Aktuális

Kedves Olvasó! Csatlakozzon új oldalamhoz, keressük együtt az Igazságot és a megoldást a GREAT RESET tömeggyilkosaival szemben!

Kedves Olvasó!

Kérem, ha a továbbiakban is szeretné olvasni cikkeimet, oknyomozó riportjaimat, egyszerűen kattintson a Substack alábbi linkjére IDE  ahol egyidejűleg megadhatja VALÓS!!! email címét, melyre azonnal értesítést, hírlevelet kap, ha új cikk jelenik meg.

 

 

Objektív okok miatt ezután ott fognak megjelenni írásaim, új lehetőséget, közösségépítést,s ami nagyon fontos:  cenzúra mentes igazságkeresést biztosítva a Mainstream média és a Great Reset kontrollálta közösségi média helyett.

Tűrhetetlen, hogy magukat „független tényellenőrzőknek” tituláló , valójában a sátánista/globalista vonulat fizetett bérenceiként szolgáló, alantas, hazug és a valós tudományokat,tényeket, továbbá az emberi jogot megalázó  senkiházik korlátozzák a szabad ember szabad kommunikációját ! 

Támogassa közösségünket, csatlakozzon táborunkhoz, keressük és találjuk meg együtt az Igazságot és a valóságunkat ebbe a káoszba fulladó, hamis világban, ahol a hazugságot akarják jogerőre emelni azok a tömeggyilkosok, akik az Emberiség pusztulására törnek!

Maradjon olvasótáboromba, menjünk együtt tovább emberségben, Istent szerető alázattal!

 

Várom a feliratkozókat: Szőke Mária Magdolna

Abonează-te
Notificare la
guest

11 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Marcsoka Juhász
Marcsoka Juhász
1 an în urmă

Kószi

Telefon
6706274967
Ildikó Schlegl
Ildikó Schlegl
1 an în urmă

Egyetèrtek

Erzsébet
Erzsébet
1 an în urmă

Madarász

Telefon
6302589686
Kerti Lajosné
Kerti Lajosné
1 an în urmă

Magyarország

Telefon
203887368
Grünvald Lina
Grünvald Lina
1 an în urmă

[email protected]

Telefon
6317803589
Freeman
Freeman
1 an în urmă

Kár, hogy ez a substack weboldal is tele van gugli kémkódokkal, nem lehetne gugli, faszbúk és egyéb kémkódoktól mentes platformon ?
Ráadásul már csak a legújabb böngészőkkel működik amik meg folyamatosan kémkednek a felhasználók után. Mennyit fizetnek neked, hogy kémkódokkal teli weboldalon írjál ?

Az emberiség saját maga árulja el saját magát azzal, hogy sátánistákhoz tartozó faszbúk, gugli weboldalaikat használják és így minden adat amit csak el lehet lopni a felhasználótól azt el is lopják ezek a illumináti pribékek és fel is fogják használni ellenük. Miért nem veszitek már észre, hogy az ördög ölében játszotok a faszbúkon és a gmail-el ???
Miért kell önként kiadni magatokról bármit is a kémkódokkal teletűzdelt weboldalakon ?

Freeman
Freeman
1 an în urmă

Ja egyébként meg 350-szer fordul elő a google kifejezés a substack.com weboldal kódjában. Bárki megnézheti, nem túlzok, nem kitaláció..

És minden látogatóról gyűjtik az infót és majd amikor itt lesz az ideje akkor előveszik azt a listát, hogy na kik azok akik azt a narratíva ellenes weboldalt látogatták és az AI (mesterséges intelligencia) meg szépen meg is keresi ezeket és az összes általuk és tudtuk nélkül begyűjtött adatról készítenek egy profilt, hogy mik a leggyengébb pontjai ezeknek az embereknek és ott fognak betámadni, hogy kivonják őket a forgalomból, mert aki nincs velük az ellenük van.

Klára
Klára
1 an în urmă

dezsy

Klára
Klára
1 an în urmă

Szeretem az írásait

Férfi
Férfi
1 an în urmă

Kálmán Ferenc

Telefon
6308273796
Nagy Éva
Nagy Éva
1 an în urmă