Aktuális

Kiesett a tízedikről és szörnyethalt egy 2 éves ikerpár – az anyjuk a másik szobában közben „live-ozott” a Facebookon és észre sem vette a tragédiát

Kiesett egy kétéves ikerpár Ploieşti egyik tömbházának tízedik emeletéről szerda este. Sajnos mindkét kisgyerek szörnyethalt. A gyerekek anyja odahaza volt, a szomszédos szobában épp „live”-ozott a Facebookon, nem figyelve gyerekeire, észre sem vette a tragédiát, csak mikor a helyszínre kiérkezett mentők és rendőrök bedörömböltek az ajtaján.

A hatóságokat este fél kilenckor értesítették a 112-es sürgősségi számon, hogy két gyermek, egy kislány és egy kisfiú kizuhant az egyik tömbház tizedik emeletéről és a járdára estek.

A két kisgyermek egy, az ablak közelében található asztalra mászhatott fel, onnan pedig az ablakpárkányra, így zuhant ki először a kislány, majd körülbelül két perccel később a kisfiú is. A hatóságokat a lépcsőházba éppen belépni akaró szomszédok, az eset szemtanúi értesítették.

Az édesanya először azt állította, hogy a tragédia pillanatában a lakás másik szobájában takarított, azonban hamar kiderült, ez az állítás nem igaz, az Observator  riportere szerint kiderült, a nő a Facebookon lógott és élő adást közvetített magáról, miközben gyerekei felügyelet nélkül felmásztak az ablakpárkányra és lezuhantak. A nő a történtek miatt sokkot kapott, kórházba kellett szállítani.

Az eset kapcsán nyomozást indítottak a hatóságok.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile