Aktuális, Külpolitika

Izraelben egyre megdöbbentőbb  a „Covid-helyzet”: az oltások számával együtt nő az új fertőzések száma – Lehetséges, hogy maga a kísérleti vakcina okozza a bajt? Már „lila kódra” szigorítanak a hatóságok

A hivatalos jelentések szerint jelenleg Izrael számít a legjobban átoltott lakosságú országnak és ezzel párhuzamosan a legfertőzöttebbnek is – – állítja Prof. Bal Baler, izraeli egészségügyi szakértő, Y Y News lap cikkében. Ugyanott  jelent meg az a feltételezés, miszerint az új és újabb , állítólagos  „vírus-mutációkat”, vagy az új megbetegedéseket maga a kísérleti vakcina okozhatja.

Gyakorlatilag, már amennyiben hitelesnek tekintjük a hivatalosan közölt adatokat,  a fertőzések új rekordjáról beszélünk Izraelben, miután a jelentett esetszámok péntekre megközelítették a 9000 -et. Az Izraeli Egészségügyi Minisztérium által közzétett adatok szerint 8646 pozitív eset volt, ennyi még a legnagyobb krizisnek nevezett februári adatokban sem szerepelt.

Teljesen  megmagyarázhatatlan és lássuk be igencsak meghökkentő, hogy egy állítólagos „védőoltásnak” a hatására robban be fokozottan a járvány a leginkább átoltott országban.

Ezek szerint a tömeges oltás nemhogy visszaszorította volna az állítólagos járványt, hanem felerősítette azt.

A mai napig több mint egymillió izraelit oltottak már be a harmadik adaggal. De akkor miért van olyan sok új eset? – írja a RADOR és az EVZ által átvett Il Messaggero .

A kialakult „vakcina-járvány” miatt az izraeli kormány újabb szigorításokat vezetett ismét be, már 3 éves kortól kötelező a „védettségi (SIC!) igazolvány. A „védettségi igazolványt” csakis a beoltott személyek kaphatják meg, csak az a kérdés, valójában mitől véd ez a kísérleti szer bárkit?

Izraelben már nem is vörös, hanem „lila kódról” beszélnek és egyre több szigorítást léptetnek a hatóságok életbe.

A mintegy harminc országból (köztük Romániából) Tel-Avivba érkező személyek számára kötelező a karantén, még akkor is, ha oltva vannak vagy gyógyultnak vannak nyilvánítva.

Ezenkívül tilos az izraelieknek, kivételes eseteket kivéve, több országba utazni, beleértve az Egyesült Királyságot, Spanyolországot, Törökországot és Ciprust.

Az egészben az is igencsak megdöbbentő, hogy míg az izraeli lapok a „lila kód”-ról számolnak be, rekordszámú fertőzéssel, addig a magyarországi fősodratú sajtóban pénteken az egyértelműen egyszerre kiadott cikkekben arról hozsannáznak, hogy mennyire hatékony a Pfizer kísérleti szer harmadik adagja s mennyi ellentestet termel a beoltottak szervezetében.

Ez az egész több mint zavaros.

Mondhatnánk, hogy a hivatalosnak mondott adatok közlése körül valami nagyon nem kóser!

Ellentmondások, hazugságok mentén egy a világos, valami nagy baj, nagyon nagy baj történik éppen Izraelben, amit ajánlott figyelni, ugyanis ez a forgatókönyv a többi „rekord” átoltottságú országban, például Magyarországon is bekövetkezhet napokon belül.

Hogy valóban új fertőzésekről vagy az oltás mellékhatásairól van szó, ebben a percben nagyon nehéz megmondani, a hivatalos kormányjelentések ugyanis teljesen ködösen, megbízhatatlanok.

De azt lassan mindenkinek be kell látni, hogy eléggé nem illő „védőoltásnak” nevezni az mRNS kísérleti szereket, ugyanis nagyon úgy tűnik, ez nemhogy csökkentené, de fokozza a bajt, akármiből is legyen kutyulva….

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile