A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Külpolitika

Kínai horror: Újabb „konteó” igazolódott be: A QR kód nem egy vírusról vagy járványról, hanem az emberek kirablásáról és bezárásáról szól! Kínában elrabolják az emberek pénzét a „covid”QR kód segítségével (+VIDEÓ)

Akkor most a vakcina Green Pass-al vagyis  QR kóddal „ellátott” emberek vegyék ki a pénzüket a bankokból, míg kínai mintára el nem rabolják azt tőlük?!

Beigazolódott az a társadalmi rémálom, amelyről a COVID-terroristák propagandagépezete pár hónapja még azt állította csupán a „konteósok” képzelgése. Kínában több millió ember nem tud hozzáférni a bankokban elhelyezett pénzéhez, mivel az állam egyszerűen „fertőzőnek” minősítette azokat, akik ki akarják venni saját pénzüket a bankokból. S hogy elejét vegyék a tüntetéseknek és lázadásoknak egyszerűen karanténba rakták azokat, akiknek pénzük van a bankban s esetleg fellázadhatnak kirablásuk ellen.

Az „oltakozás” egyik valódi célja a teljes kontroll az emberek felett. A QR kód most már bizonyítottan a digitális rabszolgaság billoga. Szó sincs itt semmilyen vírusról vagy védőoltásról!

Magyarán szólva Kínában elszabadult a digitális  Apokalipszis, ami egyértelművé tette, szó sem volt itt semmilyen világjárványról vagy védőoltásról, csupán azért kellettek a QR kód féle  vakcina útlevelek, a Green Pass-ok, COVID-náci bárcák, hogy az emberek adatait nyilvántartásba véve kirabolhassák, esetleg ha szükséges meg is ölhessék azokat.

 

GREAT RESET: A QR kódok fogságában

Ez a QR kód, ez a GREEN PASS és ez az egész COVID terror alapja.

  • Azok a bankügyfelek, akiknek betéteit befagyasztották, nem csatlakozhatnak a zsengzhoui tiltakozásokhoz, mert egészségügyi QR-kódjaik pirosra váltottak, és közegészségügyi kockázatot jelentenek.
  • Egy banki ügyfelet Sencsenben blokkoltak a nyilvános helyeken és a tömegközlekedésben; egy másik Sanghajban a Henanban található piros egészségügyi kódot „befizetési kódnak” nevezi
Az elmúlt évek egyik legnagyobb pénzügyi botrányának érintettjei Kínában egyszer csak azt vették észre, hogy nem tudnak elmenni a befagyott pénzek miatti tüntetésre, mert a mobiljukra letöltött egészségügyi állapotukat mutató QR-kódjuk pirosra váltott hirtelen. Ez pedig azt jelenti, hogy még az utcára sem mehetnek ki.

A piros kódot kapott egészséges, de becsapott emberek közül egyre többen hívják fel a figyelmet a járvány idején folytatott kontaktkutatással begyűjtött személyes adatok nem megfelelő használatára. Úgy tűnik, a rendszer úgy akarja megakadályozni a hangoskodókat, hogy belenyúl egészségügyi lapjukba és Covid-státuszukat egyszerűen pozitívra változtatja.

Május óta százak mentek utcára Henan tartomány városaiban és követelték a hatóságoktól, hogy hadd jussanak hozzá betétjeikhez, amelyeket befagyasztottak négy vidéki bankban. A betéteket április végén, a recessziótól való félelemre hivatkozva fagyasztották be a pénzintézetek. A Kínai Nemzeti Bank nem sokkal később külön is vizsgálatot indított az érintett bankoknál. A felügyeleti szerveknél nem árulták el, hogy mennyi pénz ragadt benn.

 

 

Ugyanakkor a kínai közösségi médiában szerveződött károsult csoportok szerint több tízmilliárdnyi jüanról van szó (1 jüan= kb. 40 Ft). A kínai bankfelügyelet vizsgálata állítólag azt tárta fel, hogy az egyik henani befektetési banknál összejátszottak az alkalmazottakkal és online felületeken reklámoztak olyan befektetéseket, amelyeket nem tehettek volna meg. Ezt követte a betétek befagyasztása, amiről hivatalosan nem tájékoztatták az embereket.

A nagy testvér éberen figyel

Zsang, akinek van egy kis gyára, azt tervezte, hogy elmegy Henan tartomány központjába, Csengcsouba, a hét elejére tervezett tüntetésre, amelyet a pórul járt betétesek szerveztek. Szombaton este, amikor rápillantott telefonján a Covid-állapotát mutató QR-kódra, meglepve tapasztalta, hogy azt pirosra állították, noha előtte semmiféle teszten nem vett részt. Másnap elküldte gyorstesztjének eredményét – amely negatív volt – a hatóságoknak. Kínában mindenkinek le kell töltenie a telefonjára azt a QR-kódot, amely azt jelzi, hogy fertőzött-e valaki, vagy egészséges.

Aki elkapta a vírust és pozitív a tesztje, annak piros a QR-kódja. Aki feltételezhetően fertőzöttekkel érintkezett, azé sárga, és már nem veheti igénybe a tömegközlekedést, akinek pedig negatív a tesztje, annak a kódja zöld. A piros jelzés esetén utcára nem mehet az érintett, lakását semmilyen körülmények között nem hagyhatja el. A nagyobb bevásárlóközpontoknál, pályaudvaroknál egyenként ellenőrzik az emberek QR-kódját, mielőtt beengednék őket.

Zsang végül úgy döntött, hogy elutazik a tüntetésre. Amikor Csengcsouba érkezett és ismét ellenőrizte a QR-kódját, az ismét pirosat mutatott. A következő ellenőrzésnél már feltartóztatták és elvitte őt a rendőrség.

Én és még vagy tíz károsult volt a rendőrségen, ahol a bankfelügyelet embereivel együtt hallgattak ki bennünket és arra próbáltak rávenni, hogy ne tüntessünk, hanem menjünk inkább haza. Erre egyikünk sem volt hajlandó”

– mesélte Zsang, akit végül a rendőrség szállított egyenesen haza.

Már előzőleg is komoly bírálatok érték a tömeges megfigyelés állandósulását Kínában a koronavírus-járvány alatt. Sokan vélték úgy, hogy az emberekről gyűjtött adatokat a hatóságok idővel törvénytelenül használhatják fel ellenük. Egyébként még olyan betétesek QR-kódja is pirosra váltott hirtelen, akik pedig nem tervezték, hogy elmennek a bankok elleni tüntetésre.

Egy másik tartományban, egy Hebeiben élő férfi is pirosat kapott, miközben békésen üldögélt otthonában. Három napon át hívogatta a hatóságokat, majd miután megjelentek az első hírek a kínai médiában a bankbetéteseket sújtó, hirtelen pirosra váltó QR-kódokról, váratlanul ismét visszakapta zöld státuszát.

South China Morning Post című online kiadvány értesülései szerint a betétesek folytatják a tiltakozó akciókat, mert más eszközük nem igazán maradt, hogy hozzájussanak pénzükhöz, amit sokan egész eddigi életük során gyűjtögettek össze és most mindez veszni látszik.

 

Forrás:  South China Morning Post , Index, InfoWars

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile