Aktuális, Társadalom

Kirúgtak állásából egy Arad megyei ápolónőt, mert arról beszélt telefonon, hogy nem bízik a  covid-vakcinában

Akárhogy púderezi az oltási számokat Romániában az aktuális kormány, az az igazság, hogy az erről leközölt adatok legalább annyira kétesek, mint a hírhedt covid-statisztikák. És az is tény, hogy az egészségügyben dolgozók nagy része mai napig nem adatta be magának a kísérleti covid-vakcinát, nyilván ők tudják is miért.

Márpedig az efféle covid-eretnekekre azonnal lecsap a hatalom, mint ahogy az ActiveNews hírportál tudósításából kiderül, lecsapott egy Arad megyei, Vinga községbeli ápolónőre is, aki elkövette a főbenjáró vétket, arról beszélt telefonon, hogy nem bízik a covid-vakcinában.

Az aljas történet, attól válik még aljasabbé, hogy az egész egy aradi oltóközpontból indult ki, ahol az egyik oltásra jelentkezett kísérleti alany hallotta meg, mit beszél telefonon az ott szolgálatot teljesítő ápolónő a saját anyjával és feljelentette azt, mondván, hogy a nővér szkeptikusan nyilatkozott a vakcina hatásáról az anyjának.

Nem is akárhol tette meg feljelentését az aljas kísérleti-birka, hanem a legfelsőbb romániai covid-inkciziciónál , az országos  Oltóközpontnál ( Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

A nővér ellen vizsgálat indult és azonnali hatállyal, bár semmit nem vétett munkavégzése terén kirúgták állásából.

Az aradi Egészségügyi igazgatóság iletékese a sajtónak azt nyilatkozta, hogy nagyinb szigorúan megbüntetik azokat az egészségügyi dolgozókat, akik ellenpropagandát fejtenek ki a vakcinázással szemben, vagy egyáltalán kételkedni merészelnek a kísérleti szerben.

Az agymosás és az aljasság diadala ez, és csak remélni lehet, hogy egyszer minden a helyére kerül és a hasonló cselekedetek elkövetői is elnyerik megérdemelt büntetésüket.

( Forrás: ActiveNews)

Fotó: Illusztráció

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile