Aktuális, GREAT RESET, Külpolitika

Jehova, Mammon és Belzebub után most Manituval is pertut inna Ferenc pápa: Tollas indián fejdíszben próbálja elterelni a pápa a Kanadában épp zajló GREAT RESET terrorról és a pattanásig feszült hangulatról a figyelmet (+VIDEÓ)

Miközben Kanadában dübörög a COVID-terrorizmussal elkezdett GREAT RESET , aminek helyi WEF-es fűrere Justin Trudeau épp  megpróbálja tönkretenni a Kanada társadalmat, figyelemelterelés céljából folyik a globalista/sátánista  bohóckodás.

Miközben a Mainstream média iparkodik ordenáré és primitív hazugságokat okádni a közvéleményre, mellyel lepleznék az egyre feszültebb, forrongó hangulatot, tovább folyik a sátánista/globalista , figyelemelterelő szkenárió Kanadában is.

Épp Ferenc pápa, legalábbis a Ferenc pápának látszó valaki paktált le Jahvé, Belzebub és Mammon után  ez esetben Manituval is, őszentsége ugyanis éppen indiánosdit játszik a nagy politikai színpadon .

 

UFF! Ez itt a nagy porhintés helye!

Őszentsége/ vagy az annak látszó akárki,  állítólag azért utazott Trudeau diktatúrájába, hogy bocsánatot kérjen az indián őslakosoktól és azért a brit kormány által működtetett horror iskoláért, ahova anno Indián gyerekek ezreit deportálták és próbálták kinevelni belőlük indián mivoltukat a királynő parancsára. S ebbe a gyarmati „pedagógiába” több ezer indián gyerek halt bele.

A Mainstream média hivatalos, könnyekig meghatott propaganda cikkei ezt így tálalják:

„A pápa azért ment Kanadába, hogy bocsánatot kérjen az egyháznak az őslakos gyerekek asszimilálására szolgáló iskolákban játszott szerepe miatt. Ferenc pápa azt mondta, hogy bocsánatkérése az első lépés, és hogy a gyógyulás elősegítése érdekében „komoly vizsgálatot” kell folytatni a visszaélések ügyében. A pápa délután visszatér Edmontonba, ahol meglátogatja az Első Népek Szent Szíve-templomot, az első nemzeti őslakosok plébániáját Kanadában. A 85 éves pápa „katasztrofális hibának” nevezte az iskolarendszert, és bocsánatot kért „a gonoszságért, amelyet a keresztények követtel el” az őslakosok ellen. Bruce Allan, az egyik bentlakásos iskola túlélője, aki jelen volt, elmondta, hogy megható volt hallani a pápa bocsánatkérését, de sokan még mindig cselekvést várnak a pápától. Bocsánatkérése után a pápa egy hagyományos fejdíszt viselt, amelyet egy bennszülött vezető ajándékozott neki.”

Őszentsége tehát a nagy színpadon feltette az indián tollas fejdíszt, éppen az esőtáncot nem járta el a bugyuta és átlátszó figyelemelterelő propaganda tálalása közben.

Az indián őslakosok véleményére ez esetben sem volt kíváncsi senki a globalista/sátánista Mainstream stábjai közül.

-lszmm- 

 

guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Én csak e mondat egy részét nem értem a cikkből: „Épp Ferenc pápa, legalábbis a Ferenc pápának látszó valaki paktált le Jahvé, Belzebub és Mammon után ez esetben Manituval is…”

Hogy értsem, hogy “Lepaktált Jahvé”-vel?
Talán ez azt jelenti, hogy a Warwickban székelő Őrtorony Társulat 8 Vezetőből álló testületével is “pertuban” van Ferenc Pápa?
Ugyanis Ő (egyesek szerint) az Illuminátus tagja, és a 8-k pedig láthatóan(?) nem Jézust, hanem GeberJézust követik. Ez egy igen erős gyanú, már csak a beigazolódása, vagyis nyilvánvalóvá válása hiányzik.
Annyi már EGÉSZEN biztos, és bizonyíték, hogy a 8 tagú “Body Gowerment” (Warwick) HATÁSÁRA az u.n. Bételekben dolgozók 98-99% -a BEOLTOTT.
Vagyis: A sátáni löttyöt csak annyira “vizsgálták” meg, hogy Vér van-e benne.
Erős a kétség, hogy azok akik “Isten Földi Szervezete” -ként publikálják Önmagukat, és “Igaz keresztények” -ként tetszelegnek önnön szemükben, na éppen pont Ők ne vizsgálnák felül, hogy MI a helyzet!! (a (a-k biztos tudják, és nem oltattak!)

ELISABETA MANHERTZ
ELISABETA MANHERTZ
1 an în urmă

Az esotanccal jobban jartunk volna!Tiszta rohej,mint az oviban!