Aktuális

Kilóg a lóláb, a covid éra előtti covid vakcinákból?!- Románia eladományozza a szavatossági idő végéhez közeledő vakcinákat: de mikor gyárthatták ezeket, ha máris lejárnak? Még azelőtt, hogy a világ tudta volna, létezik a covid19?

Valami egészen furcsa manipuláció folyik a román kormány vakcina kereskedelmével kapcsoltabban. A román kormány ugyanis a globalista ukáz szerint, akárcsak a legtöbb EU-s állam irdatlan mennyiségű kísérleti covid-vakcinát vásárolt fel és szállított Romániába. A kormánynak állítólag azért nincs most nincs most pénze az egészségügy fejlesztésére, mert több mint 184 millió euróért vásárolt eddig vakcinát.

A baj ott kezdődött, hogy a románok nem hajlandóak ezeket a kétes szereket beadatni maguknak, amik ott állnak és porosodnak milliószámra a titkos raktárakban. Felvetődik a kérdés vajon, ahogy a nagy vakcina propaganda mutatta, a kellő hőmérsékleten tudják tárolni ezeket a szereket?

S mivel egyre több szállítmány szavatossági ideje is lejár, a román kormány spekulálni, bizniszelni kezdett a vakcinákkal.

Itt mindjárt két dolog lesz eleve gyanús.

Hogyan lehetséges, hogy a frissen legyártott covid vakcináknak ilyen hamar lejár a szavatosságuk? Ugyanis  minden légúti virózis elleni vakcina szavatossága átlag 2-3 év. Hogyan lehetséges, hogy a covid oltások szavatossága  pár hónap alatt lejár? Mikor gyártották ezeket le akkor? Mert ha most lejár a szavatosságuk akkor ezeket a szereket jóval azelőtt  le kellett gyártsák, hogy egyáltalán bárki tudott volna a covid19 megnevezésű kórság létezéséről!

Vagy csak mese az egész szavatossági idővel való takarózás s a román  kormány vakcina panamája mögött eleve más lérdekek lapulnak?

Koronavírus elleni oltóanyagot küldött Románia Egyiptomba, a légierő C-27 J Spartan típusú repülőgépe 525 ezer adag AstraZeneca-vakcinát szállított kedden az afrikai országba.

A védelmi minisztérium tájékoztatása szerint Románia a katasztrófahelyzetek kezelésére létrehozott uniós polgári védelmi mechanizmus keretében nyújt segítséget Egyiptomnak.

Egy augusztus 5-i kormányhatározat értelmében hasonló adományban részesül majd Románia részéről Albánia és Vietnám is, miután hétfőn 180 ezer adag koronavírus elleni oltóanyagot, antigén gyorsteszteket és egészségügyi felszerelést küldtek Tunéziába. Emellett 13 romániai szakemberből (öt orvos és nyolc asszisztens) álló csoport is elutazott az észak-afrikai országba, hogy segítsék ottani kollégáikat a koronavírus elleni küzdelemben.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile