Aktuális

Japánban betiltották a ModeRNA oltás alkalmazását, két  férfi hunyt el a szennyezettnek nyilvánított vakcina beadása után – a „konteó”ismét igaznak tűnik, ismeretlen, fémes és mágneses szennyeződést tartalmaznak az oltóanyagok

Japánban azonnali hatállyal betiltották a ModeRNA covid vakcinájának alkalmazását, miután kiderült, furcsa, fémes, mágneses szennyeződés található az állítólagos oltóanyagokban.

A japán Egészségügyi Minisztérium közleménye szerint a ModeRNA covid oltásait senkinek nem szabad beadni Japánban, az azonban egyelőre nem derült ki egyáltalán milyen szennyeződésre gyanakodnak, hogy derült ki, hogy a vakcinák szennyezettek és eddig vajon hány ember szervezetébe juthatott ilyen (szemmel láthatóan) veszélyesnek minősített anyag?

Japánban vizsgálat indult az esrt kapcsán, noha a részletek még most sem világosak. Eddig a sajtóban kiszivárgott hírek és maga a japán Egészségügyi Minisztérium közleménye annyit támasztott alá, hogy tegnap két olyan halálesetről tettek jelentést, ami egyértelműen a szennyezett oltóanyaghoz köthető.

Mindkét áldozat férfi volt, egyikük 30 a másik 38 éves, semmilyen ismert  betegségük nem volt és mind a ketten azt követően haltak meg, hogy megkapták a „szennyezett” vakcina második adagját.

Az Európai Unióban azonban ennek ellenére továbbra is alkalmazzák ezt a fajta szert is, s ez  teljességgel érthetetlen, hiszen ha bármilyen gyógyszer vagy élelmiszer kapcsán akármilyen az emberi egészséget veszélyeztető kétség merül fel, azt a terméket azonnal kivonják a forgalomból.

Itt azonban nyilván ennél jóval többről és nyilván másról van szó. És tetszik vagy sem, nagyon úgy tűnik, megint azoknak lett igazuk, akik hónapok óta mondják, hogy a furcsa kísérleti szerekben (melyeknek nem sok köze van a védőoltásokhoz) fémes,mágneses részecskék vannak.

Az, hogy  bebizonyosodott, hogy szennyezett vakcinák vannak forgalomban és erre az Európai Unió egészségügyi hatóságai nem reagáltak, már önmagában súlyos, életellenes bűncselekménynek számít. De nevezhetjük, a „konteósok”szóhasználatával élve simán emberirtásnak, azaz nagy Covid Genocídiumnak amit épp látnunk kell.

Forrás: Reuters, BBC

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile