Aktuális

Kedden  beoltották, csütörtökön meghalt az addig egészséges, 28 éves idősotthoni gyógytornász

Egy 28 éves, idősek otthonában dolgozó gyógytornász két nappal azután halt meg, hogy beadták neki a kísérleti Covid szert.

Egyre másra derülnek ki azok a halálesetek, melyek egyértelműen a covid19 kísérleti vakcinához kapcsolódnak. A covidmédia megpróbálta és megpróbálja eltussolni ezeket a tragikus eseteket, hogy ne akadályozzák a földtörténet legnagyobb és legaljasabb emberkísérletét, de ennek ellenére, hála a média azon részének mely végre szembemegy a globálisan terjesztett covid –hazugságokkal egyre több ilyen eset lát napvilágot.

 

A 28 éves Haley Link Brinkmeyer január 21-én halt meg, miután a Pfizer / BioNTech által előállított mRNS-injekciót megkapta. A fiatal gyógytornász a  North River Health Campusnál , egy idősgondozó  komplexumban dolgozott Evansville-ben (Indianapolis), amely megszervezte lakói és alkalmazottai oltását, és  oltáspárti videókat is közzétett, amelyek  szerintük fel kell számolják a Covid kísérleti szérumok mellékhatásairól szóló „rémhíreket és mítoszokat”.

Sajnos nem  bizonyult mítosznak a géntechnológiás vakcina mellékhatása, ugyanis a 28 éves, addig teljesen egészséges fiatal nő kedden megkapta az oltást és csütörtökön meghalt.

Az áldozat anyja nyilvánosan közzé tette, hogy népirtásnak tartja a kísérleti szerek beadását az embereknek és lánya megölésével vádolja a vakcina gyártókat és mindazokat, akik erőltetik az egész covid őrületet.

Forrás:

The Daily Mail

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile