Aktuális, Médiavilág

Kicsoda tulajdonképpen Karikó Katalin a géntechnológiás kísérleti oltás magyar „asszonysága”? – Egy volt titkosgynök most látszat tudósként vezette meg a magyarokat?

( Az alábbi írást egy az egyben, változtatások nélkül vettük át a MédiaForrás hírportálról. Reméljük olvasóink közül is sokakat elgondolkodtat arról, mi a valóság és mi a Mátrix az éppen zajló covid-terror írta, megtévesztő  társadalmi forgatókönyvekben. * )

Mert ez már csak így szokott lenni a manipulált világban…

Nehéz hónapok vannak mögöttünk. Az ország egyharmada sajnos elhitte, amit egy éve már sulykolnak nekik, és a fősodratú média valamennyi hírét tényként kezelik. Az sem jelentett gondot nekik, hogy olyan oltást kaptak, amiért senki nem vállalja a felelősséget!

Van viszont másik 7 millió, és főleg ennek az öntudatosabb fele, akiknek a kezdetektől fogva valami nagyon nem stimmelt ezzel az egésszel. Akik nem értették mi ez a világ-cirkusz, amibe a magyar politika is gondolkodás nélkül beszállt. Akik nem hittek el mindent az úgynevezett „szakembereknek”. Akik vették a fáradtságot és próbáltak alternatív hírforrásokat is találni.

 

Olyan videókat néztek, amit szédítő sebességgel töröltek a közösségi felületekről, és olyan csoportokban böngésztek, amit rendre letiltottak, és olyan személyek anyagait olvashatták, akiket aljas támadásokkal és mindenféle összeesküvés elméletekkel igyekeztek hiteltelenné tenni.

 

Ezekből a gondolkodó emberekből mostanra másodrendű állampolgárokat csinált a politika, akiket jószerivel csak dolgozni és vásárolni engednek a védettségi kártya hiányában. És vélhetően ők lesznek majd a bűnbakok is, ha a víruskezelés kormányzati „sikertörténete” valami miatt megbicsaklik…

Mert hát a pártunk és kormányunk tévedhetetlen, ők nem hibázhatnak! És ha ebben bárki kételkedne, jön a szakértő asszony(ság) a világ másik feléről, és mindenkit megnyugtat és közben biztat, hogy márpedig az életünk múlik azon, ha nem oltatjuk magunkba azt, amit ők pár hónap alatt összedobtak!

És éppen amikor már minden olyan jól halad, amikor már focimeccsekre is járhatnak a kiváltságosok és akár még maszk nélkül is sétálhatunk az utcán, egyszer csak jön a megdöbbentő valóság, és ahogy ez már lenni szokott a gyanúsan sokat futtatott, hirtelen a semmiből jött „csodaemberekkel”, valami nem stimmel Karikó Katalin sikertörténetével.

Most pedig józanul mérlegelve döntse el az olvasó, hogy ennek 2021-ben, egy alapvetően gyanús járványhelyzetben mi a jelentősége. Mert ugye a mi „szentünk”, ahogy a politikában is a felelősséget nem vállaló, és a semmiből hirtelen előkerülő strómanok, fénykorában egy besúgó hálózati ügynök volt…

A tégla

Bálint László, volt kémelhárító alezredes és történeti kutató, egykor parlamenti szakértő a következőket írja a 2017-ben megjelent „A hálózati nyilvántartás szereplői, az államvédelmi és állambiztonsági hálózat nyilvántartása Szegeden és Csongrád megyében, 1945 – 1990” című könyvének 112. oldalán:

 

„KARIKÓ KATALIN (Szolnok, 1955. 01. 17. Goóz Zsuzsanna)

A 6-os karton adatai: 1978-ban foglalkozása tudományos segédmunkatárs. Munkahelye az MTA Szegedi Biológiai Központ. Ideiglenes lakhelye ekkor Szeged, Budapesti körút 26. Iskolai végzettsége egyetem. Pártállása pártonkívüli KISZ tag. Állampolgársága és nemzetisége magyar.

Beszervezését 1978. 10. 31.-én hajtotta végre Salgó László r. hdgy. a BM Cs. M.-i RFK ÁB III/II (kémelhárító) Oszt. beosztottja, titkos megbízott minősítéssel, hazafias alapon, „Lengyel Zsolt” fedőnéven. Foglalkoztatási vonala kémelhárítás. Nyilvántartásba vételének dátuma 1978. 11. 02. Dossziészáma olvashatatlan a kartonon. Első kapcsolattartója a beszervezője. A kartonon sem a hálózatból való kizárásnak, sem a dossziéi irattárba helyezésének nincs nyoma, amiből arra lehet következtetni, hogy 1990-ig foglalkoztatták.

Egyéb adatok: Egy dokumentumból az derül ki, hogy 1985-től pihentetve volt. (Forrás: ÁBTL 1.11.10.)

 

Egy másik forrás:

Bálint László 2016-ban megjelent „A 6-os karton az ügynökkártya aduásza?” című munkájának 124. oldalán XX. 7. pont alatt már megemlítette, hogy a „Lengyel Zsolt” fedőnevű titkos megbízott a valóságban nő volt, és az utóneve Katalin.

 

Ki volt Bálint László?

Bálint László (1940, Kistelek) ny. kémelhárító alezredes, 1969-től a BRFK állambiztonsági állományában (III/II-A) szolgált, majd 1986-tól a BM III/II. Csoportfőnökségen, (III/II-4-A), 1990 és 1995 között pedig a Nemzetbiztonsági Hivatalnál, onnan vonult nyugdíjba. Több állambiztonsági szakkönyv szerzője, elsősorban Szeged és Csongrád megye állambiztonsági múltját dolgozta fel.”

Ugye nehéz lenne elhinni, hogy ezekről az anyagokról eddig senki sem tudott…

Most, hogy Karikó Katalin, a „világhírű” kutatóbiológus, biokémikus, a szintetikus mRNS-alapú vakcinák technológiájának „állítólagos szabadalmaztatója” hazalátogatott, teljes mellszélességgel beleállt a kormányzati kampányba, és minden erejével azon van, hogy a „hitetleneket” meggyőzze, például így:

 

 

„40-50 éve senki sem kérdőjelezte meg az oltásokat, azok most is hatékonyak, ahogy a koronavírus elleni vakcinák is” – ezt válaszolta Karikó Katalin az RTL Híradó kérdésére, hogy mivel érvelne az oltások mellett.

De mi az, hogy senki sem?! Nem létezik, hogy nem hallott azokról az egyre erősödő oltásellenes mozgalmakról, amelyek a világ szinte minden táján jelen vannak, és felemelik a hangjukat az oltási kényszer ellen. Vannak országok, ahol szinte nincs is kötelező védőoltás (pl. Japánban), mert a korábbi oltási mellékhatás-botrányok miatt a lakosság egyáltalán nem bízik már ezekben a vakcinákban. Erről egy cikkünkben már nálunk is olvashattak.

És egy mondat erejéig emlékezzünk meg az itthoni dusnoki házaspár történetéről, akik nem akarták beoltatni a kisbabájukat (vajon miért?), és a hatóság erőszakkal elvette tőlük a pár hónapos csecsemőt. A gyermeküket azóta sem kapták vissza, de még azt sem tudják, hol lehet a kisfiú!

Katalin még azt is mondta az interjúban: „Remélem majd nekem hisznek.”

 

Hogy ez így legyen, ahhoz tisztáznia kellene  néhány fontos dolgot, és nem feltétlen a besúgó időszakából, hanem a vakcinákkal kapcsolatos állítólagos találmányáról! Abban is úgy kell megbízni, ahogy a régi kollégái tették ezt hajdanán vele, és közben mint a titkosrendőrség spiclije jelentette őket?!

Mellesleg pedig üzennénk a „harcos és antikommunista” Fidesznek, hogy 31 évvel a rendszerváltás után éppen itt lenne az ideje nyilvánosságra hozni végre az ügynökaktákat.

Fel kellene már tárni a kommunista államgépezet működési mechanizmusait, nem pedig eltanulni azt és újrahasznosítani, fenntartva ezzel is a lehetőségét annak, hogy megzsarolhassanak bárkit, akik a múltjuk eltitkolásáért sok mindenre képesek és hajlandóak.

Akár még az emberek kísérleti nyúlként való felhasználásában is segédkeznek, ha a magasabb érdekek, a gyógyszeripari maffia, az aljas politika, a hazug média és persze a pénzuralmi elit ezt kívánja és el is várja!

Ahogy a politikában is ez a módja a királycsinálásnak…

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile