Aktuális

Kínában már drónokkal terelik az embereket ha a kamu járványok idején kimennek a házaikból

Ha saját állampolgárainak megfigyeléséről van szó, akkor Kína mindig tud újat mutatni.

Egy 60 drónból álló flottát telepítettek a dél-kínai Guangzhou városában, hogy otthon tartsák az embereket és figyelmeztesse őket a maszkviselésre – írja az ABC News.

Az országban ugyan javarészt megfékezték a járványt, de Guangzhouban állítólag ismét fellángolt az eredetileg Indiában „felfedezett” delta-változat. Kérdés, vajon hogy jutott oda a fránya  mutáns a szigorú lezárások ellenére?

Más kérdés, hogy a virológia tudományát teljesen lenullázzák ezekkel a „vírusmutáns” mesékkel az egész világon a covid terroristák. Ugyanis tudományosan elképzelhetetlen lenne , hogy egy vírus ily módon és ennyi idő alatt kimutathatóan mutálódjon, így nyilván ez is a covid19  világZárvány egyik, mutációknak megnevezett része.

A rendőrségi drónokon kamerák vannak, és olyan üzeneteket sugároznak azoknak, akik kimennek az utcára, mely szerint mindenki úgy védekezhet a legjobban, ha a lakásban maradnak. Az eszközökkel a maszkviselés fontosságára is felhívják a figyelmet.

Guangzhouban egyébként már több városrészt is elszigeteltek, korlátozták a városból és a környező tartományból való kiutazást, valamint bezáratták a mozikat – legalábbis a kínai kommunista párt sajtójának jelentése szerint. Ugyanis, az, hogy valóban mi történik Kínában, mióta egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy az egész „Covid19” p(l)andémia egyik fő okozója és kivitelezője, azt persze nem tudni.

Kínában már drónokkal terelik az embereket ha  a kamu  járványok idején kimennek a házaikból(l)andémia egyik  főrendezője a kínai kommunista párt, azóta persze  az ember fenntartásokkal fogad minden „hivatalos” hírt a kínai „járványhelyzetről”.

Maradjunk annyiban, hogy Kína kommunista elvtársai  a covid kamu égisze alatt most azt prezentálja éppen, hogyan képesek kontroll alatt tartani az alárendelt társadalmat.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile