Aktuális, Külpolitika

Joe Biden körül egyre több a furcsaság – többször elesik egy lépcsőn és mátrix-felvételen játsszák meg szereplését?

Valami nincs rendbe az Amerikai Egyesült Államok frissen megválasztott elnökével. Talán előrehaladott kora érezteti hatását, talán  más… Háromszor megbotlott Joe Biden, miközben felszállt elnöki különgépére.

Joe Biden többször is majdnem elesett, miközben megpróbált fellépcsőzni az Air Force One-ra, ami Atlanta felé indult vele, írja a The Hill.

A 78 éves elnök az Egyesült Államok legidősebb elnöke. Az elbotlások után semmi baja nem lett, a lépcső tetején még vissza is fordult integetni.

 

Biden az ázsiai-amerikai közösség vezetőivel indult találkozóra. A találkozást az elnök azért iktatta be, mert két napja lövöldözés történt amerikai masszázsszalonokban, Atlantában.  A lövöldözések mögött rasszista indíttatást sejtenek, nyolc ember vesztette életét.

Nemrég egy másik több mint különös eset is felhívta a közvélemény figyelmét arra, hogy az új amerikai elnök szerepeltetésével valami nincs rendben. Március 17-én olyan állítás terjedt el a neten, miszerint Joe Biden amerikai elnök sajtószereplését greenbox előtt vették fel, és csak utólag montírozták oda a hátteret.

Biden azonban – így a teória – túl mozgékony volt, és ahogy túlnyúlt az egyik elé tolt, szélfogós mikrofonon, leleplezte magát. Ez a videó felvételen is látszik, az elnök ugyanis mintha nem egyazon síkba és térbe mozogna környezetével. Kérdés, vajon ha ez így van, mit leplez ez a furcsa amerikai mátrix?

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile