Aktuális, Külpolitika

Jó üzlet a p(l)andémia az EU vezér-marionettjeinek is – Az emberek ingyen kísérleti alanyok,  miközben az Európai Bizottság hatalmas pénzösszegekkel zsonglőrködik a Covid19 takarásában

A Covid19  világZárvány takarásában az Európai Unió vezetői is  úgy mozgatják, mossák a pénzösszegeket, ahogy éppen érdekeik és parancsolóik megkívánják. Praktikus, mondhatni rentábilis ez a kreált p(l)andémia mely égisze alatt  állítólagos kutatásokra is lehet pénzösszegeket elszámolni, de hogy miféle kutatások ezek, kik is végzik és hol,az még véletlenül sem derül ki sehonnan. Logikus meg kell nevezni még pár állítólagos sosem nem izolált, nem beazonosított vírusmutációt sa máris lehet elsázmolni a milliókat a rájuk vonatkozó „tudományos kutatásra”. És mindeközben az országok népeit ingyenes kutatási alanynak használják fel a több mint gyanús kísérleti szerekkel való gyilkos bohóckodásban, megzsarolva és megfélemlítve a hiszékeny embertömegeket.

Az Európai Bizottság 120 millió euróval támogat a koronavírussal és annak változataival kapcsolatos 11 újabb kutatási kezdeményezést – közölte az európai uniós végrehajtó testület csütörtökön Brüsszelben.

Az uniós finanszírozással a „koronavírus-variánsok kialakulásának megelőzését”, visszaszorításukat, valamint a hatásukra való reagálást célzó kutatásokhoz járulnak hozzá.

A kiválasztott 11 kezdeményezés 40 ország 312 kutatócsoportjának részvételével valósul meg, közülük 38 résztvevő 23 unión kívüli országot képvisel.

A legtöbb projekt az új kezelések és oltóanyagok klinikai vizsgálatainak olyan – Európa határain túli – fejlesztését támogatja, amelyeket összeköttetésbe hoznak az európai kezdeményezésekkel. Más kezdeményezések a szolgáltatásokat nyújtó, illetve az adatok, a szakértelem és a kutatási erőforrások kutatók közötti megosztásához szükséges infrastruktúrákhoz való hozzáférést erősítik és szélesítik.

Az uniós bizottság tájékoztatása szerint a sikeres kezdeményezésekben részt vevők együtt fognak működni más vonatkozó nemzeti, regionális és nemzetközi szintű kezdeményezésekkel és projektekkel az együttműködés teljes kihasználása érdekében, valamint a kutatási erőfeszítések megkettőzésének elkerülésére. Eredményeik hozzá fognak járulni a jövőbeli járványok előrejelzését és jobb uniós kezelését célzó Egészségügyi Szükséghelyzet-reagálási Hatóság (HERA) kiépítéséhez és sikeres működéséhez – közölték.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile