Aktuális

Lehull a lepel a nagy vakcina panamáról: A Pfizer kutatói egy titokban rögzített beszélgetésben elismerték, a természetes immunitás jóval erősebb a covid-vakcinánál, és fogalmuk sincs a mellékhatásokról, de erről tilos beszélniük! (+videó)

A Projekt Veritas újságírója titokban rögzített egy beszélgetést, a Pfizer gyógyszergyártó cég kutatóival arról, mi a helyzet a Pfizer mRNS  vakcinája által biztosított esetleges védettség, és a természetesen úton megszerzett védettség között. A tudósok a nyilvánosságra jutott hangfelvételen egyértelműen elismerik, hogy a covid vakcina által nyújtott védettség jóval kisebb, mint az a fajta védettség, amit az ember természetes immunrendszere alakít ki egy vírus okozta fertőzést követően.

Azt sem titkolták, hogy a globálisan erőltetett tömeges covid-oltakozásnak az elsődleges célja a társadalmi kontroll kialakítása és nem a bizonyított védettség a vírus okozta megbetegedéstől.

 

A hétfőn este közzétett 10 perces videóban mindhárom tudós egymástól függetlenül egyetértett abban, hogy a Covid-19 fertőzés után termelt természetes antitestek sokkal jobbak, mint bármelyik vakcina.

A lennebb , angol nyelven megtekinthető videóból szemelvényeztünk pár mondatot:

Az első Pfizer -kutató : ” Ha  valaki kapcsolatba kerül a vírussal, és természetes módon, saját immunrendszerén át  szerez immunitást ellene, nagy valószínűséggel sokkal több antitest keletkezik a szervezetében, mint amennyit a vakcina tud termelni. Így van ez valamennyi légúti koronavírus fertőzés esetén.

 

Amikor aztán ténylegesen elkapja a vírust, az immunrendszere azonnal felismeri és elkezdi termelni az antitesteket a vírus több összetevője ellen … Tehát ezek, az ember immunrendszere által termelt  antitestek valószínűleg jobban védenek, mint a COVID oltás ” – mondta Nick Karl tudós.

„New Yorknak most politikai okok miatt oltott emberekre van szüksége. Csak arról van szó, hogy a be nem oltott emberek kényelmetlenül érezzék magukat, ellehetetlenítsék az életüket, egészen addig a pontig, ameddig már nem bírják a rájuk tett nyomást és amolyan „ meg se b@szom már az egészet!” alapon mégis kötélnek állnak és beoltatják magukat.” – tette hozzá.

A Pfizer második alkalmazottja, a főmunkatárs, Chris Croce alátámasztotta Karl mondanivalóját, mondván, hogy azok, akik természetes módon szereztek immunitást, „valószínűleg jobban védettek” a vírustól, mint azok, akiket beoltottak. 

A Veritas újságírója: „Szóval jól védekezek a saját magam termelte  antitestekkel?”

Chris Croce, a Pfizer főmunkatársa : „Igen.”

Veritas újságíró: „Ez egyenlő tehát azzal, mintha be lennék oltva?”

Croce: „Valószínűleg több. Jobb mint az oltás. ”

A Veritas újságírója: „Hogyan? Hogyan, lehetséges ez? ”

Croce: ” Ha a saját immunrendszered véd egy vírusfertőzéstől, így a mostani vírustól is, úgy  hosszabb ideig védett vagy, mert ez természetes immunválasz .Évekig megvédhet.”

Croce ezt követően azt tanácsolja az újságírónak, hogy ne oltassa magát, mert a szervezetében (nyilván egy tünetmentes koronavírus fertőzés után) elegendő antitest van.

 

A Pfizer harmadik tudósa, Rahul Khandke szerint a Pfizer cég vezetősége nyomást gyakorol az alkalmazottakra, hogy azok tudatosan eltitkolják az oltással kapcsolatos „negatív információkat” a nyilvánosság elől.

 

Kötelező kurzusokat tartottak az alkalmazottaknak, ahol parancs volt, hogy tilos a vakcina veszélyeiről beszéni :

„A vakcina biztonságosabb, mint a természetes immunitás” ezeket kellett szajkózni. Elárulom, sok szemináriumot kellett tartanunk ebben a témában. Fogalmad sincs. Például órákat kell ott ülnünk, és olyan mondatokat kell hallgatnunk, mint „erről nem lehet nyilvánosan beszélni” – mondta Khandke, aki szintén egyetértett a természetes antitestekkel.

Croce elismerte, hogy a Pfizer tesztelési fázisban van annak megállapítására, hogy vakcinájuk okoz -e szívizomgyulladást.

„Hát igen, mi csak elküldtünk például 3000 mintát a páciensektől, hogy teszteljék a magas troponinszintet (szívroham észlelésére), és megnézzék, hogy az oltás miatt kaptak e szívrohamot. De senki nem tudja, mi mindent okozhat a vakcina.” – nyilatkozta a kutató , a zerohedge cikkében .

Forrás: Projekt Veritas

/twitter.com/EricSpracklen/status/1445176916080660482?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1445176916080660482%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.opindia.com%2F2021%2F10%2Fpfizer-scientists-vaccine-less-effective-compared-to-natural-antibodies-project-veritas%2F

 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Lehull a lepel a nagy vakcina panamáról: A Pfizer kutatói egy titokban rögzített beszélgetésben elismerték, a természetes immunitás jóval erősebb a covid-vakcinánál, és fogalmuk sincs a mellékhatásokról, de erről tilos beszélniük! – Írja Szőke Mária az informatialibera.ro híroldalon. […]