Aktuális, Vélemény

Legyen világos: nem „oroszpárti” vagyok, hanem igazság-párti! – Pusztít a Mainstream járvány: ki akarja irtani az igazságot!

Egyszerűen elképesztő, az emberi intelligenciát és a valósághoz való jogot meggyalázó az a rengeteg hazugság, amit jelenleg a fősodratú, a Mainstream média okád, ömleszt az emberekre. A globalista, gigászi agymosó gépezetről az embernek joggal juthat eszébe az a teológiai  tézis, miszerint a Sátán legnagyobb  és legerősebb fegyvere a HAZUGSÁG!

Több mint két éve minden jogi és emberi mércét felül- azaz alulmúl az a propaganda szerint beadagolt hazugságáradat, melyet a kormányok által megvásárolt és ellenőrzött sajtó elkövet az emberiség ellen. És ez, a tudatos média manipuláció  tudományosan is hadászati minőségű, lélektani fegyvernek számít, valójában egy megtervezett, megszervezett pszichológiai háború ez az egész.

Míg egykoron a sajtó volt az állam kezében, ma már a sajtó és az állam is a globalista elit kezébe került.

Újságíróként én elsősorban TÁJÉKOZTATNI akarom az embereket, nem híreket gyártani, hazudni nekik és félrevezetni őket! Majd ők eldöntik miről, mit gondolnak! Legalábbis ameddig erre lehetőségem van.

 

“A demokrácia az út a szocializmusba! “

 

Láttuk a COVID19 hadjárat alatt és láthatjuk most is, az orosz-ukrán konfliktus kapcsán, hogyan szeretnék elhitetni a valótlan, hazug, megkreált Mátrixot az emberekkel. És sajnos sokan még mindig hisznek a sátán-sajtónak, a Mainstream-es PRESStituáltaknak, annak ellenére, hogy sorozatban lepleződik le a legtöbb hazugság.

Láttuk, hogyan gyártották a rémhíreket a covid-mizéria alatt és ugyanazok a forgatókönyv írók és a forgatókönyveket leközlő, akasztófára való sajtóorgánumot igyekeznek ma is, éppen az orosz-ukrán konfliktus kapcsán megfosztani az embereket az Igazság megismerésétől és a Valóságtól. Soha nem gondoltam volna, hogy újságíróként egyszer eljutok oda, hogy a média egy részét tartom a legkártékonyabb fegyvernek, mentális fertőzésnek , ami az emberiség ellen támadt.

Látjuk, napról-napra, hogyan néznek minket hülyének. Hogyan hamisítanak „híreket”, hazudnak szemenszedett módon a képünkbe és hogyan akarnak rákényszeríteni bennünket arra, hogy agymosott, zombikként CSAK az általuk kreált hazugságokról tudjunk.

És ennél veszedelmesebb fegyver kevés van a Föld nevű bolygón, mint ez a jól megszervezett  félrevezetése az embereknek.

Megakarják mondani mit higgyünk, mit gondoljunk, el akarják venni tőlünk Istentől kapott kiváltságunkat, a SZABAD DÖNTÉSJOGOT.

Ezt akarják a hamis pandémiával, az emberekre erőszakolt, védőoltásnak hazudott, genetikai emberirtó szérumokkal, az egész  megtervezett népirtással és ezt akarják most, amikor egy globalista bűnözőkből összeverbuvált  kirakatkormányt, lásd a Zelenszkij féle globalista bűnszervezetet  egy  az egyben háborús hősöknek, szegény, ártatlanul megtámadott grállovagoknak akarnak beállítani.

Közben mélységesen hallgatnak a már leleplezett, ukrajnai biológiai laboratóriumokról, ahonnan nagy valószínűséggel a COVID19 is szárnyra kelt, az ukrán neonácikról, akik között olyan bandák vannak, akik élvezetből gyilkolják az embereket, az egész Ukrajna fedőnév alatt működtetett globalista bűnszervezetről, ahol ki tudja még miféle szörnyűségeket követtek el a Kazár Maffia parancsára.

Ezt kellene tapsoljam?

Igen a háború szörnyű dolog és minden emberélet szent.

De ezt sajnos azokkal kellene megértetni, akiket most Z-hősökként mentene, emel  hazug piedesztálra  a globalista elit.

