Aktuális, GREAT RESET, Magazin

Kísérleti patkánynak állt be az egyik magyarországi agymosoda,az RTL Klub celebecskéje és nagyon büszke, hogy elindult a biorobottá válás útján

Miközben a normális, gondolkodni képes, ésszel és lélekkel ellátott emberek foggal-körömmel harcolnak, hogy ezekben a sátáni, emberiségellenes, népirtó időkben megtartsák emberi mivoltukat, az agymosó  szutyokmédia celebecskéi, akik a vakcina-propaganda hűséges kutyái is voltak, nem riadnak vissza attól sem, hogy egyéb globalista/sátánista manővert reklámozzanak, mint tudományos fejlődést.

Erről az emberellenes” attrakcióról a magyarországi bulvár lelkendezve számol be:

„A jövő eljött: megvalósulni látszik az, amit eddig csak tudományos-fantasztikus művekben olvastunk vagy láttunk. Egy svájci magánklinikán olyan beavatkozást végeztek el Schumacher Vandán, amely után többek között bárhol tud fizetni, ahol bankkártyát elfogadnak. Ezt egy, a bőre alá ültetett csip biztosítja számára.”

Nos, ennek a celebecskének is természtesen joga van csipeltetni magát, csak az a kérdés, hogy a hivatalos agymosodák ezen szennye mennyire hat a normális emberekre, akik testrészeikből mégsem akarnak biorobot alkatrészeket csináltatni.

 

Vandácska nagyon örül, hogy emberi kezéből bankkártyát operáltak. Agyat sajnos nem lehet a hasonlókba műteni….

 

 

 

Orbán Viktor nem vette át a tüntetők petícióját a parlamentben, itt végezte az üzenet – fotók, videó

 

Főműsoridős szerepet kap Kulcsár Edina és G.w.M.: nem találja ki, hol szerepelnek először együtt

 

Vanda a Blikknek elárulta, nem sokkal a beavatkozás után már ki is próbálta az eszközt, amely kiválóan működött, annak ellenére, hogy még kötés borítja a kezét.

guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
ELISABETA MANHERTZ
ELISABETA MANHERTZ
1 an în urmă

Szegeny kislany,nem tudja mit cselekszik!Remelem a fiatalok kozott meg van neheny epeszu,akire nem hat a reklam,hanem gondolkozik.Isten ovjon minket!

Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Kedves Mária!
Jót kacagtam a kép aláíráson 🙂
Frappáns, céltudatos, és igaz. Bár nevetés helyett természetesebb lett volna a sírás. Sírás avégett, hogy a “béka üllepe” alól tekintenek fel emberek. De van aki tovább megy, és eme lesújtott elmeállapotát erkölcsi színvonalként éli meg. Sőt! Nem csak dicsekszik vele, mert büszke rá, hanem még ő az aki lenéz másokat 🙁
Más szavakkal: Az erkölcsi és elmebeli hiányosságait erényként tálalja. Az angol egy szóval összefoglalja ezt. Sokan ismerjük a ‘hype’ kifejezést, melnek bővebb értelmezése: „Dicsekvés amely minden alapot nélkülöz.” Annyit ér, mint a sok hűhó semmiért.
A probléma az inkább hogy egyre nő Vandácska ‘rokonainak’ a száma.
És ez ami riasztó, elszomorító és kétségbe ejtő.
Az emberiség a szakadék szélére került…

Egy idézettel zárnám, ami magyarázat is: „Elég a tanítványnak, hogy olyanná legyen, mint a mestere, és a szolgának, mint az ura. Ha aház urát Belzebubnak nevezték el, mennyivel inkább háza népét?”” (Máté 10:25)