Aktuális, Belpolitika

„Jegyezzék meg, törvénytelen és jogellenes kényszeríteni a szülőket, a gyerekek beoltására a kétes kísérleti vakcinával!” – Mihai Lasca parlamenti képviselő kiosztotta a román egészségügyi- és tanügyminisztert

Mihai Lasca, Bihar megyei parlamenti képviselő nemcsak politikusként, de aggódó szülőként is felszólalt az ellen, hogy a román kormány covid-fűrerei az iskolai év megkezdése előtt minden primitív,  zsaroló cselt bevetnek, hogy a szülőket rákényszerítsék arra, hogy beoltassák iskoláskorú gyerekeiket.

„Elsősorban aggódó szülőként, másodsorban megválasztott parlamenti képviselőként mondom, hogy a gyerekeinket  most komoly veszélybe akarják sodorni! – jelenti ki videóüzenetében a népszerű politikus, aki folyamatosan megpróbálja védelmébe venni a covid-terror által jogfosztott embereket.

Jelenleg, sajnos nagyon is aktuális Lasca figyelmeztetése, ugyanis elképesztő döntéseket próbálnak lenyomni a szülők, diákok, pedagógusok torkán, és a lényeg persze mindig ugyanaz, hogy minél több embert kényszerítsenek rá a zsaroló intézkedésekkel arra, hogy beadassák gyerekeiknek a covid-kísérleti szert.

Ioana Mihăila román egészségügyi bábminiszter, pár napja jelentette be azt is, hogy a maszkviselési kötelezettség megmarad az iskolákban, de most már szigorítanak is, míg eddig elfogadták, hogy a diákok mosható, vasalható textil arcmaszkokat is hordhatnak, most már csak a kereskedelembe kapható úgynevezett „egészségügyi” (valójában háztartási) maszkok engedélyezettek.

Amelyekről nem mellesleg sorozatosan derült ki, hogy alkalmatlanok bármilyen járványügyi védekezésre, több a forgalomba kapható szájmaszkot be is tiltottak már Romániában. Bizonyított az is, hogy ezek a maszkok az égvilágon semmitől nem védenek meg senkit, teljesen alkalmatlanok a vírusok elleni védekezésre, por, pollen és szmog ellen való védekezésre gyártották ezeket a covid-őrület előtt. Az egész egy lélektani hadviselés az emberek ellen és semmi köze nincs semmilyen valós járványügyi védekezéshez.

Persze ennek a textilmaszk-betiltó  intézkedésnek sincs semmi orvosi alapja, mint ahogy semmilyen járványügyi magyarázatot nem adott és nem is adhatott a politikai bábként funkcionáló román egészségügyi miniszter a furcsa szigorításra.

Mihai Lasca egy, a Facebookon is megtekinthető  videó üzenetben hívta fel a szülők figyelmét arra, hogy ne ijedjenek meg a zsarolásoktól és ne engedjék, hogy ezekkel rá

kényszerítsék őket arra, hogy kétes kísérleti szerekkel oltassák be és ezzel veszélybe sodorják gyerekeiket.

„Úgy tűnik, a kormánynak most pont az a célja, hogy megbetegítse gyerekeinket, hogy ezáltal is kényszeríthessék a szülőket arra, hogy beadassák nekik a kísérleti oltásokat! – mondja Lasca a videó üzenetben.

Arra is felhívja az emberek figyelmét, hogy semmilyen jogi alapja nincs sem az iskolába bevezetett zsaroló szigorításoknak, sem annak, hogy bárkit kényszerítsenek gyereke beoltatására. Mint a gyerekek jövőéért felelős felnőtteknek, szülőknek, most nagyon résen kell legyünk, mert ebben a sátáni covid-háborúban már a gyerekeket is célpontnak tekintik, akiket a felnőttek , szüleik kell megvédjenek.

„ Én eldöntöttem, hogy felelősségteljes szülőként, ha kell inkább kiveszem az iskolából a gyerekeimet, de nem engedem, hogy egy életre tönkretegyék őket!” – nyilatkozta a politikus, aki egyik élharcosa azoknak, akik másfél éve szembemennek a Romániában is dúló covidterrornak.

A romániai politikus nyilatkozata, lennebb tekinthető meg:

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile