Aktuális, Külpolitika, Vélemény

Kétkulacsos magyar politika: Ukrán színekbe öltözve ítélte el az “orosz agressziót” Novák Katalin, miközben a magyar kormány az orosz gáz fontosságát zengi

Novák Katalin mint első nőnemű államelnöke Magyarországnak az öltözködés területén is érdekes dolgokat prezentál. Üzenget a világnak például a fülbevalóival. Igaz, ez sem válhat dicséretére, de úgyis tudnivaló, hogy a politikában  a jól forgatható köpeny az elsődleges és kötelező ruhadarab.

Miközben a magyar kormány az Európai Unió politikai színpadán harsányan kiáll amellett, hogy a magyar gazdaság  nem létezhet az orosz gáz nélkül ,  a nemrég köztársasági elnökké beavatott Novák Katalin  ukrán színekbe öltözve ítéli el az orosz agressziót az ártatlannak feltüntetett Vologyimir Zelenszkij kormánya és országa ellen. Ami az elnökasszony öltözködését illeti, láthattuk, hogy az ízlése is hagy némi kívánnivalót maga után, sőt a nyilván busás áron fizetett elnöki PR-sok sincsenek a helyzet magaslatán, ugyanis Novák Katalin volt a modern politikai történelemben az első és nyilván utolsó, női elnök, aki saját elnöki beiktatására ( mit neki az etikett-protokoll!) harisnya nélkül, egy maximum plázabeli bevásárlásra alkalmas, elgyűrt ruhában jelent meg.  Azonban most, mikor elő kellett adja a “Slava Ukrajna” féle globalista műsort, PR-saival együtt ismét  kivágta a rezet, ugyanis ukrán színekbe öltözött, sőt a szupergiccses Fideszes narancssárga, bizsu fülbevalóját is az ukrán háborús propaganda szerint cserélte valami sárga izére a fülében. Csak örülni lehet, hogy  jellemző buzgalmában, ahogy hordott már OV -feliratú  fülbevalót is, Katalin asszony  a sárga csüngőket nem ékesítette sem  egy nagy “Z” betűvel sem  egy fickós kis  neonáci horogkereszttel.

 

OV feliratú bizsu fülbevaló…ez az a valami, amit az ember nem kommentál, ugyanis nem akar megsérteni senkit…

 

Lássuk be, az elnöki PR-os jól  “benézte” a dolgot, s ezzel a harisnya nélküli bevásárló ruhával Novák Katalin kétségtelenül elnyerte a legrosszabbul/trehányabbul öltözött női államelnök címet

Magyarország és a magyar emberek az ártatlan áldozatok mellett állnak, csak a békére vágyunk – mondta Novák Katalin a Facebook-oldalán hétfőtől elérhető videóban, a köztársasági elnök üzenete az ukrán tv-csatorna adománygyűjtő műsorában hangzott el. Szerintünk a sablonszövegekben hangoztatott “béke” mellett azért vágynak másra is a magyar kormány tagjai, például az orosz gázra, de ez odáig nem ment, hogy esetleg  Zelenszkijék háborúmániáját és az orosz-ukrán konfliktus objektív tényeit is szóba hozzák. 

Nem beszélt például a sok tisztázatlan kérdésről, az ukrajnai háború kapcsán, pedig a  vágyott béke  alapja, hogy se idegen zsoldosok, se a népet kegyetlenül bántalmazó neonáci szörnyek,  se titkos , az emberiséget veszélyeztető biológiai laboratóriumok ne gátolják sehol a békét….

 

Feltételezhető hogy , a szupergiccses, fideszes narancssárga nejlon fülbevalókat vérző szívvel cserélte le a kék-sárga szerelés kedvéért
A kék ruhához felrakott sárga nejlonbizsunak talán egy pozitivuma van, hogy sem “Z” betűt, sem horogkeresztet nem ábrázol a fülbevalóival üzengető elnökasszonyi cimpákban

 

„Magyarország egyértelműen elítéli az orosz agressziót és Ukrajna fegyveres megtámadását. Követeljük minden háborús bűn kivizsgálását, és megfelelő büntetést kérünk azokra, akik ezeket az emberiség elleni barbár tetteket elkövették”

– mondta Novák Katalin köztársasági elnök egy vasárnap esti adománygyűjtő műsorban bejátszott videón a a jelenleg működő egyetlen ukrán tévécsatornán. A videót hétfő reggel osztotta meg a Facebook-oldalán.

Vasárnap adománygyűjtő műsort vetítettek a jelenleg egyetlen működő ukrán tv-csatornán. A Save Ukraine – StopWar jótékonysági televíziós műsorba, Magyarország köztársasági elnökeként, Novák Katalin is felkérést kapott megszólalni más állam- és kormányfők mellett. Így többek között Albánia, Lettország, Ausztria, Szlovénia, Észak-Macedónia és Nagy-Britannia vezetői tolmácsolták népük üzenetét a nézők felé rövid videóüzenet formájában.

-lszmm- 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile