Aktuális, Tények mögött a lényeg, Vélemény

Kismajmok és kispatkányok helyett kisgyerekeken kísérletezik a Pfizer – Minden jel arra mutat, hogy az állatkísérleti szakaszt kihagyva, csecsemőkön és kisgyerekeken teszteli a még nem jóváhagyott kísérleti covid szérumot a Pfizer

Azoknak az Olvasóknak, akik esetleg nem tudnák, elmondom, hogy egy, gyermekeknél alkalmazott védőoltást csak akkor lehet „piacra dobni”, azaz beadni az Ember-gyerekeknek, a nemzetközileg elfogadott gyógyszer-forgalmazási törvények szerint, ha az az oltás minimum 5 évnyi előzetes laboratóriumi tesztelésen ment át, amiből 2-3 év a kötelező  állatkísérleti szakasz s ezt követően kutatásokkal alá tudják támasztani, hogy az adott szer biztonságos a hosszú távú mellékhatások szempontjából is.

Nos, ezt az egészségügyi előírást, a Globalista Terrorizmus  fő méregkeverője, a Pfizer BioTench gyógyszermaffia a jelek és a sajtóban megjelent hírek szerint lazán kihagyta, és kihagyva a 2-3 éves kötelező állatkísérleti teszt-szakaszt egyből a Homo sapiens, azaz az ember gyerekeken kezdi a gyalázatos és nem utolsósorban törvényellenes gyógyszerkísérelteket elkövetni. Erről december 18-án a magyarországi lakájmédia is beszámolt, az egységesen kiadott híráradatban.

Idézek a magyar nyelven megjelent, agymosó tudósításokból rövid szöveget:

„Bejelentést tett az öt év alatti gyermekek oltásáról a Pfizer

 

A vállalat vizsgálatai szerint a kisgyerekeknek szánt vakcinájuk két adagja nem elég hatásos, ezért most a vakcina három beadott adagját teszteli csecsemőkön és óvodásokon.

 Az öt év alatti gyermekek számára a Pfizer egy olyan változatát fejlesztette ki az oltásnak, amely mindössze három mikrogramm, azaz a felnőtt adag tizede. Az előzetes eredmények elemzései szerint azonban a kis mennyiségű oltóanyagra adott immunválasz a vártnál gyengébb, így a cég most teszteli a három adagban beadott oltás eredményességét – közölte a Telex.

 A kutatók a vizsgálatban részt vevő kicsik egy részének adatait elemezték egy hónappal az után, hogy megkapták a második adag vakcinát. Először úgy tűnt, hogy a kétévesnél fiatalabbak a náluk idősebbekéhez hasonló antitestszintet produkáltak. Később viszont kiderült, hogy a két és négy év közötti gyermekeknél az immunválasz alacsonyabb volt, mint amennyit a vizsgálattól vártak – részletezte a portál.

 A két oltás dózisának növelése helyett a Pfizer úgy döntött, hogy a nagyon alacsony dózisú oltásból adna be hármat hat hónapos kortól ötéves korig. A harmadik oltásra két hónappal a második adag beadása után kerülhet sor.

Ha a három dózisos vizsgálat sikeres lesz, a tervek szerint valamikor 2022 első felében kérhetnek majd sürgősségi felhasználási engedélyt a hatóságoktól a korosztály oltására.”

 

Egy rövid, összeollózott hír, mégis a lényeg  benne van. Kiderül, hogy a Pfizer nyilván hónapok óta kísérletezik 6 hónapostól 5 éves kisgyerekeken s ennek a Mengele doktort magasan  leköröző kísérletnek az eredményeivel még nyilvánosság elé is állnak, nyilván bízva a Covid-náci kormányok agymosógépességébe, az emberek agymosottságába és megfélemlítésébe.

„Először úgy tűnt, hogy a kétévesnél fiatalabbak a náluk idősebbekéhez hasonló antitestszintet produkáltak.”- olvasni a cikkekben. Tehát evidens, hogy ez a gyalázatos emberkísérlet hónapok óta folyik és a kisgyermekeket pont úgy használják fel ehhez a Pfizer fehérköpenyeges szörnyetegei, ahogy eddig használták a kispatkányokat,kismajmokat, stb.

Az Olvasóra bízom, próbáljon belegondolni abba, hogy az emberi lét és az emberi civilizáció szempontjából mit is jelent ez.

Képzeljenek el maguk előtt szigorúan zárt kíséreti laboratóriumokat, ahol kisgyerekek vannak bezárva, elzárva a világ szeme elől és adják beléjük a kísérleti génterápiás szérumot és figyelik, elemzik ennek hatását. Meghal az a csecsemő, nem hal meg? Mi történik? És teszik ezt  teljesen nyíltan, a 21. századi modernnek mondott világban, egy  hamis p(l)andémia Patyomkin-kulisszáit lebegtetve. Lássuk be, ennél már a Mengele féle hírhedt náci kísérleti laboratóriumok mégis csak „szemérmesebbek” voltak.

Vajon KIK azok a kisgyerekek, akiket befogtak erre a szörnyű, sátáni kísérletre?

Honnan kerültek a Pfizer laboratóriumaiba?

Kiskorú személyek esetében ugyanis bármilyen gyógyításhoz szükséges vagy életmentő orvosi beavatkozást csakis a szülő vagy a gyám beleegyezésével lehet elvégezni, azonban nem gyógyító vagy nem életmentő kísérletet semmilyen esetben nem engedélyeznek gyerekeknél! Legalábbis ezt mondják ki a gyerekjogi törvények, melyeket a nagy gyógyszergyártók most nyilvánosan megszegnek.

Felvetődik a kérdés vajon, kik ezek a gyerekek, akiken kísérletezik a „csodavakcinát” melyhez egyre több haláleset kapcsolódik?

Valóban szülői beleegyezéssel végzik a nem megengedhető gyógyszerkísérletet a gyerekeken, esetleg lefizették a szülőket, ami ugyancsak bűncselekménynek számít?

Az esetleges szövődményekért, kockázatokért és mellékhatásokért KI A FELELŐS?

Felnőttek esetében azok, akik gyógyszerkísérletekben vesznek saját döntésükkel részt, amennyiben nem életmentő, utolsó esélynek számító gyógymód kísérletéről van szó, hanem egy még nem szabadalmaztatott gyógyszer teszteléséről, úgy a kísérleti alanyok komoly pénzeket kapnak.

Kérdés, a gyerekeken való kísérletezéseknek kik kapják ezt a pénzt, ugyanis magának a szülőnek vagy a gyámnak sincs joga ilyen döntést hozni a gyerekek egészségéről.

Esetleg árvaházi gyerekekről volna szó?

A horrorfilmbe illő kérdésekre a nagy vakcinagyártók nem adtak eddig választ. Nehéz ugyanis elhinni, hogy egy normális szülő aláveti ilyesminek a gyerekét, még akkor is, ha ezért pénzt kap.

Valójában nehéz szavakat találni erre az egészre.

Nehéz emberként szembenézni a ténnyel, hogy az embereket nyíltan és nyilvánosan állati sorba taszították egy a Vakcina terrorizmusra alapozott neomarxista politikai világmanőverben.

És nehéz elhinni, hogy az emberek ezt nem fogják fel és eltűrik!

Frankestein történetében a falubeli parasztok vasvillákat és fejszét ragadtak, mikor kiderült, hogy valami sátáni, sötét kísérlet folyik a doktor kastélyában… de úgy tűnik, a mai agymosott embernyáj már nem rendelkezik annyi önvédelmi emberséggel sem, mint egy horror ponyva parasztjai!

Nem mellesleg a magyarországi fosmédiában ( mert más névvel sajnos nem illethetem azt az információs pöcegödröt, ami a covid terror alatt  a magyarországi fősodratú sajtóból vált) pont egyidőben közölte ezt a kísérleti állatokat embergyerekekkel helyettesítő hírt, amikor azt a csudafenséges hírt is, miszerint a több mint kétes renoméjú Karikó Katalin nevű Pfizeres gyógyszer- és titkos ügynököt  a magyar köztársasági elnök Bolyai díjban részesítette. Szegény Bolyai, ha ezt látja, hogy egy háborús bűnösnek számító titkosügynököt a nevével jelzett díjba részesítenek, nyilván forog a sírjában. Karikó Katalinnak ugyanis nem a díszünnepélyek díjkiosztóin, lenne a helye az egészséges és törvényes igazság szerint, hanem mondjuk egy emberjogi- vagy hadbíróság előtt!

Evidens már rég az is, hogy Karikó Katalin lehet az a Pfizer ügynök, aki a terepen ellenőrzi azt, hogy az Orbán Viktor vezette magyarországi kormány  végrehajtja e a vakcina terroristákkal megállapodottakat a lakosság génterápiás átinjekciózásával kapcsolatosan.

Nagy örömömre szolgálna egy olyan nyilvános interjú, ahol  Karikó Katalin válaszolna pár, a Pfizer „vakcina” kísérleteivel és gyógyszer-engedélyeztetéseivel kapcsolatos kérdéseimre.

Bevallom az Olvasónak, én attól is borzadtam mindig, hogy egy olyan kísérleti laboratóriumot lássak vagy csak elképzeljek, ahol épp állatkísérletek folynak a tudomány áldozati oltárán. De most, hogy a kismajmok és kispatkányok helyett sajnos embergyerekeket használnak ezekben a kísérleti áldozóhelyeken, valójában a borzadálynak nem tudom azt a haragos jelzőét, ami ide illene.

Nézz a gyermekedre, az unokádra, vagy akármelyik gyerekre az utcán. El tudod képzelni, hogy egy szigorúan zárt kísérleti laboratóriumban, maszkos, fehérköpenyes szörnyetegek mindenféle szert nyomjanak bele és figyeljék, hogy reagál ezekre?  S ha meghal, kis nejlonzsákba teszik és leírják a laboratóriumi fogyóeszközök listáján. El tudjátok ezt képzelni?

És az emberek, a lebutított, megfélemlített „modern”emberek zöme még mindig azt hiszi, hogy egy légúti virózis a legrosszabb, amitől félniük kell?

Tudom, nehéz szembenézni most a valósággal vagy akár felfogni azt. Az agymosott embertömegek nagy része erre sajnos már fizikailag, mentálisan sem képes.

De akikbe még ott pislákol az az isteni szikra, amit emberi léleknek, tudatnak neveznek jobb helyeken, vajon őket mi akadályozza meg abban, hogy elérjék legalább azoknak a parasztoknak az értelmi szintjét és önvédelmi emberségét, akik a Frankestein történetben fejszét és vasvillát fogva mentek és felgyújtották a rémségek kísérleti laboratóriumát?

Szőke Mária

 

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile