Aktuális, Vélemény

Kis összefoglaló a „covid19” háborús frontvonalakról – az ortodox főpapok nem szállnak be a covid-vakcina reklámozásába: „Mi sem vagyunk orvosok, ahogy a politikusok sem azok!”

Miközben a magyar nyelvű egyházak és vezetőik zöme (ha nem kivétel nélkül mind?) alázatos rabszolgaként vetette alá magát és egyházát ( ezzel templomi, krisztusi szolgálatukat is elárulva) a covid-terrorizmust kiszolgáló politikának, majd  ennek hozadékaként a kísérleti covid-vakcinák reklámozásának, addig Romániában egyre több ortodox főpap mond nyilvánosan nemet az oltakozási őrületre.

A covid megszorításokkal Romániában is alaposan belekavartak az egyházi szertartásokba, azonban Ó-Romániában többször és több helyen olyan haragot és ellenállást váltottak ki ezzel az emberekből, hogy nem egy esetben a covid forgatókönyv végrehajtóinak kellett meghátrálni s engedni, hogy a görög keleti templomok nagyobb ünnepeit és zarándoklatait megtartsák a covid idiotizmus tiltásai ellenére.

Túljutva az első szakaszon, mely szerint az emberekbe bele kellett táplálni a soha nem igazolt covid-járványtól való rettegést, a megvásárolt, hamis híreket közvetítő covid-média segítségével a hullaszámláló, hazug statisztikákon alapuló konverziós tömegpánikot, a hírhedt, kórházi covid protokollal megölt és a haláleseteket a  vírusra fogott elhalálozásokkal, a román kormány is elérkezett a sátáni projekt második szakaszához.

Azaz a lakosság tömeges beoltásához egy olyan védőoltásnak mondott szerrel, ami valójában nem felel meg orvosilag a védőoltások kritériumainak és 2023-ig kísérleti szakaszban van, tehát akiknek beadják, azok tulajdonképpen egy mega emberkísérlet részesei lesznek, mely következményeiért senki nem vállal felelősséget.

A szabad társadalmi működéstől megfosztott, házi őrizetbe kényszerített embereket a kormányok  covid-fűrerei egy az egyben megzsarolták azzal, hogy csak akkor „kaphatják vissza” úgymond a normális, szabadabb életvitelüket, ha bevállalják, hogy ember létükre kétlábú kísérleti patkányai lesznek a történelem eddigi legnagyobb genetikai emberkísérletének, amiről hajdan maga Mengele doktor is álmodozott, mikor az ária fajelmélet őrülete alatt végezte horror-kísérleteit az akkori  nácik haláltáboraiban.

 

Tehát elérkeztünk az oltáskampányig. Minden idők legagresszívebb, kormányok által vezényelt oltási kampányáig, mely abba a hamis illúzióba szeretné kergetni az embereket, hogy a kísérleti vakcina révén normalizálódik az életük. Hát nem fog. Nem ezektől a kitudja miféle vakcinának mondott izéktől válik újra élhetőbbé az emberi társadalom.

Egyszerűen rá akarják szoktatni  az embereket  az életfogytiglani oltásfüggőségre és elsősorban az abszolút társadalmi kontrollra, mely révén az emberi egyed elveszíti önálló döntésjogát és szabad akaratát saját egészsége és élete felett.

A normalizálódás ugyanis csak akkor következhet be, ha az emberek nem szúratják magukat rizikós kísérleti szerekkel, hanem egyszerűen azt mondanák, hogy ebből a sok hazugságból elég, éljen az emberség és a valódi orvostudomány és egyszerűen jól seggberúgnák azokat a politikai vezetőket, akik az Alkotmányt és az alapvető emberi jogokat elvették tőlük.

Az emberek zöme azonban valamiért nem fogja fel, hogy a szavazás útján megválasztott kormányok politikai pártjai és politikusai nem rendelkeznek olyan joggal, felhatalmazással, hogy egy másik ember, bármely állampolgár egészségéről, életéről, annak szabadon mozgásáról döntsenek.  Ahogy a világjárvány kitörése hivatalosan nem dokumentálható, mert nem történt meg, éppúgy nem lenne megengedett, hogy egy bármilyen rendelet felette álljon a már meglevő Alkotmánynak! Az Alkotmányban foglaltakat ugyanis egyetlen ( még a valóban igazolt) szükségállapotok vagy vészhelyzetek alatt hozott rendeletek sem írhatják felül. Még a háborús időkben sem írhatták felül az Alkotmányt, kijárási tilalom csakis a háborús övezetekben, frontvonalakba eső településeken, és  statáriumok ideje alatt volt, de akkor az országok hivatalosan hadban álltak egymással, jelen esetben azonban ez nem áll fenn.

 

Legyen világos, a világszerte elrendelt szükségállapotok, vészhelyzetek és határembargók törvénytelenek, mert nem igazoltak, semmilyen jogi alapjuk vagy orvosilag valóban igazolt alapjuk nincs!

Ahogy egyetlen szavazó sem hatalmazta fel sem Orbán Viktort, sem Klauss Iohanist, sem Angela Merkelt, sem a többi globalista marionett –politikust arra, hogy helyette döntsön az egészségéről, a szabadon mozgásáról, vagy bárki életéről!

A kamu pandémia pontosan akkor fog megszűnni, mikor kellő számban lesznek azok az emberek, akik felfogják ezt, és nyíltan hangot adnak ennek. És ez rég nem egy koronavírus okozta ragálytól szól.

Ugyanis a szabadság elvesztését nem egy koronavírus miatt, hanem egy évtizedek óta előkészített társadalmi manipuláció miatt kell elszenvedniük.

Az embermilliók tehát pár hete oltakozni kezdtek. És ahogy várható volt, elkezdődött a rengeteg mellékhatás, egyelőre a rövidtávúak azok melyeket látunk, és a rengeteg haláleset, mely tetszik vagy sem a covid-mengeléknek, egyértelműen a géntechnológiás oltásokhoz köthető. És persze elkezdődött a mega vakcina gyártó cégek közti konkurálás és az ehhez kapcsolódó társadalmi horror is.

Orvosilag releváns, hogy az úgynevezett „harmadik járványhullámot” melyet közvetlenül az oltáskampány ellőttre időztettek, nagyrészt maguk a beadott oltások idézték elő. Elsősorban mert nem tudjuk, de sejtjük, mi van ezekben a szerekben, másodsorban pedig mert egy állítólag már vagy még zajló járvány alatt SOHA nem oltunk, mert egyszerűen nem megengedett!

Azonban az egész orvosetika és járványtan hirtelen lenullázódott a világ leggusztustalanabb oltáskampányában.

 

A kormányok hirtelen elfelejtették, hogy jogilag teljesen törvénytelen az egész oltáskampány!

Magyarország például az EU összes államait felülmúlja ebben, megdöbbentő, a kínai kommunista diktatúra fegyelmezett végrehajtási rendszerére hajazó metodikájával úgy oltják a magyarországi embereket, mint vágóbirkákat a nagy juhtenyészeteken. Színészek, zenészek, közéleti szereplők, papok, pojácák, mindenki be lett szervezve  ebbe a hatalmas sátáni manőverbe, mely Magyarországon valószínűleg belefog nyúlni a következő kormányválasztásba, ahol Orbán Viktor miniszterelnök   nyilván most nem a „nagyhatalmú gonosz Sorossal” tervezi a kampányát, hanem a „mindenható gonosz coviddal”.

A magyar miniszterelnök a legagresszívebb covid-politikus az egész globalista covid-terrorban. Egymásnak szögesen ellentmondó nyilatkozataival, a Kínai Kommunista Párt EU-s vakcina –strómanjává vált, miközben Magyarországon halt meg eddig a legtöbb idős, nyugdíjas ember a covid-protokoll pusztítása miatt

És ebben az oltakozási őrületben az ortodox Románia tér magához elsőnek, ahogy figyeljük a covid terrorizmus által leigázott Európai Uniót. Romániában az emberek ugyanis egyre inkább elutasítják a kísérleti vakcinát, s pár hét alatt eljutottak oda, hogy több helyen üresen kongnak az oltási központok, hiába ígér fűt-fát és fenyegetőzik a román kormány.

Az ortodoxok nagypéntekén olvastam el Tomis érsekének Teodosie atyának a nyilatkozatát. Az idős görög-keleti főpap kijelentette, az oltás nem kötelező, nem lehet sem kényszeríteni sem zsarolni ennek bevételével embereket. Az egyháznak pedig nem az a dolga, hogy részt vegyen ilyesmiben, mivel a papság éppúgy nem ért az orvostudományhoz, mint a politikusok.

Az érseki nyilatkozatot olvasva igaziból elégedetten bólintottam, mert ismerem annyira Ortodoxiát, hogy tudjam, egy-két ilyen főpapi kiállás és hozhatják az itteni embereknek az összes csiricsáré sztárocskát, mert nem lesz vevő senki erre a sátánparádéval megegyező oltáskampányra.

Isten megadta nekünk a szabadon döntés jogát, ahogy megadta nekünk azt az „isteni szikrának” nevezett genetikai csodát mely minden újra és újra megszülető emberben Lélek formájában ott van és melyet valószínűleg „ki szeretnének programozni „ belőlünk azok, akik az emberiség zömét csak egy rabszolga fajnak tekintik.

De én hiszek abban, hogy Isten most is erősebb lesz és a feltámadó Jézus erejével az emberiség legyőzi ezt a gigantikus sátáni támadást, amit covid19-nek neveztek el kitalálói.

Minden Jótét Lélek dicséri az Urat!

Szőke Mária

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile