Aktuális, Belpolitika

Ludovic Orban szülinapi buliján  nem kellett maszk a beltérben: világos, hónapok óta hülyének nézik az embereket a maszkviselési kötelezettséggel (+video)

Egyre világosabb, hogy maguk a romániai döntéshozók is tisztában vannak azzal, hogy az úgynevezett járványügyi intézkedések, például a kötelező maszkviselés féle társadalmi őrület egy sátáni átverés  csupán.

Ékes példa erre a Romániában jelenleg többségben kormányzó nemzeti-liberális PNL párt, melynek főmuftijai sorozatosan megszegték a szájkosár-regulát, miközben parancsukra az embereket hónapok óta büntették, ha nem viselték az amúgy semmitől  (maximum a bírságtól) óvó maszkokat.

Kedden például buli volt, na, nem Aprajafalván, hanem a román Parlament úgynevezett Spanyol termében, itt ünnepelte az uralkodó liberális párt, egyik nagymoguljuk Ludovic Orban 58. születésnapját.

És a buliban persze senki nem hordott rongyot a szája előtt. A miniszterelnök is hivatalos volt a banzájra, s mivel őt a szemfüles riporterek elkapták és kérdőre vonták, hogy is van ez a maszkos kettős mérce, Florin Cîţu elbagatellizálta a dolgot.

Innen is látni, több mint egy éve csinálnak a népből hülyét, megalázott rabszolgát azokból, akiknek tulajdonképpen a zsírosfazék melletti posztjukat köszönthetik.

Mert nem az a baj, hogy ők sem hordják, hanem az a baj, hogy emberek millióit vegzáltak miatta az elmúlt hónapok alatt.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile