérleti covid19 oltást

Kezd beigazolódni, hogy Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója teljesen komolyan gondolta azt, amit egy februári  az NBC-nek adott interjújában nyilvánosan ki mert jelenteni, éspedig azt, hogy a Pfizer  , jelenleg még kísérleti szakaszban levő covid19 oltását elsősorban az izraeli lakosságon tesztelik, ugyanis ott  volt leghamarabb a legtöbb ember beoltva ezzel a szerrel.

Izrael és a Pfizer, mint az interjúból is kiviláglik megállapodást kötött a Pfizerrel, hogy a beoltott lakosságot kísérleti alanyoknak tekintve, Izrael jelenti az oltás következményeit és hatását, hatékonyságát a Pfizernek. Erről szól az, hogy Izraelben az esetek zömlben Pfizerrel oltottak és csak ennek a kísérleti szernnek az alanyai számí1tanak ott „védettnek”.

Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója, eredetileg állatorvosi végzettséggel rendelkezik, de úgy látszik, az állatkísérletek után jobban kedveli az embereken való kísérletezgetést.

A dologban az keltheti fel a magyarországiak figyelmét, hogy Izraelhez hasonlóan az Orbán Viktor vezette Magyarországon is egy az egyben az izraeli metódus szerinti oltás-propaganda és a lakosság beoltására irányuló társadalmi zsarolás folyik. Csak egy a kérdés, hogy a magyarországi kormány közvetlenül a Pfizerrel vagy közvetve az izraeli kormánnyal állapodott meg arról, hogy a nagyszámban átoltott magyar lakosság kísérleti eredményeit lekommunikálja? És mivel Izraellel ellentétben  Magyarországon más úgynevezett „keleti vakcinákat” is alkalmaztak tömegesen, kiváló kísérleti telep lehet ez, hogy összevessék a Pfizer és a többi oltás eredmlnyeit.

Forrás: Rain.TV

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile