Aktuális, Vélemény

Letoha Tamás : Ti vagytok a rendszer fenntartói, a jelen embertelen kovidizmusát fenntartó tesztlaborokba rendszeresen járók!

Amikor gyerekek voltunk és néztük a háborús filmeket, merthát erről a nagyszülők mindig annyit beszéltek, a nővérem állandóan azon volt kiakadva, hogy az a sok ember közül, akiket embertelen módon feltuszkoltak előbb a marhavagonokra, majd a különböző táborokba szállították őket, miért tűrte mindezt.

„Én biztos nekik mennék, nem érdekel, de legalább megpróbáltam. És akkor lehet, hogy megmozdulnak a többiek is” – mindig ezt mondta a nővérem.

Amikor ez az egész Keletről irányított esztelen őrület elkezdődött, a 2 hét alatt feltérképezett vírus ellen hirtelen mesterséges kómába helyezett nyugati orvoslással, a hol HIV, hol emberi szekvenciákat tartalmazó vírus eredetére vonatkozó kérdések brutális elnyomásával és a gombamód szaporodó magánlaborokkal, ahol Manyika és Kalányosbéci hirtelen jobban tudták, hogy kell egy fertőző betegséget diagnosztizálni, mint anno az ÁNTSZ-ben évtizedeken át ezt művelő szakemberek, akkor mindig a nővérem jutott az eszembe. És így teltek a hónapok, a rendszer pedig világszinten egyre ijesztőbbé vált.

És egyszer csak megjelentek ezek az oltatlanok által kiposztolt sárga csillagok.

És a sok-sok üzenet a mártíroktól, akik nem oltattak, de bezzeg a CocóLabban kimérették, 2 hetente, napi 2x, de lehet, hogy többször is, hogy ők lehet, hogy oltatlanok, de mégis nekik a kisujjukban is SARS-CoV-2 specifikus T-sejtek tobzódnak. „Dehát Doktorúr, mondja meg, micsoda megkülönböztetés már ez?!” – kapom mai napig a hasonló üzeneteket tucatjával.

Én meg csodálkozok, hogy ezek a magukat mártírságukban szarrá teszteltető emberek, akik úgy lobogtatják a Tescós laborok senki által komolyan nem vett antitest mérését, mint anno a nácikkal kollaborálók a hamis anyakönyvi kivonatot, mikor veszik már észre magukat.

Mert a jelen embertelen kovidizmusát fenntartó tesztlaborokba rendszeresen járók – akár hobbiból, akár szabadságlevélért teszteltetitek Magatokat – Ti nem áldozatok vagytok.

Hanem Ti vagytok a rendszer fenntartói. És finanszírozói.

És ezt jó lenne már végre megértenétek.

 

Forrás: Letoha Tamás / Facebook 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
ELISABETA MANHERTZ
ELISABETA MANHERTZ
2 ani în urmă

Abszolut igy van!