A Covid őrület átváltott ukrán őrületté.

A bárgyú, tévével idomított agymosottak pedig zombi lelkendezéssel rakják ki az ukrán zászlókat a profiljaikra és jól idomított cirkuszi majmokként szajkózzák a tévéhíradók hazugságait. Mert a tévéhíradók zömében sajnos csak egyoldalú hazugságok vannak jelenleg.

Kikérem magamnak, hogy hülyének nézzenek!

És kikérem magamnak azt is, hogy embertársaimat, az olvasókat nézzék hülyéknek!

Jogunk van az igazsághoz, a valósághoz és SENKINEK nincs joga egyoldalúan megmondani se nekem, se senkinek, mi/ki a JÓ és mi/ki  a ROSSZ!

Ezt ÉN fogom eldönteni és nem sátánista, globalista tömeggyilkosok.

És kikérem magamnak, hogy egy ember- és istenellenes sátánista gondolat-csendőrség ellenőrizze a véleményem, a kérdéseim, a mondandómat! KIK ők, hogy azt hiszik joguk van erre?

Ki az a szerencsétlen, senkiházi, aki például a Facebook nevében „alapelveket” szab nekem, vagy bárkinek és ezek szerint korlátozná mit mondok vagy írok ne adjisten gondolok? Milyen alapon?

Miközben a nekik nem tetsző, valós tényeket tudatosan cenzúrázzák, elrejtenék az emberek elől, nem adva lehetőséget arra, hogy az Olvasó, a tévénéző maga döntse el ki a Jó és ki a Rossz ebben a menetben.

Mikor az ostoba, megvezetett tömeget egyfajta zombi hadseregként akarják a még gondolkodó, értelmes és gerinces emberek ellen uszítani!

Nem szabad ezt megengedni!

Jogunk van a valósághoz és jogunk van keresni az Igazságot.

Márpedig ezt egyetlen cenzúra mellett sem lehet megtenni!

És senkinek nincs joga cenzúrázni az emberi elmét, lelket, ÉLETET!

Mindezeket azért vetettem papírra, azaz világhálóra, mert kezd elegem lenni abból, hogy ostoba, műveletlen, agymosott hülyék, gerinctelen júdásai az emberi intelligenciának engem „konteósoztak” és újabban „oroszpárti”-nak mondanak.

Kedves agymosott felebarátaim, a „konteók” zöme ugye máris  IGAZSÁGként bebizonyosodott , mint megannyi TÉNY,  ami pedig az „oroszpártiságot” illeti, nem, nem oroszpárti, egész egyszerűen igazságpárti és valóságpárti akarok lenni!

Egy olyan ember, aki tud és mer gondolkodni és dönteni arról, hogy Istent vagy a Gonoszt válassza!

 

L.Szőke Mária

 

 

 

 

guest
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Kedves Mária!
Sajnos nagyon jól látod a dolgokat. Azért sajnos, mert ha nem jól látnád, akkor nem történnének meg naponta azok a dolgok amiben vagyunk. És akkor a fejünk felett sem csapnának össze (már majdnem itt tartunk) a hazugság hullámai! A Biblia rámutat, hogy ez a rendszer sátán világa (1János 5:19)
Aki ordító oroszlánként jár fel alá, ahogy az idézet mutatja: „Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el:” (1Péter 5:8) És a Jelenések könyve 12:9,12 továbbiakat mond el: „„…levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és Sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek… jaj a földnek és a tengernek, mert leszállt hozzátok az ördög nagy haraggal, mivel tudja, hogy kevés ideje van”
Sajnos itt tartunk most, és még van pár dolog hátra!
De, a vége JÓ!
NEM GYŐZHET!

Karko Mihály
Karko Mihály
1 an în urmă

Ne huzd fel magad az ostobákon ők már elvesztek.Csak tedd a dolgod, mi is ezt tesszuk most még csendben.ISTEN velunk ki ellenunk.

Telefon
304638114
Ildiko
Ildiko
1 an în urmă

Kedves Maria es Imre,

Teljesen egyetertek Onnokkel. Azok lelke, akik ezt felismertek es felismerik, belesajdul.

Telefon
6308752175