Belpolitika

Kelemen Hunor maszkon keresztül is hatalmasat nyalt Iohannisnak

Kelemen Hunor miniszterelnök-helyettes saját pártsajtójában megjelent cikke szerint azt szeretné, ha a jelenlegi kormány-koalíció legalább nyolc évig kormányon maradna. Az is elmondta, kizárt, hogy az elkövetkező négy évben az RMDSZ törvényhozói semmilyen bizalmatlansági indítványt nem fognak támogatni, ami a PNL hatalmát megingathatná.

„Egy dolgot biztosra tudok: stabil koalíciónk, stabil kormányunk van, amelynek politikai projektjét a parlament megszavazta, mennünk kell előre” – fejtette ki Kelemen Hunor vasárnap a Prima TV-ben. Kelemen Hunor nem számol azzal, hogy az RMDSZ minden választáskor egyre siralmasabb eredményt produkál, sőt azt is elfeélejtette a jelek szerint, hogy pár hónapja még hevesen támadta Iohannist az RMDSZ vezetőségével karöltve, azért, mert a romániai elnök igencsak felháborító, soviniszta , magyarellenes megnyilvánulásokra ragadtatta el magát, lásd. a „Ionopot pészédé”című  kirohanására, ahol éppen attól rettegett, hogy  a PSD  elkótyavetyéli Erdélyt Romániától.  Akkor Kelemenék, hiszen még nem voltak a koalíciós zsírosfazék mellett,   felháborodott nyilatkozatokat adtak ki, ahol elítélték Iohannis magyarellenességét, azonban azóta úgy látszik, már  új szelek fújnak a politika prostitúció utcasarkain.

Kelemen Hunor román lapértesülések szerint azt is kijelentette, hogy az RMDSZ ellenezni fogja és nem szavazza meg a kötelező maszkviselés eltörlését, mivel azt az AUR politikusai terjesztették elő.

Summa summarum, lássuk be a tulipános párt elnöke maszkban is be tud nyalni akár annak is, lásd Klaus Iohannist ez esetben, akit pár hónapja még magyarellenességgel vádolt…

-mm-

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile